Ekskjæresten del II – Konserten

Denne novellen er vist 7283 ganger.

Jeg har alltid vært musikkinteressert, i likhet med ekskjæresten, og det er spesielt ett band vi har felles. Vi er på alle konsertene deres som er i overkommelig avstand, vår første skikkelige date ble avsluttet med at vi sovnet på et pledd på gulvet foran platespilleren hjemme hos han med en av bandets vinyler spillende – de har alltid vært vårt band, vår musikk. I tillegg kjenner vi bandmedlemmene, og stemningen var alltid god på nachspiel backstage sammen med bandet – hver gang de kom til byen ringte de for å si i fra om at nå ble det fest.

For to dager siden hadde de ringt eksen min og sagt at de var på vei. De skulle ha sin første konsert i hjembyen vår etter bruddet, jeg skulle dit med min egen vennegjeng og han skulle dit med et par kamerater. Jeg tok meg god tid i dusjen før vorspielet, barberte meg sånn at jeg ble helt glatt og fin, følelsen av helt glatt og hårløs hud gjør meg alltid ekstra tent. Allerede på vei til vorspielet kjente jeg at trusa begynte å bli fuktig, stoffet strøk forsiktig over kjønnsleppene mine og minnet meg om forsiktige kjærtegn som eksen gav meg med fingrene sine. Det var bare et lite timinutt å gå til vorspielet, men etter de tre etasjene med trapper opp til leiligheten var pusten min ufrivillig tyngre, ikke bare av at jeg var sliten. -Oj, har du gått så fort at du har blitt rød i kinnene? spurte venninna mi, jeg rødmet enda mer og mumlet bare et kort svar om kald vind og frostroser i kinnene. Selv om det er en kjent sak blant vennene mine at jeg og eksen fremdeles har god kontakt, både utenfor og aller mest i senga, så hadde jeg ikke lyst til å si til venninna mi at jeg ble kjempekåt bare av tanken på å treffe han i kveld. En skal liksom ikke glede seg sånn til å treffe en eks – men jeg gjorde det.

