En vellykket kveld

Denne novellen er vist 5598 ganger.

Jeg står inne på badet og legger på siste finish av sminken. Ser meg i speilet med et fornøyd smil. Jeg ser virkelig bra ut, og selvtilliten vokser en liten tanke. Det lille skjørtet sitter perfekt, det fremhever mine sterke lår og legger og ikke minst den velformede rumpa mi. Jeg tar med et lite speil ut på verandaen for å se om sminken ligger som den skal, og at den ser like bra ut i dagslys.Så jeg putter det jeg trenger i veska mi og tar et siste blikk i speilet, retter litt på den hvite halternecktoppen min og tar på meg de hvite høyhelte sandalene.

På bussen til byen sitter jeg og tenker på ham. Han er så inn i granskauen kjekk, og jeg vet at han ikke synes noe mindre om meg. I alle fall ut i fra hva kameraten hans fortalte meg da jeg traff på ham i byen i går. Det er derfor jeg har tatt meg så god tid til å ordne meg i dag. Vanligvis slenger jeg bare på meg et par bukser og en tøff topp, setter opp håret i en hestehale og tar på meg joggesko. Men ikke i kveld..håret mitt ligger perfekt nedover skuldrene og ryggen min og det kiler lett når jeg snur på hodet.

Jeg går av bussen og rusler nedover mot restauranten der vi skal treffes. Jeg kan se gjennom vinduet at de fleste har ankommet, Jonny også. Han sitter og snakker med en kamerat og enser ikke at jeg kommer før de andre hilser og vinker meg til bordet. Han snur seg, og det overraskede blikket hans gir meg en følelse av tilfredshet. Jeg setter meg ned tvers over bordet for han, og selv om han prøver å være diskret, merker jeg det på hele kroppen når han ser på meg. Jeg bestiller fiskegryten denne restauranten er så kjent for, med en deilig, frisk hvitvin til.Maten er nydelig, og en liten stund glemmer jeg hele Jonny mens jeg nyter dette deilige måltidet.

En liten stund og to glass seinere spør ei venninne om jeg vil ha dessert. "Kanskje seinere" sier jeg og ser rett på ham. Jeg smiler svakt, men frekt og spørrende, og han titter fort ned på glasset sitt og jeg kan se det danser et lite smil om leppene hans også. Herregud, som jeg har lyst til å smake på dem! De ser så myke og fristende ut, og de ser enda bedre ut når han slikker i seg en liten dråpe vin som ligger og lurer på underleppa hans.

Han har på seg en lyseblå skjorte som fremhever den gylne hudfargen hans på en fantastisk måte. De hvite sommerbuksene hans er tynne i stoffet, og når han reiser seg for å bestille en ny drink, skimter jeg konturene av en stram bokser som får rumpa hans til å se om mulig enda bedre ut.

Vi sitter her et par timer og snakker, spiser og drikker før vi betaler og går ut for å finne et utested med bra musikk. Jeg leter etter røyken min, men den har jeg åpenbart lagt igjen hjemme. Så jeg spør en av jentene om hun har en røyk å låne meg til seinere, og plutselig står han der med en uåpnet pakke Lucky i handa. "Lån denne så lenge, da vel. Så kan du heller betale meg tilbake en annen gang" Jeg takker, åpner pakka og han gir meg fyr. Idet han tar ned armen igjen kommer han borti det ene brystet mitt, og jeg kjenner det gnistrer i hele kroppen. Hjertet dunker hardt, og jeg kjenner en kribling i underlivet som sprer seg i hele kroppen. En venninne roper meg bort til seg, og jeg går bort til henne mens jeg passer på å rette meg opp i ryggen for en fin holdning og vrikker litt ekstra på rumpa der jeg går. Han er ikke langt bak, og jeg hører et lavt stønn. "Flott!" tenker jeg for meg selv.

Så finner vi et sted med bra musikk. Det er relativt tidlig på kvelden, så det er ikke mange der. En av gutta legger merke til en stang som går fra gulv til tak, og jenta hans fniser idet hun hopper opp og snurrer rundt den som om det var det mest naturlige i verden. Jonny flirer lavt før han snur seg til meg og spør om jeg vil ha noe. "Deg! Jeg vil ha den deilige pikken din inni meg!" tenker jeg, men svarer at jeg vil ha en San Miguel uten lime. Han rusler bort i baren, og jeg klarer ikke å la være å tenke på hvordan det må være å ligge under ham mens han holder meg hardt fast og tar meg. Igjen kjenner jeg denne kriblingen i underlivet, og når jeg får ølen min, takker jeg med svakt dirrende stemme. Jeg legger merke til at fingrene hans stryker meg lett over baken idet han går bort til verandaen for enda en røyk. Takk og lov for høy musikk, for jeg stønner lavt av kjærtegnet hans. Når jeg setter meg, ser jeg han stå der ute, og han ser rett på meg. Smilet hans er ikke til å ta feil av; han vil ha meg, og jeg skal ikke stoppe han. Men jeg skal sannelig vise ham hva jeg har å komme med før den tid.

