En deilig opplevelse!

Denne novellen er vist 6793 ganger.

Vil gjerne dele en opplevelse jeg hadde i Oslo forrige sommer.
Var på Aker brygge og tok noen øl med en kamerat da vi fikk se to flotte damer et par bord bortafor. Ei blondine og ei brunette. Jeg har alltid hatt mest sans for blondiner, og blinket fort ut henne. Dette var ei dame som virkelig tente meg. Vil tippe hun var i slutten av 20 årene( noe som sener viste seg å stemme), ca 170 cm høy. Langt hår med flott kropp. Hun hadde på seg et kort sort skjørt, som avgjort ikke gjorde skam på et pr lange veldreide ben som hun hadde plassert ned i et par sorte kne høye støvletter. På over kroppen hadde hun en kort topp med en sjenerøs utringning. Toppen slet med å skjule et par bryster i perfekt størrelse. Ikke for store, ikke for små. Begge satt og nippet på hver sin halvliter. Vi bestemte oss for å ta sjansen, og på nervøse bein tok vi oss bort til bordet deres. Heldigvis var det ikke nei i deres munn da vi spurte om vi kunne sette oss og snart gikk praten om løst og fast.
Etter hvert bestemte vi oss for å fortsette byturen og ferden gikk til nærmeste nattklubb. Flørtingen med blondinen, som forøvrig het Elisabeth gikk over all forventning og jeg øynet muligheten for at dette kunne bli en flott kveld. Da hun tok hånden min på vei mot nattklubben var jeg sikker.

På klubben ble det flere halvlitere og ikke minst dansing. Ut i de små timer ble låtene roligere og roligere og hun smøg seg inntil meg. Jeg var i lykkerus. Jeg kunne kjenne den varme, veltrente kroppen presse seg mot meg og hun luktet vidunderlig. En krabat i buksa var umulig å holde i ro, noe hun merket og smilte lurt til meg. Våre fingre var ”overalt” på hverandre og vi bestemte oss for å gå.

Vel utenfor etter intens kjæling og kyssing i et port rom sa hun at vi kunne dra til henne, da hun bodde i Vika, rett på baksiden av Aker brygge.
Innenfor døren tok det ikke lang tid før hun hadde fått av meg bukse og skjorte, men da jeg skulle frigjøre henne fra sine klær spurte hun meg om hun ikke heller skulle strippe for meg. Jeg begynte virkelig å lure om jeg drømte. Hun dyttet meg vennskaplig, men bestemt ned i sofaen. Hun fant noe passende musikk på radioen og var snart i gang med et show jeg aldri kommer til å glemme. Toppen og skjørtet forsvant og hun stod foran meg kun iført hvit blonde bh, g-string og de sexy sorte kne høye støvlettene. Hun satte seg på fanget mitt med ansiktet mot meg og begynte å vugge frem og tilbake. For en følelse. Pikken var steinhard og virkelig klar for å komme ut av boxern. Hun gled ned på kne og dro forsiktig ned boxern mens hun kysset meg på magen og på innersiden av lårene. Endelig tok hun tak i ballene og pikken min, og hun begynte å slikke ballene mens hun rolig runket pikken. Jeg trodde det skulle gå for meg der og var virkelig i syvende himmel. Etter hvert tok hun hele stasen i munnen og alle mine 19 cm ble sugd som de aldri hadde blitt gjort før. Jeg hadde ingen mulighet til å stå i mot noe jeg ropte ut til henne. Hun førte da langefingeren mot rumpa mi og stakk den så vidt inn. Jeg sprutet som jeg aldri hadde gjort. Det ble nok litt mye for henne, hun svelget det meste men havnet også på hennes vakre ansikt. Ansiktet som da så opp på meg var helt utrolig. Jeg sa at nå var det hennes tur til å nyte og bar henne til soverommet. Jeg la henne forsiktig ned å begynte å kysse henne på halsen og nedover. Jeg fjernet hennes bh og ut spratt to deilige faste c-cup bryster med nipler som var akkurat passe store til å bite ertende i. Hun stønnet høyt og gav virkelig uttrykk for at hun likte behandlingen. Jeg fortsatte videre nedover og etter litt ertende beføling å kyssing på innsiden av hennes lår fjernet jeg trusa, men lot henne fortsatt beholde støvlettene på. Hun var helt glattbarbert og man kunne tydelig se kjønnet hennes pulsere og at det rant litt safter fra det. Jeg skilte fitteleppene og kjønnet smilte rosa og innbydende til meg. Jeg førte først inn enn finger i henne og førte den sakte inn og ut. Jeg fikk raskt beskjed om å bruke en til noe jeg lydig gjorde. Hun var virkelig kåt og dyvåt nå. Saftene rant i strie strømmer og jeg ønsket å smake på disse. Det smakte himmelsk, og jeg gav henne en omgang med tungen som fikk henne til å skrike høyt. Jeg merket at det var like før det gikk for henne og bestemte meg for å gjengjelde fingeren i anus. Jeg hadde ikke før fått fingeren innenfor før det gikk for henne i lange ul. Jeg hadde aldri før hatt en jente som sprutet før, men det gjorde hun. Fantastisk.

