Ekstraservice eller ikke…

Denne novellen er vist 7456 ganger.

Det er sikkert mange av oss som jobber mer enn vi bør, eller tjener mindre enn vi bør. Jeg er en av dem som har gått i begge fellene. Mye jobbing for, ok da, en akseptabel luselønn. Det var imidlertid en del andre faktorer som gjorde jobben interessant og gunstig – svært mye selvstendighet og fleksibel arbeidstid og vaskedamen…

Vel vaskedame og vaskedame, Maria passet ikke inn i den klassiske fremstillingen av den litt eldre, passe fornøyde, rullingsrøykende vaskedamen som mange av oss kanskje har. Tvert om, hun var en nydelig frisk og ung jente som jobbet hardt for å spare opp til en «jorden rundt reise». Hun hadde mørkt halvlangt hår nedpå skuldrene og brune levende øyne under noen markante nesten svarte øyenbryn. Hun var slank, men utover det var det vanskelig å si noe mer om kroppen hennes under en relativt usexy vaskeuniform. Jeg hadde imidlertid møtt henne idet hun kom ut av garderoben på vei hjem. Det var sommer og hadde hun på seg en litt kort t-skjorte og en tettsittende såkalt piratbukse. Jeg kunne se den stramme magen hennes før bukselinningen. Under t-skjorten så jeg konturene av noen litt tunge duvende bryster. Hun hadde lange velstelte negler og noe som slo meg som meget upraktisk for en som vasket. Maria var en vakker jente på 20 år, mens jeg var en lettere frustrert akademiker på 35 år.

Maria og jeg hadde hatt mange hyggelige samtaler de gangene hun hadde vært på kontoret mitt for å gjøre reint. Hun fortalte mye om planene hun hadde med en venninne om å reise jorden rundt og jeg delte villig mine erfaringer fra min ekspedisjon til Asia og Australia etter gymnaset. Da hun fortalte at det var siste uken på jobb før hun skulle dra, var det nesten litt vemodig.

Som vanlig jobbet jeg lenge om torsdagen. Telefonen ringte og det var Maria.

«Er du på kontoret, kan jeg komme innom?», spurte hun.
«Ja selvfølgelig», svarte jeg.

Ti minutter seinere stod hun på kontoret mitt. Jeg la merke til at hun bestemt lukket og låste døren bak seg før hun gikk og satte seg på kanten av bordet. Straks la jeg merke til splitten i kjolen hennes. Marias flotte brune lår kom til syne.

«Jeg skal reise på lørdag, men jeg bare må ha deg før jeg drar». Den hyggelige smilende, litt hemmelighetsfulle Maria, var byttet ut med en frekk, sexy, direkte og bestemt kvinne. Jeg reiste meg og stilte meg foran henne. Hun tok den ene hånden min og la den på låret sitt.

«Du ser deilig ut», sa jeg og kysset henne på munnen.

Tungene våre møttes i et vått og lekent kyss. Maria smilte frekt og sa:

”Jeg har ingen truser på».

Jeg var svært tent nå og flyttet raskt min høyre hånd oppover innsiden av låret hennes. Ganske riktig. Jeg kjente bare den glatte huden rundt fitten hennes.

«Satan, du er ikke lite frekk», sa jeg og kysset henne igjen, først på munnen og så nedover halsen. Sommerkjolen hennes hadde to tynne stropper, som avslørte den glatte bløte huden på skuldrene og brystet hennes. De to øverste knappene var knappet opp, så når jeg kikket ned kunne jeg se de deilige brystene hennes.

Jeg kysset henne igjen nedover halsen. Hun lukket øynene og lente hodet bakover. Så fortsatte jeg ned på skuldrene hennes og dro av stroppene slik at kjolen falt ned rundt livet og blottet hennes bryster. Brystvortene var allerede stive og jeg kysset dem lidenskapelig etter tur. Tungen min danset omkring brystvortene og jeg sugde en omgang hver. Maria nøt behandlingen min. Jeg skubbet henne forsiktig bakover på skrivebordet så hun lå på ryggen. Nå kunne jeg vriste kjolen av henne så hun ble helt naken. Jo lengre jeg så på den nakne koppen hennes, jo deiligere ble hun.