Tiden går, klubben fyller seg opp litt etter litt, og etter en stund går jeg og ei venninne opp på dansegulvet. Musikken dundrer i høyttalerne, og jeg føler meg modig av all alkoholen. Så jeg slipper alle hemninger og lar hoftene svinge til rytmen mens jeg lokker øynene og nyter hele greia.Jeg lar meg rive helt med og lekent svinger jeg meg rundt stanga midt på gulvet. Venninna mi ler og danser sammen med meg. Vi står slik og danser en stund, og plutselig kjenner jeg hele kroppen svaie under meg av stemmen til Jonny. "Kan jeg få være med jeg og?" spør han, og jeg nikker svakt til svar. Han griper meg om hoftene og drar meg inntil seg, og jeg ser han utfordrende i øynene når jeg legger armene om nakken hans. Jeg slenger det høyre beinet om livet hans og lener meg sakte bakover til jeg nesten står i bro og roterer med hoftene til rytmen. Jeg merker at det har sin effekt, for han har fått en stor bul i buksa, og han holder beinet mitt oppe. Han stønner høyt når jeg så og si står i bro, for han ser en våt flekk på den hvite blondetrusa mi.

"fy faen du er deilig i kveld! Hvor har du lært sånne bevegelser?" Jeg smiler lett og svarer at jeg har ridd i seks år før jeg slikker han kjapt på øret. Igjen stønner han, og han presser meg inntil seg. "Jeg har hatt lyst på deg siden første gang jeg så deg, og i kveld ser du så utrolig flott ut! Jeg klarer ikke slutte å tenke på hvordan det må være å kjenne smaken av deg…"

Jeg kjenner at jeg begynner å bli skikkelig våt, og diskret tar jeg handa hans. "Kjenn hva du gjør med meg.."sier jeg inn i øret hans mens jeg viser vei under skjørtet mitt. Han sniker en finger inn under trusa mi og kjenner forsiktig. Han stønner høyt og griper handa mi, drar meg over gulvet og bort til bordet. "ta sakene dine. Vi stikker nå!" Jeg smiler for meg selv mens jeg griper veska mi og går foran han over gulvet og ned trappene på veien ut. Han bor ikke så veldig langt unna, så de går raskt. Han fomler med nøkkelen og mister den i bakken. han bøyer seg ned, og idet han skal til å reise seg opp, ombestemmer han seg og drar meg inntil seg. Snuser inn lukten av meg og biter oppover innsiden av låret mitt. Jeg kjenner jeg får frysninger opp og ned hele ryggen, og når jeg kjenner tungespissen hans treffe knoppen min er det rett før jeg går i bakken. "Herregud! Du gjør meg gal, mann! Få opp døra!" Han reiser seg opp og åpner døra. Vi kommer oss knapt innenfor før han presser meg inntil veggen og for første gang får jeg kjenne smaken av de myke leppene hans. De smaker bedre enn i mine villeste drømmer, tunga hans utforsker munnen min grådig og han biter meg i leppa.

Jeg ber han gå inn på stua og sette seg i sofaen, og han forlater meg motvillig i gangen. Det er et stort speil der, og jeg retter litt på sveisen og sminken før jeg følger etter.

Han sitter i sofaen med bare boxer på seg. Stryker seg over den bankende pikken og ser spent på meg Jeg steller meg foran han og kler sakte av meg mens han ser som hypnotisert på meg. "Fy faen, du er klar over hvor kåt du gjør meg? Du er så jævlig frekk, og det gjør deg om mulig enda mer sexy…" Mer rekker han ikke å si før skjørtet mitt faller til gulvet, og jeg står foran ham i hvitt blondeundertøy og høye heler. Jeg strekker hånda ned i veska og tar opp sjalet mitt, og han smiler svakt mens jeg knyter det for øynene hans. "Sitt helt stille…" sier jeg og tar frem massajeoljen min fra veska. Jeg heller litt i hendene og smører litt på leppene hans før jeg gnir inn innsiden av lårene. "Gjett hva…det er med smak av bjørnebær, min favoritt…" Jeg slikker det av leppene hans,og klarer ikke å holde meg når han åpner leppene og presser tunga inn i munnen min. Vi kysser for først gang, og det er lidenskapelig, han stønner inn i munnen min når jeg forsiktig stryker over bulen i buksa hans. Jeg setter meg foran han og begynner å slikke vekk oljen, litt etter litt. Jonny sprer beina mer og mer etterhvert som jeg nærmer meg stedet der han helst vil kjenne tunga mi, men blir skuffa når jeg hopper over det og fortsetter nedover det andre låret. Når han begynner å slappe mer av, heller jeg litt olje på halsen hans og smører det ut over øret, halsen og nedover overkroppen hans. Jeg biter han lett i øret og stønner svakt før jeg lar tunga slikke vekk hver eneste dråpe med olje. Jeg jobber meg sakte, men sikkert nedover mot boxerkanten, og drar den av til slutt.