Det var mange kjente på vorspielet, det ble en sekspakning med øl og skikkelig god stemning med ny-cden til bandet på stereoen. Konserten skulle starte klokka ti, og halvveies nedi den femte ølflaska i ni-tida fikk jeg plutselig en sms. Jeg trodde iallefall det – det viste seg å være en mms. God drikke og godt selskap kan få en til å glemme det meste, men mmsen sørget for å minne meg på hva som kom til å skje i kveld. Han var kåt. Veldig kåt. Kuken stod beinhard, jeg så at det der var langtifra noe halvslapp fylle-kuk – og jeg gleder meg til å kjenne den. Ingen tekst, bare et bilde av den. Jeg kjente gysninger som gikk fra hårfestet i nakken, nedover ryggen og videre helt ned til tærne, og plutselig ble jeg oppmerksom igjen på stringen som lå mykt mot den glattbarberte musa mi. Det flortynne stoffet glidde sakte over de glatte kjønnsleppene mine da jeg reiste meg opp av stolen, og for hvert skritt jeg tok på veien mot badet så måtte jeg svinge litt ekstra med hoftene for å kjenne at stringen arbeidet seg sakte og sikkert mellom kjønnsleppene og stadig nærmere klitten. Med mobilen fremme og blikket festet mms-bildet gikk jeg fort mot badet, og la ikke merke til at Marte plutselig ut gjennom ei dør rett foran meg. Jeg smalt rett inni henne, mistet mobilen, og før jeg fikk summet meg hadde Marte plukket den opp og sett mmsen. Det var litt ekkelt og jeg rødmet, men bare delvis fordi hun «avslørte» meg – det var like mye fordi jeg alltid hadde syntes at Marte var utrolig sexy og jeg nå stod foran henne og følte at det lyste kåt av meg. Marte var ei venninne av broren min, og hun var kjent for like gjerne å ta med seg jenter som gutter hjem fra byen. Nå gliste hun mot meg.
– Lyst til å sende et bilde tilbake eller? spurte hun, og tok meg i hånda og drog meg med inn på badet. Vel inne med døra låst begynte hun å kysse meg på halsen, mange lette kyss som først gikk nedover i utringninga, før hun igjen beveget seg oppover mot øret. Tunga hennes lekte seg lett med den før hun tok flippen i øret og sugde lett, og jeg sukket tungt av å kjenne ei tunge så myk og dreven som lekte med meg. – Ta et bilde nå da, hvisket hun, før hun begynte å åpne knappene i skjorta mi og kose med puppene mine. Jeg begynte å bli faretruende kåt i forhold til hvor tidlig det var på kvelden, og sleit med å konsentrere meg nok til at jeg klarte å navigere meg inn på ta bilde-funksjonen på mobilen. Jeg løftet hånda og tok bilde ovenfra, og så inn i kameraet mens det var enkelt å se Marte som hadde dratt den ene bh-skålen tilside og som slikket brystvorta mi stiv. -Få se bildet da! sa hun og tok telefonen fra meg, -fy faen du ser kåt ut, fortsatte hun mens hun studerte bildet og gliste bredt. Jeg rødmet skikkelig, og sendte bildet som mms til eksen mens hun kledde på meg igjen. -Si i fra om dere trenger en tredjeperson en gang da, sa hun, og gikk ut av badet mens hun gliste. Selv stod jeg igjen med gele i knærne og klamret meg fast til vaskeservanten mens jeg så meg selv i øynene i speilet. Hva i all verden var det jeg holdt på med – prøvde meg på venninna til storebror? Eller ble sjekket opp…? Tunga hennes hadde virkelig fått meg i gang, trusa var ikke bare fuktig lenger men gjennomvåt, og jeg drømte meg litt bort. Hvordan var hun å kline med tro? Og bare slik som tunga hennes føltes på brystvorta mi… hvor flink var hun til å slikke jenter? Jeg ble utrolig opphisset av tanken på Marte som slikket meg, men ble revet tilbake til virkeligheten da mobilen vibrerte nedi lomma. «Ti min til konserten starter, kom hit, og ta med deg venninna di ;)», stod det i meldinga fra eksen. Noen sekunder senere svarte jeg at «hun blir med neste gang – i kveld er det oss to ;)» og gikk ut fra badet. Det var oppbruddstemning i stua, og jeg tømte ned resten av ølen før jeg fikk på meg støvlettene og jakken. Marte hadde gått før jeg kom ut av badet, og jeg var nesten litt glad for det. Vi trengte ikke henne i kveld, men hun hadde virkelig fått meg i gang, og for første gang fryktet jeg for at konserten med favorittbandet mitt skulle bli for lang. For jeg var klar for knulling NÅ!

