Berusende synder

Denne novellen er vist 9955 ganger.

Det var torsdagskveld og jeg og et par venner hadde vært ute for å ta en øl. Senere på kvelden dukket det flere kjente opp og det hele utviklet seg til en real fest. Både venninna mi og jeg hadde fått litt for mye å drikke da vi bestemte oss for å ta nachspiel i kollektivet hennes sammen en annen fra kollektivet og hans kamerat.
Det gikk ikke lenge før venninna mi sovnet mens jeg fortsatte drikkinga med de to guttene. Vi var alle rimelig fulle der vi lå på sofaen og småpratet. Det var allerede noe på gang mellom meg og den ene av kameratene så det føltes helt naturlig at han lå og strøk på meg. Men med en gang han reiste seg for å gå på do, lente kameraten seg over meg og ga meg et kyss. Så gikk han inn til et soverom og la seg på senga. Småsjokkert over oppførselen hans fulgte jeg etter for å spørre hva som nettopp skjedde. Jeg lot soveromsdøra stå åpen siden jeg skulle tilbake til stua igjen snart. Full som jeg var satte jeg meg over ham i senga. Da kom den andre kameraten tilbake og trodde noe var på gang inne på soverommet. Såret gikk han og la seg sammen venninna mi hvor han sovnet.
Inne på soverommet der jeg var endte plutselig snakkingen i klining. Vi lå lenge og bare klinte uten tanke for at dette skulle føre videre. Vi visste begge at det ville være galt, men etter hvert som vi lå der ble ting hetere. Jeg la meg over på ryggen og han strøk meg forsiktig på magen. Etter en stund tok jeg meg selv i å føre hånden hans videre nedover. Jeg var allerede glinsende våt. Han lot hånden gli under buksa og trusa mi. Med rolige bevegelser førte han fingrene over klitoris og videre nedover. Jeg stønnet av de deilige bevegelsene hans, og enda herligere ble det da han stakk fingrene dypt inn i meg. Jeg kunne høre hvordan pusten hans økte jo mer han fingret meg, noe som gjorde meg enda kåtere. Han åpnet buksa mi helt og dro den av, deretter sin egen før han fortsatte å fingre meg raskere.
«Kom!», hvisket jeg og han la seg tungt over meg. Lukten av ham var deilig og varm, nesten berusende. Han førte den kåte, harde pikken sin dypt inn i meg med et stønn. «Gud, hvor deilig trang du er», hvisket han. Med rolige, myke bevegelser gled han inn og ut av meg mens han så meg dypt inn i øynene. Han lot de myke, våte leppene sine røre lett over mine. Tungespissen hans fuktet leppene mine lett, og han småbet i underleppa mi mens han fortsatte å støte inn i meg i rolig tempo. Kyssene ble mer intense og jeg klamret meg fast i ham, strøk ham over ryggen og viklet beina mine rundt leggene og anklene hans. Presset underlivet mitt mot hans, hardt. Kjente hvordan han trengte dypt inn i meg. Traff hver eneste millimeter av den varme, våte fitta som villig lot ham støte inn. Han smilte varmt mot meg og stønnet svakt. Forsiktig brukte han tungespissen til å slikke meg nedover halsen, rolig og ertende.
Støtene ble raskere og hardere, men han fortsatte å holde tett rundt meg. Jeg merket at det var like før det gikk for ham, kunne kjenne hvordan hjertet hans dunket mot kroppen min. Han stønnet høyt og ble liggende tungt over meg. Jeg strøk ham rolig over håret og han ga meg et mykt kyss. Så smilte han lurt og forsvant under dyna. Tunga fant fort veien til fitta mi. Han slikket, sugde og småbet i meg mens hendene hans strøk meg over lårene. Jeg spente ryggen i en bue og presset meg mot ham. Med bestemte bevegelser lot han tunga gli over meg. Hoet mitt ble tyngre og ute av stand til å tenke skylte orgasmen gjennom kroppen min, ut i fingerspissene. Så intens at jeg måtte bite meg selv i leppa for ikke å skrike høyt.
Han kom opp bak meg og la armene rundt meg. Han strøk meg forsiktig over armen til jeg sovnet dypt inntil ham.

Legg igjen en kommentar