Det andre møtet

Denne novellen er vist 5177 ganger.

Etter vårt første møte som vi begge husket spesielt på grunn av vår erotiske kveld, hadde vi en stund snakket om at vi burde møtes igjen for å oppleve mer erotikk sammen. Vi ble enige om at jeg skulle komme til deg en fredag kveld, og ligger over til lørdagen.
Jeg kom etter arbeid til avtalt tid. Du tok imot meg og ga meg en god klem og ett heftig kyss. Du spurte om jeg hadde lyst på en kopp kaffe før du tilberedet middagen, noe som jeg takket ja til. Vi pratet om dagligdagse ting, og kom etter hvert inn på det som hadde skjedd sist vi møttes. Begge var enige om at det var en opplevelse som vi ikke ville vært for uten. Merket at du og ble litt påvirket av vår samtale, så du sa at nå måtte du begynne på maten mens jeg tok meg en dusj. Jeg vasket hele kroppen grundig mens jeg tenkte på sist gang, og på hva som kom til å skje i løpet av kvelden og natten. Kjente at det pirret meg så jeg fant ut at det var best å skru av vannet å tørke meg. Da jeg kom ut på kjøkkenet så møtte du meg med ett kyss og fortalte at du og ville ta en dusj før vi spiste.
Da du var ferdig så dekket vi på bordet sammen og jeg åpnet en av rødvinsflaskene jeg hadde med meg. Du hadde tilberedet biff med tilbehør. Etter at vi hadde spist så hjalp jeg deg med å rydde og vaske opp. Vi kunne ikke la være å frist hverandre med berøring og små kyss.
Nå gikk vi inn i stuen og satte oss på siden av hverandre. Vi begynte på flaske nummer to og kyssingen og befølingen ble mer og mer intens. Jeg spurte om du kunne tenke deg å massere meg i nakken og på ryggen for jeg var stiv i nakken etter en stresset dag. Du ba meg ta av meg på overkroppen og du gikk for å finne en flaske med baby olje som du ville bruke når du masserte. Du startet i nakken før du fortsatte med ryggen. Merket etter hvert at hundene dine kom lengre og lengre ut på side, og etter hvert så førte du de på fremsiden og begynte å friste meg på brystvortene. Du klyper litt i de, og jeg kjenner at jeg blir påvirket så jeg snur meg for å kysse deg. Vi smelter sammen i ett heftig kyss, før jeg kysser deg på halsen og biter deg i øreflippen. Tar av deg genseren og bh sånn at jeg kan bruke munnen på vortene dine. Biter litt i de, og det var som å trykke på en startknapp for du ble ivrig, så du ba meg legge på sofaen. Du kledde av meg før du begynte å kysse meg over hele kroppen. Til slutt så nærmer du deg skrittet og kysser pikken forsiktig før du fører den inn i munnen og suger meg mens du koser med ballene. Etter en stund så må jeg be deg slutte ellers så kommer jeg. Du slutter av og jeg begynner å kle av deg mens vi kysser. Legger deg på ryggen og kysser deg på halsen og fortsetter ned til brystene. Frister en stund rundt vortene før jeg suger lett og biter i de. Fortsetter nedover kroppen og kysser deg lett på innsiden av lårene før jeg begynner å slikke deg på klirotisen. Forstår at du setter pris på behandlingen og fører en finger inn i deg, og fører den inn og ut. Etter en stund så vil du at jeg skal komme i deg bakfra. Jeg legger deg over armlenet på sofaen og fører pikken inn i deg. Vi finner en rytme som blir raskere etter hvert. Klyper deg i vortene samtidig som du bruker fingeren på deg selv. Etter en liten stund så kommer vi begge i en herlig orgasme. Trekker meg ut og du kysser meg før du tar pikken i munnen for å slikke den ren. Vi går sammen på badet for å vaske oss før vi fortsetter til soverommet hvor vi legger oss på siden av hverandre og koser med hverandre.