Når vi kom fram til konsertlokalet så var det uendelig lange køer, men mens vennene mine måtte stå i kø fikk jeg snike meg inn bakveien siden jeg kjente bandet. Starten på konserten ble litt utsatt og jeg fikk tatt en pils sammen med dem, men det var skuffende at eksen ikke hadde kommet, de hadde ikke hørt noe fra han. Det nærmet seg konsertstart og jeg var kåt og utålmodig, jeg visste at det ble litt bedre bare jeg fikk treffe han og få kjenne at han var like kåt som meg – jeg måtte få vite hva jeg hadde å glede meg til. Konsertlokalet var nesten fullt, og jeg gikk ut i salen for å komme meg frem mot scena for å få med meg konserten på skikkelig vis. Vi brukte alltid å stå på samme sted, et stykke til høyre for midten – delvis fordi det var bedre plass der og delvis fordi vi visste at bandmedlemmene brukte å trekke litt mot høyre på scena, uvisst hvorfor. Det var bare vanen deres. Jeg kom meg fremst med letthet og lente meg mot gjerdet. Hvor i all verden hadde det blitt av han da? Det var foreløpig veldig mørkt i lokalet og ingen vakter stod rett foran meg, så jeg fant ut at jeg måtte snike meg til litt egenkos før konserten begynte. Åpnet de to øverste knappene i dongriskjørtet diskre, og lurte hånda nedi trusa. Alt var klissvått, og fingrene jobbet intenst med klitten. Det var så glatt at jeg følte at klitten bare forsvant mellom fingrene på meg, og jeg frustet over at jeg langtifra kom til å nå noe klimaks på denne måten. Plutselig ble hånda som jeg hadde nedi skjørtet mitt holdt fast ved linningen, og jeg fikk litt panikk av at noen hadde tatt meg så på fersken. Personen stod bak meg, så jeg hadde ikke peiling på hvem det var, før stemmen kom. -Så, du klarer ikke engang å vente på meg? Det må nok straffes senere i kveld…, hørte jeg noen hviske i øret mitt. Bare stemmen av eksen gjorde meg heltent nå, og når hånda hans flyttet seg fra arma mi og løftet skjørtet litt opp bakfra så var jeg snar med å stikke rumpa litt mot han.Til øredøvende jubel og vill klapping og hyling i salen kom bandet på scenen mens eksen kjapt drog stringen min litt til side og kjente med fingrene hvor utrolig våt jeg var. -Kan ikke ha noe av at du går rundt sånn og roter med jenter som gjør deg kåte, når det er min tur til å knulle deg, sa han mens han sirklet med fingrene rundt klitten og tirret meg vilt, før han uten forvarsel stakk en finger inn i meg og begynte å knulle meg med den. Jeg kjente føttene svikte under meg og holdt meg fast i gjerdet, prøvde meg på noeslags halvhjertet hoiing til bandet mens eksen knullet meg sakte med den ene fingeren, og blikket jeg fikk fra bassisten i bandet gjorde at jeg prøvde å ta meg sammen – jeg kunne ikke ha sett normal ut der jeg stod. Hadde eksen fortsatt så hadde jeg sikkert med litt klitoris-stimulering kommet allerede da, men like brått som han hadde begynt knullinga så avsluttet han den. Han drog stringen på plass igjen, stakk fingeren i munnen sin og gliste bredt til meg. -Åja, du skal nok straffeknulles i kveld, kan ikke ha noe av at du hisser opp meg med bilder av deg halvnaken med sexy jenter uten å ta de med på moroa, sa han, og rettet fokuset mot konserten som var ute i den andre sangen allerede. Jeg hadde helt stengt ute alt av lyd og kaos mens han tirret meg, men nå begynte tonene å trenge gjennom og da jeg så opp på bassisten igjen gliste han til meg – jeg rødmet og skjønte at han hadde delvis fått med seg hva som hadde foregått bak ryggen min.

Musikken bestod mye av rytmer, den ene mer suggerende enn den andre, og jeg stod der og sang med på det som var av tekst og blunket til han som spiller på trommene når det passet seg – og jeg var fullstendig prisgitt han som stod bak meg med en knallhard kuk mot rumpa mi. Den ene hånda hans lå rundt midja mi og holdt meg fast inntil han, noen ganger utenpå toppen, andre ganger under, noen ganger litt lengre oppe og andre ganger litt lengre nede… Han bøyde seg ned og kysset meg i nakken og fremover mot øreflippen, tok den i munnen og sugde lett før han avsluttet med litt lett biting, og frysningene gikk oppover ryggen min. Hendene hans flyttet seg nedover kroppen min og han la dem på hoftene mine, og presset meg mot han. Han visste så utrolig godt at bakfra er favorittstillingen min, og det var umulig å ikke assosiere det med den stillingen der jeg kjente kuken hans mot meg. Stringen var langtifra bare fuktig, jeg syntes jeg kjente at det luktet av meg, og det nybarberte kjønnet var så fantastisk glatt. Vaktene stod en halvmeter foran meg, men jeg klarte ikke å la være, nå måtte han også tirres litt. Den ene hånda smatt fort ned under dongriskjørtet bakfra og kjente at alt var glatt og vått – og klart. Fingrene mine ble gode og fuktige fort, og når jeg tok opp igjen hånden førte jeg den bak skuldra mi opp til leppene hans. Jeg kjente tunga hans smakte forsiktig på, før han sugde grådig på etpar av fingrene mine. Han elsket alltid smaken av meg, han gjør det fremdeles, og jeg måtte utnytte de mulighetene jeg hadde. Vanligvis elsker jeg konsertene med bandet «vårt», og gleder meg til nachspielet sammen med medlemmene, men akkurat i kveld kunne jeg ikke vente nok med å komme meg hjem fra konsertlokalet og få en skikkelig omgang – jeg lengtet etter å kjenne at han tok det han ville ha, noe han alltid gjorde. Sexen var rå, den var tøff, vi hadde faktisk aldri hatt øm, forsiktig sex sånn som jeg hadde hatt med de andre eksene mine. Vi gjorde det heller opp mot toalettdøren på utestedet enn i senga, men det han gjorde nå hadde jeg aldri tenkt tanken på å prøve…

