Alt på en gang

Denne novellen er vist 25675 ganger.

De hadde pratet på nett i flere måneder og skulle endelig treffes. Den klassiske pilsen skulle inntas for å bli bedre kjent, og hva passet vel bedre enn akkurat denne fredagen?

 

Hun hadde på en sort kjole, ingen stropper, men med vidt skjørt. Sorte pumps med en liten sløyfe over vristen og en søt liten hekleveske. Øynene var blågrønne, for anledningen markert med en tynn, sort kajal og mascara, og de myke leppene hadde et hint av fersken. Han hadde på en marineblå v-halsgenser, pene olabukser, og over stolen han satt på hang en sort duffelcoat. Øynene glitret om kapp med det hvite smilet da han så henne, og hun visste hun var solgt.

 

En halvliter stod allerede på bordet til henne, hun takket pent og tok den første slurken. Som om klokka selv hadde dårlig tid fløy tiden av gårde, og før de visste ordet av det blinket lyset to ganger for å si at siste runde måtte bestilles.

 

Selv om det var vår, var nettene ennå ganske kjølige, så han la en arm om skuldrene hennes for å dele av seg med varmen sin. Uten ett ord om det gikk de til hennes leilighet, hun unnskyldte rotet, han lurte på hva ryddig var om det der var rotete.

 

Hun satt på en actionfilm fra åttitallet, en av de der helten aldri skades verre enn et kutt i panna, mens hun disket opp med et par irish coffee. De utvekslet ikke mange ord under filmen, men hun havnet naturligvis i armkroken hans, og han strøk henne over håret, ned langs kinnet og langs halsen. Hun sukket fornøyd, kjente den varme følelsen bre seg fra tærne og oppover i kroppen mens hendene hans ble stadig mer trygge og modige.

 

Hendene hennes gikk snart på leting de også, over brystkassen hans, magen og langs bukselinningen. Oppover igjen, denne gang innunder genseren mens leppene deres møttes for aller første gang.

 

Det var ett av de kyssene som var alt på en gang. Mykt og hardt, forsiktig og krevende, vått uten å være det, sultent og tilbakeholdent. Det var fullt av lovnader samtidig som det var vanvittig ertende, det fikk frysninger til å løpe nedover ryggen samtidig med at heten gjorde det uutholdelig inni kroppen. Det var ett av de kyssene hvor man kjenner et stønn bygge seg opp fra dypest i halsen og hun ikke kunne la være å gni meg mot den stadig hardere og større kulen i buksa hans.

De sterke hendene hadde et hardt grep om hoftene hennes, presset seg mot ham mens hennes fingre vandret over brystkassen og gjennom det korte, lyse håret. Da de endelig så på hverandre igjen var det ikke ett ord som ble sagt. Ikke et smil, ikke en lyd utover de små klynkene mine når han presset imot. Hun var nesten redd for å gjøre noe, for å ødelegge dette intense øyeblikket som var i ferd med å svelge dem hele.

 

Han reiste seg med henne om livet, holdt fast mens han strente inn på soverommet. Hun var redd han ville sparket i stykker døren om den ikke hadde vært åpen, og så la han henne ned på sengen. Han dro kjolen opp rundt midjen hennes, og stønnet var halvkvalt der han så ned på de sorte stay-up strømpene med hofteholdere til. G-stringen var bitteliten, likevel gjennomsiktig, og da han dro en finger prøvende over det allerede klissvåte stoffet, skjøt det elektriske støt i hele kroppen hennes. Nå smilte han, et kort, djevelsk lite smil. Øynene hans gnistret da han så på henne, gjorde kort prosess og røsket av kjolen hennes. Så la han seg halvveis over henne, presset leppene sine mot hennes og skapte den varme og kalde følelsen igjen. Denne gangen vandret kyssene hans nedover haken og kjeven hennes til de lagde en våt sti på halsen.  Hun kunne ikke noe for det, neglene boret seg inn i armen hans, og hun kunne kjenne smilet mot huden rett før leppene skilte seg og han bet lett. Det var som om hun ikke hadde kontroll på kroppen lenger. Beina skilte seg på eget initiativ, skrek etter å kjenne fingrene hans mellom seg. De startet oppe ved halsgropen og fant veien innenfor bh-en, småkløp i knoppene og fikk overkroppen til å spenne seg i en liten bue før de lekte seg videre nedover magen.