Vi frister hverandre med kyss, berøring osv. Etter en stund så legger vi oss i 69. Jeg slikker deg samtidig som du suger meg til jeg er stiv igjen. Du koser med ballene samtidig som du begynner å friste meg rundt anus. Jeg fører en finger inn i deg samtidig som jeg slikker deg og frister ditt bakre hull. Tar ut fingeren fra fitten og fører den forsiktig inn i anus. Fører den forsiktig inn og ut. Jeg merker at du liker det for du suger meg hardere samtidig som du begynner å fører en finger inn i min anus. Dette var en ny opplevelse for meg så jeg ble overasket med det samme, men fant ut etter hvert at jeg likte det. Vi holder på sånn en stund til du ber meg legge meg på ryggen for du ønsker å ri meg. Vi finner etter hvert en fin rytme. Jeg klyper å masserer vortene dine litt hardt samtidig som du koser med deg selv på klirotisen. Jeg fukter den ene fingeren med baby olje og fører den inn i anus på deg. Vi finner en fin rytme. Så spør du meg om jeg kunne tenke meg å knulle deg i baken. Jeg ber deg snu deg og stå på alle fire. Tar litt olje og smører deg og pikken med før jeg begynner å føre den inn i deg. Er forsiktig i begynnelsen, men etter hvert så finner vi en fin rytme. Du fortsetter å kose med deg selv og fører en finger inn i deg samtidig som jeg fortsetter behandlingen av brystene dine. Til slutt så kommer vi i en kraftig orgasme og faller sammen i sengen. Vi legger oss på siden av hverandre for å slappe av. Prater om vår nye opplevelse sammen samtidig så er det jo lenge igjen av natten. Etter å ha slappet av, så går vi dusjen sammen. Vi vasker hverandre og fortsetter med beføling og fristing. Begge begynner å bli litt kåte igjen. Vi skrur av vannet og tørker hverandre. Vi rusler nakne ut på kjøkkenet for å få oss lit mat å drikke før har tenkt å returnere til sengen.

Jeg våknet av du kysste meg på munnen. Drog deg tett inntill meg og vi kysset heftig. Vi lå en liten stund og kysset og koste, og vi begge begynte å bli kåte igjen. Da fortalte du at du hadde kjøpt noe som du ville vise meg. Du kom tilbake med to dildoer. En var formet som en pikk, og den andre var som en stav. Den som var formet som en pikk var en del større enn den andre. Jeg ba deg vise meg hvordan du brukte de. Du la deg på ryggen i senga og slo på vibratoren på den største. Du førte den forsiktig over brystvortene en stund før du fortsatte behandlingen på klirotisen. Etter en stund så førte du den inn i deg. Jeg ble opphisset av å se på, og det merket du så du ba meg overta. Vi la oss i 69. Jeg førte den inn og ut samtidig som jeg slikket deg. Du tok pikken i munnen og sugde meg samtidig som du koste med ballene. Etter en stund så fuktet jeg fingeren og førte den inn i analen din. Førte fingeren inn og ut i samme rytmen som dildoen. Jeg kjente at du førte forsiktig fingeren din inn i min anal. Jeg tok ut fingeren fra din anal og fant den minste dildoen. Tok litt baby olje på den og førte den forsiktig inn i anus. Etter en liten stund så gikk den inn, og jeg førte den inn og ut i samme rytme som dildoen. Det tok ikke lange stunden før du kom i en kraftig orgasme. Du fortsatte å suge å føre fingeren inn i meg. Så tok du den minste dildoen og presset den forsiktig inn i min anal. Du førte den inn og ut en stund, men jeg klarte ikke å holde meg lenger før jeg sprutet deg i munnen. Du svelga alt før du slikket pikken ren. Vi snudde oss og kysset hverandre mens vi lå tett omslynget. Nå var vi begge så trøtte at vi sovnet.
Jeg våknet om morgenen og kjente lukten av ny traktet kaffe. Jeg sto opp og gikk på badet for å ta meg en dusj. Der så jeg en barberhøvel i dusjen, så jeg forsto at du hadde dusjet og barbert fitten din. Etter en herlig dusj så gikk jeg naken inn på kjøkkenet. Det sto du naken med ryggen til og dekket på frokost bordet. Jeg tok tak rundt deg og kysset deg i nakken. Kjente at jeg begynte å reagere på ha pikken mot din bakende. Tok tak i begge brystvortene samtidig som jeg førte min stive pikk mellom dine lår for å hisse deg opp. Forsto at du likte behandlingen så jeg ba bøye deg fremover sånn at jeg kunne føre pikken inn i deg. Kjenner at du er våt og klar. Fører pikken inn samtidig som jeg klyper deg hardt i brystvortene. Det tar ikke lange stunden før vi kommer samtidig i en utrolig orgasme. Når vi kommer til hektene igjen så går vi på badet for å vaske oss før vi skal spise. Vi sitter begge nakne ved frokostbordet og prater om vår opplevelser i løpet av natten. Begge er enig om at dette må ha en reprise på. Vi fristet hverandre litt med beina under kjøkken bordet, men det var dessverre ikke tid til flere samleier for jeg måtte snart reise hjem.

Legg igjen en kommentar