Plutselig kjente jeg at skjørtet mitt ble løftet bakfra og ikke sluppet ned igjen – derimot kjente jeg kuken rett mot rumpa mi. Men knulle her? Helt fremst på en konsert med vakter rett foran oss, og et band som kjenner oss? Og ikke minst, fem hundre hoppende, gale mennesker rundt oss som digget musikk? Jeg rakk ikke å protestere, og egentlig var jeg heller ikke i stand til det – jeg var altfor kåt. En hånd dro stringen min side og gikk rett på sak – klitten ble massert med vante, kjente bevegelser og han visste så altfor godt hvordan jeg likte det. Jeg skjemtes nesten litt når jeg kjente hvor vått det var, og to fingrer sklei lett inn i meg og knullet meg seigt og sakte. Vanligvis elsker jeg det, men nå hadde jeg kommet for langt, noe han merket fort. Tempoet ble økt til det machet tempoet i sangen de spilte, fingrene kjente kroppen min og sklei lett over g-punktet mitt for hver gang de gikk inn. Med det samme sangen gikk over i et gitarriff begynte han å leke seg med klitoris igjen, og jeg klamret meg fast til gjerdet for ikke å sige sammen. Jeg var helt på kanten for hva jeg tålte på et så offentlig sted, jeg er alltid veldig verbal av meg og måtte holde tilbake mye for å ikke dra for mye mistanke mot oss, men plutselig forsvant fingrene hans og jeg fikk et lite pusterom. Han bøyde seg fremover og den varme pusten kilte meg på halsen, «bøy deg litt fremover, jenta mi». Jeg hørte pulsen min slå, den overdøvet alt av musikk, underleppa mi vibrerte og jeg kikket opp på scenen der bassisten ser ned på oss, gliser og rister på hodet. Så bøyde jeg meg lett fremover, var overstadig entusiastisk der jeg hang på gjerdet og sang med for å virke så naturlig som mulig, mens jeg kjente kuken hans mot fitta mi. Jeg spredde føttene litt til og stilte meg opp på tå, mens jeg sang alt jeg klarte og kjente hvor ufattelig lett kuken hans glidde rett inn. Hendene hans la seg på hoftene mine og holdt meg hardt mot seg, og så begynte han å bevege seg litt. Forsiktig, men nok til at kuken traff rett på g-punktet mitt og knokene mine hvitnet mens jeg klamret meg fast til gjerdet. Jeg hoiet, jeg sang, han knullet meg bakfra og jeg trodde jeg skulle grine av innestengte utrop og lyst. Både bassisten og trommisen hadde sendt etpar skjeive blikk til meg, mens jeg bare gliste tilbake. Vaktene fulgte med oss, og de visste nok hva som foregikk, men gjorde ingenting. Utenom å glise med meg. Gjennom hele den siste sangen før bandet liksom skulle gå av scena knullet han meg sakte, kuket kjentes bare hardere og større for hvert støtet, og rett før de avsluttet trakk han seg ut av meg og dro glidelåsen igjen. Kåtskapen min hadde langtifra blitt slukket av dette, og jeg snudde meg mot han. -Nå går vi et annet sted. Nå!, kviskret jeg til han. Jeg førte an gjennom mengden med folk som hoiet, klappet, plystret og ropte på ekstranummer, ut av salen og gjennom den nærmeste nødutgangs-døra. Vi kjente fra før begge til at det er et lite rom mellom gangen og den faktiske nødutgangen, som kunne brukes