Pikken står stor og stiv oppover magen hans, og en liten dråpe lurer på tuppen. Jeg slikker den rakt i meg, men han rekker såvidt å registrere det før jeg sitter med olje i hendene igjen. Jeg griper om roten på pikken hans og drar oppover, dekker hele staken med smak av bjørnebær. "Du er så hard…og stor. Er det greit om jeg smaker?" stemmen min er ertende, og han rekker ikke å svare før jeg drar tunge oppover staken. Jeg griper om den og tar han i munnen, og han nærmest roper ut av glede når han kjenner at jeg tar hele han ned i halsen. Han tar av seg sjalet og munnknuller meg sakte mens han holder fast hodet mitt. Ikke det at jeg ville gitt meg, for han smaker herlig, og jeg blir vanvittig tent av å høre han stønne. Jeg legger hele sjela i det, og når jeg merker at han begynner å skjelve, setter jeg opp tempoet, slikker og suger, og han presser seg inn i munnen min idet han kommer. Jeg svelger alt han har å gi meg, og når han stønner siste gang, kjenner jeg det renne en liten dråpe nedover låret mitt.

Han lener seg ned og kysser meg mykt, løfter meg opp og bærer meg inn på soverommet. Der legger han meg på ryggen og sprer beina mine. Jeg kjenner blikket hans brenne på musa mi, og det tenner meg enda mer. Jonny legger seg over meg og biter meg i øret mens han hvisker frekke ord i øret mitt. Jeg klarer nesten ikke mer…jeg er så våt, så kåt, og jeg lukker øynene når han hvisker at han skal knulle meg hele natta, til jeg ber om nåde.

Så begynner han å kysse meg nedover halsen og mot brystene mine. Han biter lett, nesten prøvende på knoppen min, og jeg presser i mot. Nå vil jeg ha det hardt og rått! Han griper hardt om mitt venstre bryst og suger knoppen på det høyre brystet. Han fortsetter nedover kroppen min, og jeg nærmest skriker da tungespissen hans begynner å massere klitten min forsiktig. Hele musa mi brenner, og jeg presser meg mot ham. Han slikker meg med hele bredden av tunga, opp og ned mellom hullet og klitten. Jeg kjenner det begynner å prikke i tærne, og orgasmen er nesten der da han presser to fingre inn i fitta mi, hardt og brutalt. Tunga hans er der hele tiden, og han øker farten enda litt før jeg blir overveldet av en fantastisk orgasme som river gjennom hele kroppen min.

Jeg rekker knapt å summe meg før han er over meg, og presser pikken sin dypt inn i fitta mi. Jeg hadde vært så opphengt i meg selv, at jeg ikke la merke til at han hadde blitt hard igjen. Han knuller meg med lnge, seige tak, og det svimler for meg. "Herregud, ja…knull meg! Knull den våte fitta mi!" Jeg klarer ikke å holde tilbake på noe som helst, og snakker frekt og stønner høyt om hverandre. Han begynner å puste tyngre og tyngre, og jeg ber han om å legge seg på ryggen. Han trekker seg sakte ut før han ruller over. Jeg setter meg over han og styrer den deilige, harde pikken hans mot det våte hullet mitt. Jeg spenner fra med beina og knuller ham sakte, lar han ligge der og vri seg i nytelse. Han puster stadig tyngre, og jeg lener meg ned til munnen hans… "Skal jeg la deg komme?" Han reagerer straks, jeg kjenner det sprenger inni fitta mi. "Jah…la meg komme hardt!" Jeg flirer og setter opp farten en anelse, men ikke nok til å gi ham den helvetes orgasmen jeg vil…jeg vil leke litt til før han får lov.

Men Jonny har andre planer! Han griper om rumpa mi og ser meg inn i øynene med nesten sorte øyne. "Nå skal du faen meg få!" sier han og setter i gang. Når jeg sitter sånn, kommer han skikkelig dypt inni meg, og det surkler i fitta mi hver gang han drar seg ut. Det er hardt, det er brutalt, og jeg kommer hardere enn noen gang. For første gang spruter jeg, og hans reaksjon lar ikke vente på seg. Jeg kjenner ham sprute langt inni meg, og jeg elsker det! Jeg faller sammen oppå han, og sovner slik.

Hvis du tror at det endte her, tar du veldig feil! Vi knullet flere ganger hele natta, og mange netter etter det. Den beste sexen jeg noen gang har hatt, og den er kun beregnet på meg…med mindre vi inviterer en tredje part da;)

Legg igjen en kommentar