Deres første møte

Denne novellen er vist 4621 ganger.

Hun åpner døren og han ser henne for første gang, men kjenner igjen smilet, øynene, og de tenner ham, begge deler. Han lar øynene gli fra hennes vakre, søte ansikt og ned, ned langs den elegante jakken mot blusen hvor han kan se antydningen av yppige bryster bak noen spette blonder i en lekker BH, den kler henne. Øynene glir videre, ned til et elegant, langt skjørt i lik farge og stil som jakken. Slik hun står, så glir det ene låret frem i splitten på siden av skjørtet, og øynene fester seg ved glansen i det tynne nylonplagget benet er kledd i, og som han i tankene med ett vurderer er strømper eller strømpebukse, og han smiler fordi han aner muligheten til å få mulighet til å finne det ut i løpet av de nærmeste timene. Han kommer mot henne, han er litt høyere enn henne og kan ane at pulsen hennes er like høy som hans egen. Der og da er de begge litt nervøse, anspent og en tanke skjelven, men det sitrer av glede og forventning, i dem begge, det vet han for det ser han.

Han glir mot henne, veldig nærme, så nesten leppene møtes der og da, og hun viker ikke en tomme, som om hun nesten forventer at han skal legge sine egne lepper inntil hennes, og kysse henne der og da, og han vurderer det, før de har vekslet et ord sammen, om han bare skal kysse henne, og sakte forføre henne med kyssene hans, som han vet vil tenne henne, om mulig mer enn det han allerede har gjort med sine ord og sms meldinger før de møttes, her og nå. Han avventer, men bare i noen sekunder, så møtes de, leppene, og sakte glir de opp mot veggen der i inngangen rett innenfor døren, døren glir igjen, og armene hennes slynges bak nakken hans og griper tak i ham og presser ham mot seg, og kyssene blir heftigere og frekkere hele tiden, til tungene deres leker som små barn i vilter lek for aller første gang!

Hans kropp presser seg mot henne, akkurat hardt nok til at kan kjenne konturene av de harde brystvortene gjennom BH og bluse, som strutter mot hans bryst, gjennom skjorten hans. Hendene hans stryker henne varsomt langs siden, opp og ned, delvis på ryggen, delvis på leting etter splitten han hadde sett i skjørtet, for han føler en utforskertrang som er vanvittig for øyeblikket, og hun vil han skal fortsette, det merker han først og fremst på måten hun trykker ham til seg og gnir det ene benet sitt opp og ned langs låret hans. Den ene hånden finner åpningen, og med ett møtes tynn, glatt nylon og tynn, følsom hud på fingrene hans, i det samme kyssene tar av ennå mer. Pusten går, pulsen slår, lydene av to mennesker som gir seg i kast med de mest erotiske kyss noen kan tenke seg, fyller rommet. Hånden hans glir opp låret, lenger og lenger uten å ense blondekanten, og i det fingrene sakte glir opp bak hennes deilige rumpe, så vet han at hun har på seg strømpebuksen de begge er trigget av, den tynne, gjennomsiktige uten noe under, og han sukker henført.

Han presser hånden opp mot henne, en finger finner sprekken mellom de harde faste rumpeballene hennes og hun blir løftet opp mot ham, så hun må merke at kjønnet hans presser på innenfor de tynne buksene han har på seg. Han merker hun skiller bena litt, fordi hun fører låret sitt opp og mot benet hans, så den ene skoen faller til gulvet, hele tiden mens de stadig kysser, leker med hverandres tunger, og nå er de begge så sprekkeferdige og kåte og nesten dyriske i sine bevegelser, at det slår ham at de begge kan oppleve den første orgasmen allerede der og da av bare spenning og vilt begjær.

Det virker som om den tanken slår henne i det samme, for med ett stanser de, og bare ser på hverandre, direkte blikk i hverandres øyne, så ler de og bare sukker høyt begge to, før hun slipper seg løs og nesten småløper inn i rommet. Han ser på henne, hvor nydelig hun er, og han går sakte etter. Hun gjør et kast på seg, og snur seg i det samme som hun kjipper av den andre skoen, og det er først da han ser hvor pene føtter hun har med en lekker neglelakk dandert på ti feminine tær under de tynne maskene. Han sluker henne med blikket, der og da, mens de står slik og betrakter hverandre, og i det øyeblikket går alt av tvil helt vekk, de kommer til å elske hemningsløst i dette rommet, denne ettermiddagen, uten tanke for noe annet enn å nyte hverandre som to mennesker aldri har hatt nytelse noen gang før!

Han elsker den tanken, og han bare synker sammen i utmattelse over den lengselen og de forventningene han har til en kveld han bare vet han aldri vil glemme i hele sitt liv. Hans andre tanke er at hun heller aldri skal glemme den opplevelsen hun nå helt sikkert vet hun står ovenfor, og øynene hennes forteller ham at tanken har slått henne akkurat i det samme øyeblikk som han overfører den til denne sensuelle, vakre og elegante kvinnen foran ham.

Hun roer ned stemningen noe, fornuften tilsier at det kan være litt lurt, som en slags kunstpause for å betrakte det som nettopp har skjedd fra en annen vinkel, men det er ingen tvil om at en duft av erotikk oser i rommet og trenger seg inn i hodene våre. Hun glir sakte over til sengen, og setter seg ned og ser forførent bort på meg, til hun selv lar hendene skyve skjørtet sakte opp langs bena. Jeg stirrer spent, og bare lar meg forføre, og bena hennes i de lekre strømpebuksene som det viser seg å være, frister meg til å gå bort å ta på henne. Hun smiler lekent som om hun leser mine tanker, og så reiser hun seg litt så hun får skjørtet helt opp og helt av. Jeg gisper, for under er det ingenting, og hun lar skjørtet falle til gulvet og kommer sakte mot meg. Hun danser mot meg, og stanser ikke før hun står rett foran meg og ansiktet mitt er helt i høyde med hennes glatte kjønn, bare atskilt fra mine lepper av noen tynne, glatte nylonmasker. Plutselig griper hun hodet mitt med hendene sine og skyver meg mot seg, til ansiktet mitt er helt inntil henne. Jeg kysser kjønnet, og lar tungen gli ut så den stryker langs leppene hennes, og lar den så rotere rundt kjønnet, gli lett over klitten og ned igjen, og når jeg gjentar denne behandlingen, hører jeg hun sukker lavt.

Legg igjen en kommentar