i nødtilfeller, og dette var virkelig et. Jeg dro han inntil meg og kysset han hardt og krevende, tunga mi lekte med tunga hans og leppene mens jeg dro ned igjen glidelåsen hans. -Og du påstår at jeg tirrer deg? sa jeg mellom kyssene, hånda kjente seg fram og fant en like knallhard kuk som for noen minutter siden. Den var klissete av meg, og jeg gikk ned på kne foran han. Først slikket jeg i meg alt av meg, kjente den gode, nesten salte smaken av meg selv, før jeg gjorde leppene mine våte med tunga. En god blowjob kan utføres nesten som lang og god klinings, og jeg begynte med stramme lepper som lot kuken trenge seg inn i den varme munnen min. Knullingen inne i salen hadde tydeligvis gjort sitt med han også, og til dundrende trampeklapp fra nabosalen sugde jeg han som jeg aldri hadde gjort før. Leppene satt stramt rundt kuken hans mens tunga mi gikk frem og tilbake over hodet hans gang på gang, og ei høydehånda fulgte med og runket hans mens jeg konsentrerte meg kun om hodet for å få han på nippet til en orgasme. Venstrehånda la seg rundt ballene hans, strøk forsiktig over, først med fingertuppene og så med neglene før jeg slapp kuken hans fra munnen min og tok begge ballene i munnen min samtidig. Jeg hørte noe lav bannskap fra han over intensiteten min, men jeg hadde ikke tid til tull nå. Det kom noen svake rykninger i kuken mens jeg runket han bestemt, og dermed var det på tide med litt skikkelig knullings. Jeg reiste meg opp igjen, snudde rumpa til han og drog opp skjørtet mitt; -Nå knuller du meg skikkelig! Øynene hans var blanke av kåthet, kuken hans var blank av spyttet mitt og han var like klar som meg. Bassen slo fra den største slageren bandet hadde hatt internasjonalt, vokalen smøg seg inn i hodet mitt, og jeg bøyde meg fremover mot et lite vindu. Ute snødde det, eksen min tok tak i hoftene mine og knullet meg hardt og rått mens jeg brukte den ene hånda mi på klitten. Bassen slo fremdeles da orgasmen slo innover meg og jeg hylte med til vokalen, og litt etterpå hørte jeg det velkjente orgasme-stønnet hans mens han presset meg hardt inntil seg. Inne i salen klappet de, plystringen fortsatte og vi hørte de velkjente tonene av avslutningskompet de alltid satte på når de gikk av scena.

Femten minutter senere satt vi på bakrommet sammen med bandet og drakk kald pils, vel vitende om at når nachspielet der var over så skulle vi ha vårt eget hjemme hos han. Plutselig kremtet bassisten lett og så på meg; -Det var da fælt så varm du ble under konserten? Ganske så rød i kinnene etterhvert! sa han, mens han gliste fælt. De to andre i bandet kikket opp på han, så på meg, og glisene deres fortalte meg at de hadde fått med seg alt som hadde skjedd. Å si at jeg rødmet er ingen underdrivelse, men det ble enda verre da de fortalte at de hadde bedt vaktene spesifikt om ikke å stoppe oss. – Jaja, det er jo fint at dere liker musikken vår da!, avsluttet en av dem, og det kunne jeg fortalt dem forlengst. Vi knuller stadig vekk til musikken deres…

Legg igjen en kommentar