En vakker fremmed

Denne novellen er vist 22603 ganger.

Kjæresten min er vant med at jeg flørter vilt på fester. Flere ganger har han sagt hvor moro det er å observere den gode responsen jeg får, mens han vet at det er han som til syvende og sist er den som får følge meg hjem. Innimellom, for å glede ham enda mer, går jeg bort til ham og råkliner etter at jeg har fått en annen på kroken, men dette er dere ikke interessert i å høre om. Derfor skal jeg fortelle om hva som skjedde den gangen det var en annen som fikk meg på kroken.

Det hele begynte med at kjæresten min ikke ville gå på denne festen som det gamle kollektivet mitt arrangerte. Til slutt fikk jeg overtalt ham til i det minste å bli med for høflighets skyld – så skulle han få lov til å dra hjem tidlig. Da var det greit.

Vi ankom tilsvarende tidlig. Festen var så vidt i gang. Jeg hjalp venninnene mine med å sette snacks ut på bordene, mens typen min satte seg i sofaen. Det gjorde meg irritert. Jeg satte albuen i siden hans et par ganger etter å satt meg ned ved siden av ham. Han satte ikke større pris på det enn jeg gjorde på gjespingen hans.

Flere mennesker ankom festen. Musikken ble skrudd opp, lysene skrudd ned, og jeg kom gradvis i bedre humør ettersom jeg pratet med stadig flere. Til slutt hadde jeg nesten greid å glemme min slitne og sure kjæreste. Jeg skottet bort på ham av og til. Han pratet med en annen mens han nå og da skottet ned på armbåndsuret. Selv meldte jeg meg frivillig til å starte dansegulvet sammen med en venninne. Vi dyttet Madonnas ‘Beautiful stranger’ inn i cd-spilleren og tro til. Raskt var det flere som kom til, deriblant en av de vakreste jentene jeg noen sinne hadde sett, barbent, kledd i en kort, hvit kjole. Jeg likte måten hun danset på. Både sensuell og leken.

Jeg flørter like mye med jentene – i hvert fall når jeg er ute på dansegulvet. Typen min sier han blir steinhard når han ser meg smyge tett inntil en av dem, gripe henne rundt hoftene og danse nært mens jeg ser henne dypt inn i øynene, og det er da moro, men det er ikke for hans skyld jeg gjør det. Jeg har bestandig gjort det. Siden lenge før jeg møtte ham. At han synes det er kult er bare en bonus.

Men i kveld var det ingenting som kunne få ham i godt humør. Han satt lent bakover i sofaen og så demonstrativt en helt annen vei. Så barnslig. Da orket jeg ikke mer. Jeg satte meg ved siden av ham og sa at nå, nå måtte han gjerne gå hjem, for nå hadde jeg lyst til å ha det hyggelig. Han nikket stumt og ga meg et blikk som sikkert var ment å bety at han ikke var så veldig sint. Bare sliten. Jeg trakk ham opp av sofaen og ut i gangen, kledde på ham, ga ham et kort kyss og sendte ham ut i kulden. Det siste jeg sa til ham var at jeg sikkert kom til å bli sen.

Det var som å komme tilbake til en ny fest. Jeg krevde å få høre ‘What else is there’ med Röyksopp, og kastet meg ut på gulvet til ‘flashlight, nightmist, sudden explosions.’ Da la den hvitkledde merke til meg – og smilte. Gradvis nærmet vi oss hverandre over dansegulvet. Vi brydde oss ikke om å hilse først; vi bare satte i gang med mildt erotiske tilnærmelser kamuflert som dans, hele tiden med glimt i øyet og undertrykt latter. Vi hadde det virkelig moro på dansegulvet. Etter en tre fire sanger grep hun tak i armen min og trakk meg med inn på badeværelset.

