Norges største samling sexnoveller. På norsk!

Noveller i flere deler noveller

Kvelden jeg ble din…… del 2

by Maja

Noveller i flere deler

Jeg går ut av dusjen sminker meg godt, skjuler alle følelsene som jeg hadde før dusjen med tung sminke. Røde lepper som befalt. Kommer ut i kun morgenkåpen, du ligger på senga, svakt lys fra de mange stearin lysene blafrer i rommet. Kom lille du, sett deg med meg… jeg setter meg på senga med deg. Du rekker meg et glass med iskald hvitvin, du sitter og stryker meg over skulderen, småprater med meg om alt annet en det som hadde foregått. Du fikk eg på en måte så rolig men forsatt veldig på vakt, hånden din gle over kløften min og nedi utrigningen av morgenkåpen. Jeg begynte gjen å skjelve, men denne gangen var det av forventnng og spenning, frykten var nesten borte, enn så lenge… Jeg fikk drukket opp to glass nydelig vin før du skøy meg varsomt bakover. Du åpnet belte på morgenkåpen min, og beskuet den nakne kroppen min, brystene hadde merker etter strips og etter slagene dine, fitta var hvit som sne og så urørt ut.

Du begynte å kysse meg, jeg trodde jeg skulle svime av, jeg var helt på tuppa denne kvelden. Kjente det strømmet i hele kroppen, ble svimmel og ør i hodet. Du kysset deg nedover brystene mine, nipplene stod til værs og jeg hadde gåsehud over hele overkroppen. Hadde denne leken snudd, var det slutt på det andre og nå kom det gode? Nedover og nedover gikk kyssene dine over fitta mi, mellom leppene. Åh guuuud utbrøt jeg i ren nytelse, du smilte mellom beina mine. Det kriblet og sitret i hele kroppen jeg klorte meg i lakenet, kjente kroppen gikk i bue, jeg var like på kanten, like ved, så nært…. da all den gode følelsen forsvant i bytte med en stikkende smerte fra klitoriss og opp. Jeg hylte, både i smerte og i sjokk. Jeg ble helt rådløs, du hold låra mine, jeg reiste meg påå på albuene, kikket ned. Der stod en sølvfarget klype som støpt over klitten, som nå hadde endre farge fra rosa til hvit. Trodde du virkelig atter en gang at du skulle få komme, jeg har jo sakt jeg gir deg beskjed når det er din tur til å nyte. Men nå begynner nok en runde meg morsomheter for meg, og nye prøvelser for deg. Husk nå på at du har et kodeord du kan bruke.

 

Du strøk meg over sprekken, over klypa, jeg satt med hele kroppen i spenn. Du kom opp igjen mot ansiktet mitt. Jeg viste hva du ville, jeg åpnet munnen med en eneste gang og du smilte. Du har lært allerede hore. Kuken din gled mellom rødmalte lepper og inn i munnen. Igjen fylte du munnen min, kjente det sved i munnvikene etter forrige gang. Jeg prøvde så godt jeg kunne og suge og slikke pikken din, men du presset på mer og mer, og jeg kjente jeg mistet hele kontrollen på pust og svelg. Jeg begynte og vri meg og du tok hintet raskt og trakk deg ut, men lot hånda di smelle over kinnet mitt. Sug de hore, ikke brekk deg og tull, hele pikken skal inn og du skal la meg nyte deg som ei knulledokke. Jeg kjente jeg igjen var på vei for å bryte sammen, følte meg udugelig atter en gang. Jeg prøvde og få tankene til å komme seg på andre ting da du igjen presset kuken din innover i munnen min, pikken din hadde fått et rundt rødt merke rundt hele etter leppestiften min. Da tankene mine forsvant i andre ting kjente jeg plutselig en illende smerte fra klitten. Du hadde revet av klypa og satt med den i hånda… da kom tårene, skikkelig og, jeg kjente hvordan det sved og rev og kjente jeg ikke kunne holde igjen. Du trakk deg ut og strøk meg over kinnet, kodeord? Du så spørrende på meg. Jeg smiler, nei ikke kodeord, dette er det mest spennede jeg har opplevd noen sinne, jeg har lært mer i dag enn jeg noen gang har.

Du smiler og kysser meg, holder meg rundt nakken. Jeg kjenner hvor godt dette kysset gjør, jeg kribler helt i hele kroppen. Og gjengir kysset fullt og helt. Du legger deg mellom beina mine, kysser meg på halsen og styrer pikken din mot fitta mi. Nå kan du nytre så mye du vil, du er fri for og gjøre som kroppen din leder ann til. Slippe dine hemninger løs og nyt denne runden fullt og helt.Eg smiler og kjenner du glir inn mellom beina mine, du presser deg innover og du fyller meg opp. Pusten min tar seg opp og jeg gir fra meg både sukk og stønn og klamrer meg mot kroppen din. Du er iværtfall et hodet høyere enn meg og jeg strirrer seg rett i brystkassen, som aldeles ikke er et vondt syn. Du kjører meg godt ikke for hardt og ikke for fort, du bruker tid og gjør det godt, jeg kjenner jeg suger meg fast i kroppen din og fitta klamrer seg til pikken din. Guuuud hvor godet dette er, sexen er jo helt syk etter en slik behandling, det kjennes så virkelig fortjent ut. Plutselig kjenner jeg det smeller i hodet, blodet bruser, å gud dette skjer akkurat nå, det skjer endelig… ååååååååååh GUUUUUUUD jaaaaaa, åååh jaaaaa, det kjennes ut som jeg skal svime av, jeg biter meg i leppa og klorer deg oppover ryggen. Endelig slipper orgasmen taket, jeg synker mer og mer sammen i senga, jeg er svett på brystet og mellom låra. Jeg slipper taket i deg, kikker opp. Du smiler mot meg. Var det som forventet? Jeg smiler og rister på hodet jeg er helt skjelven har ikke pust igjen.

Du glir av meg smilende og gir meg glasset med vin som nå dugger på utsiden. Jeg sitter litt opp i senga og drar lakenet litt over meg. Jeg sipper vin og hiver etter pusten, skjelvingen har ikke gitt seg. Jeg kikke ned på madrassen, helt igjenombløt, jeg prøver og skyve lakenet over for og skjule. Du ler, du trenger ikke å skjule den der nytelse bekreftelsen der, jeg kan jo si at jeg kjente det ganske godt da jeg var inni deg. Ikke vær flau for det der er en bekreftelse på at jeg har gjordt noe riktig i denne litt nye skummle dagen for deg. Jeg drikker opp vinen min og vi sitter å småprater i senga, du reiser deg og går på badet. Jeg blir veldig usikker på hva som skjer, kjenne rjeg er nervøs igjen. Etter en liten stund roper du meg inn på badet, da jeg trer inn på et dampt bad med masse stearinlys og boble badet er fylt opp. Du står solbrun og manndig i slåbrok med champange i hånda. Serriøst? Helt serriøst? Du er jo så herlig! Dette, akkurat disse ordene bare datt ut av meg sammen med et gigantsik smil og glittrende øyne. Smilet ditt støtter ordene mine. Et bad for meg og deg der vi kan slappe av og kansje avslutte kvelden.