Mens hun lå der skyndte jeg meg å få av meg klærne. Pikken min var stiv og jeg gikk bort på siden av bordet og stilte meg foran ansiktet hennes.

«Ta meg i munnen» sa jeg til henne og hun gjorde det med det samme.

Først kysset hun meg på pikkhodet. Deretter lot hun tungen leke rundt hodet. Jeg lot den ene hånden kjærtegne brystene hennes og hun tok hele pikken inn i munnen etter en stund. Med den ene hånden i et fast grep rundt pikken min, munnknullet hun meg i lange rolige bevegelser. Med den andre hånden lekte hun med klitten sin, noe som fikk den til å glinse i lyset fra lampen på bordet. Jeg befølte brystene hennes. Det var vanvittig godt. Tenk at en travel dag skulle ende som dette!
Vi holdt på slik en stund og jeg merket at jeg nærmet meg spruten. Derfor trakk jeg meg ut av munnen hennes og gikk ned til enden av skrivebordet. Jeg tok tak rundt hoftene hennes og dro henne nedover skrivebordet, før jeg bøyde meg inn over fitten hennes og lot tungen løpe oppover revnen hennes. Hun begynte å skjelve litt, men jeg holdt henne i et fast grep rundt hoftene hennes. Kåtheten hennes strømmet til fitten og jeg lepjet i meg saftene hennes som om det skulle være melk. Klitten hennes var hard og lett og finne og jeg sugde den ut mellom mine lepper. Reaksjonen til Maria kom med en gang. Hun stønnet, ja nesten ropte ut sin kåthet. Det gikk ikke lenge får den første orgasmen rullet gjennom henne. Fremdeles holdt jeg et fast grep rundt hoftene hennes, ellers er jeg redd hun hadde falt av skrivebordet.

”Knull meg, kom igjen med din svære pikk og knull meg”, hveste hun til meg.

Jeg grep fatt i lårene hennes og spredte dem, nesten litt brutalt, og kjørte pikken min opp i fitten til Maria. Det var utrolig opphissende både å se og kjenne pikken min bli våt av saftene hennes. Fitten hennes var deilig og varm og jeg støtte pikken min til bunns i henne ganske hardt, mens jeg lente meg innover henne og bet forsiktig på brystvortene. Hun stønnet hver gang jeg bunnet i henne. Jeg reiste meg opp og to et bryst i hver hånd og knadde dem hardt hver gang jeg kjørte pikken inn i henne. Jeg glemte alt omkring meg og konsentrerte meg utelukkende om å knulle henne. Bevegelsene mine ble stadig hurtigere og hardere. Det var utrolig opphissende å pumpe fitten til Maria på denne måten og samtidig seg at brystene hennes duvet frem og tilbake i takt med bevegelsene mine.

«Er du klar til å ta imot sæden min”, hvisket jeg til henne.

Hun nærmest skrek tilbake at jeg skulle sprute fitten hennes full. Jeg kom i et brak av en orgasme. Pikken min pumpet og pumpet sæd opp i Maria som like etterpå kom for andre gang i en deilig orgasme. Spasmene hennes holdt på lenge.

«Det var fantastisk, men nå må vi gå» sa Maria et smil.
«Må vi?», sa jeg mens jeg ennå lå over henne.
«Vi må hjem til meg og fortsette. Jeg skal reise på lørdag vet du».

Vi kledde på oss og kom oss ut i en fart. På veien hjem spurte Maria om jeg hadde noe tørkepapir i bilen. Av en eller annen merkelig grunn lå det en pakke servietter i hanskerommet. Jeg sa dette til henne og hun fant den fort frem.
”Det renner sæd ut av fitten min”, sa hun og brettet opp kjolen og blottla kjønnet sitt. Det luktet fitte i hele bilen. Hun spredte beina og tørket seg skikkelig. Dette var begynnelsen på en het kveld og natt. Trenger vel ikke si at jeg tok fri om fredagen…

Legg igjen en kommentar