Fremdeles uten å ha hilst på hverandre begynte vi nå å kline. Hun var svimlende god på å kysse. Selv hadde jeg ikke tenkt meg noe mer enn det, – i hvert fall ikke her inne på badeværelset – men da hun brått trakk opp blusen min og begynte å kysse brystene mine, gjorde hun det på en slik måte at det ikke falt meg inn å protestere. Hvorfor avbryte noe som føltes så herlig? Hun her er erfaren, rakk jeg å tenke, før hun stakk hånden under bukselinningen min. Sekundet etter hadde jeg to fingre oppi musa og en tommel som masserte klitten min. Som for å stilne eventuelle protester, reiste hun hodet og begynte å kysse meg igjen. Jeg gjorde ikke annet enn å stikke tungen min inn i munnen hennes. Nå var jeg så kåt som jeg ikke hadde vært på lenge.

Hun hadde magiske fingre. Hele situasjonen var i tillegg så opphissende og deilig forbudt at jeg snart kjente en orgasme var på vei. Hun stakk inn en tredje finger. Jeg la det ene benet mitt rundt henne og lot det stå til. Den fortsatte kyssingen dempet heldigvis klynkingen min til et minimum.

Da jeg kom til hektene, hadde hun dette seierssikre smilet som bare ufordragelig pene jenter kan ha om leppene. «I want you to lick my pussy. I’m clean,» sa hun på et litt gebrokkent engelsk. Uten å vente på samtykke skjøv hun meg sakte nedover med én hånd, og lettet på kjolen med den andre.

Hva skulle jeg sagt? At jeg aldri hadde slikket fitte før? Men det som nå åpenbarte seg, en vakker, transparent truse med en blond pels bak, stilnet alle innsigelser. Jeg visste at dette ville jeg ha.

Forventningsfull trakk jeg de florlette trusene av hoftene og ned til anklene hennes. Synet var himmelsk. Bare ikke noen kom og ville bruke toalettet nå; i så fall fikk de vente, for nå var jeg i full gang med å slikke denne vakre fremmedjenta. Nølende først, med tungespissen mot de ytre leppene, men hun hjalp meg ved å gripe tak i hodet mitt med begge hender og skyve det inn mellom lårene hennes. Med ett sto jeg på kne med ansiktet fullt av fitte. Det føltes herlig.

Selvfølgelig hadde jeg vært med på noe lignende før i mine nattlige fantasier. Likevel var det å oppleve de ekte varene en overveldende opplevelse. Så mange jenter jeg hadde nøyd meg å bare kline med – hvorfor hadde vi aldri gått videre? Nå tok jeg for meg som et barn som får smake syltetøy for første gang. Jeg kysset, slikket og stakk tungen inn i den vakre busken, og fingret med klitten hennes. Ansiktet mitt ble fuktig av alle saftene der inne. Så hørte vi noen dra utålmodig i døren. «Just a second,» ropte hun, og til meg sa hun lavt: «We’re not leaving before I’ve come.» Det lød som både en befaling og et løfte. Begge deler var greit for meg. Underlig, jeg som var så vant til å ta føringen. Jeg hadde faktisk aldri stått på kne for noen. De guttene jeg hadde sugd, hadde alle ligget på ryggen, og nå ville jeg kysset føttene til denne jenta om hun hadde bedt meg om det.

Først var det likevel et klimaks om å gjøre. Jeg stakk to fingre inn i henne mens jeg intensiverte tungearbeidet. Særlig klitten fikk mye oppmerksomhet. Hun stønnet lavt, men fornøyd. «One more finger.» Jeg gjorde som hun ba meg om, og hørte et langtrukkent sukk. Så lukket jeg leppene om klitten hennes og sugde. Da merket jeg hvordan det rykket til i kroppen hennes. Hun var nær. «One more!» Fire fingre gled inn i fitta. Var dette en lek? Skulle hun tøffe seg? Det føltes som om hånden min ble sugd inn i henne, men jeg beveget den frem og tilbake. Snart merket jeg flere rykninger i kroppen hennes. «Yes,» hørte jeg henne hviske, før jeg ble overskylt av min første kvinnelige orgasme, og den var stor og kraftig. Likevel holdt hun seg forbausende lavmælt.

Da det var over, så vi begge glade på hverandre. Vi kysset igjen. «Come,» sa jeg, «let’s go out in the backyard. There we can kiss and be left alone.»

Fra bakgården gikk vi etter hvert bort til parken like ved, der vi ga tapt for alle sommernattens fristelser.

Legg igjen en kommentar