Vi ble liggende i hverandres armer og puste ut etter den deilige opplevelsen, men det tok ikke lang tid før hun lurte på om jeg var klar for mer, og det var ikke nei i min munn. Etter litt kjæling var kukken klar igjen og hun satt seg på den. Det var utrolig å se denne flotte kvinnen bevege seg opp og ned på kukken min som nå var steinhard igjen. Jeg masserte brystene hennes og vi falt inn i et deilig rolig tempo. Ettervert hoppet hun av og la seg på ryggen. Jeg krøp etter og snart var pikken inne i den deilige barberte fitta igjen. Jeg løftet opp rumpa henne, slik at hun stod i bro og knullet henne hardt. Hun skrek høyt og på nytt stakk jeg en finger inn i rumpa hennes. Enormt opphissende. Jeg snudde henne rundt for jeg ønsket å ta henne bakfra. Hun var langt fra motvillig og snart stod denne vakre skapningen på alle fire foran meg. Jeg startet rolig for jeg ville virkelig nyte dette, men hun ropte at hun ville bli tatt hardere og snart dunket ballene mine hardt og raskt mot rumpa hennes.

Plutselig stoppet hun og reiste seg for å nå nattbordskuffen. Hun tok ut en tube med glidekrem og lurte på om jeg ville knulle henne i rumpa. Dette hadde jeg aldri gjort før, men må innrømme at det var noe jeg hadde drømt om. Hun stilte seg på alle fire igjen og kukken, like stiv, gled inn i fitta. Jeg tok tuben og smurte inn rumpehullet. Førte først inn en finger, men snart fulgte nummer to etter. Hun var helt i ekstase og ropte at nå ville hun ha pikken i rumpa. Jeg siktet inn og litt etter litt sank pikken inn i. Dette var trangt og noe helt annet enn jeg før hadde kjent. Det tok litt tid før hele pikken var inne og hun ynket seg litt, men for en følelse når hele var inne. Vi fant et raskt men behaglig tempo. Hun hadde ført fingrene sine til fitta og mens jeg pulte henne i rumpa førte hun to fingre inn og ut av fitta si. Hun hylte og kroppen hennes skalv. Dette ble for mye for meg så jeg sendte kaskader av sperm inn i rumpehullet hennes. Herlig. Vi falt om og ble liggende som i koma til pikken gled ut av rumpa hennes og noe av spermen fulgte etter. Vi var helt utmattet og sovnet i en bylt begge to.

Dagen etter var det deilig og våkne og se at det som hadde skjedd ikke var en drøm. Det lå virkelig en flott blondine ved siden av meg. Vi ble et par for en periode og hadde masse god sex. En gang var også, venninnen, brunetten med. Kanskje kommer den fortellingen også hvis denne faller i smak.

Legg igjen en kommentar