 

«Kan jeg få slikke deg her?» hvisket han i øret og dro fingeren på utsiden av stoffet igjen. Hun ristet på hodet, igjen kjente hun smilet hans. Fingrene fant veien innunder stoffet som sikkert var gjennomvått, mellom leppene og strøk ulidelig forsiktig oppover til de traff klitten. «får jeg slikke deg her da?» spurte han igjen, men hun klarte ikke å bevege seg. Vekten skiftet ved siden av henne, og hun skjønte han satt mellom beina mine. To fingre lirket seg under strikken på stringen (som hun så lurt hadde på utenpå hofteholderen) og dro den av. Hun ville se på ham, men øynene ville ikke lystre. Vekten skiftet igjen, og da han blåste forsiktig på musa hennes ble hun svimmel bak øyelokkene. Så la han hele tunga på og slikket med langsomme, krevende bevegelser. Hver gang tungespissen fór over klitten rykket hun til og klynket. Da leppene hans sugde fast i den og tungen tok til å massere hardt grep hun tak i lakenet på hver side av meg. Det var ikke før han lot to fingre gli inn i henne og presse mot g-punktet at hun grep tak i håret hans og begynte å gni musa frenetisk mot den vanvittig myke munnen. Det var da han begynte å stønne selv, og fingrene begynte å bevege seg raskere og mer målrettet mens den mest intense orgasmen hun noensinne hadde kjent rev igjennom kroppen og nesten rev henne i fillebiter. I ettertid fortalte at han aldri har kjent eller hørt ei dame komme som hun gjorde den kvelden, og at han ble så tent at det gjorde vondt.

 

Når hun endelig hadde fått pusten tilbake og rykningene hadde stoppet, krøp han opp på siden av henne igjen, kysset mykt så hun kunne kjenne smaken av seg selv på leppene hans og så på henne med et blikk blandet av ømhet og vilt begjær. Han så rett og slett fortapt ut.

«Reis deg opp og kle av deg for meg» hvisket hun. Han lystret, reiste seg og avslørte plagg for plagg at han var ennå litt solbrun etter ferien på Korfu, og bak bokseren skjulte det seg en bankende pikk som nesten skrek etter oppmerksomhet. «Sett deg på sengekanten» ba hun så før hun satt meg foran han. Allerede før hun la tunga mot strengen under pikkhodet hadde han lukket øynene og bet tennene sammen. En dråpe fristet på tuppen og hun slikket den begjærlig i meg før tunga undersøkte hver millimeter av den blodsprengte staken. Kroppen hans rykket og strammet seg etter hvert som hun fant de mest sensitive stedene, og hun ga seg ikke før han åpnet øynene igjen. Da gapte hun så høyt jeg kunne over pikken med blikket låst i hans. Det var nesten sort, og da munnen lukket seg om den deilige kuken stønnet han så lavt at det knapt var hørbart.

 

Hun begynte å suge, slikke og kose meg, men det varte ikke lenge før han stoppet meg. «Jeg må inn i deg. Nå.» Hvert eneste ord så ut som om det var vanskelig å uttale, så hun fikk han til å legge seg på ryggen og krøp over han. Gned fitta mot den bankende harde kuken før hun trædde seg sakte ned på den. Igjen kom den isnende følelsen løpende nedover ryggraden, så hun lente meg frem og kysset ham forsiktig. Han var på sin side ferdig med å leke, for han flettet fingrene inn i håret hennes med den ene hånda og la den andre om korsryggen. Før hun visste ordet av det hadde han satt i gang et forrykende tempo der hun ikke hadde annet valg enn å bare henge på. Stønnene ble stadig høyere, og hun kunne nesten ikke tro det da enda en orgasme bygde seg opp. «Hardere!» ba hun, og han knullet henne som om det sto om liv og død. Så skrek  de i munnen på hverandre mens verden forsvant for dem.

 

Da hun våknet noen timer seinere, kjente hun lukten av kaffe og pannekaker. Hun tasset ut på kjøkkenet der han la opp den siste, og smilet hennes må ha vært minst like bredt som hans. «Spis godt, du kommer til å trenge energien» sa han og blunket. Han hadde rett.

Legg igjen en kommentar