Flyreisen

Denne novellen er vist 8571 ganger.

Endelig, jeg var ferdig med 2 lange uker i Los Angeles med møter og sene kvelder og skulle tilbake til Norge. Jeg sjekket inn på flyplassen og dro opp i VIP loungen, hvor jeg fant en ledig plass for meg selv. Det var enda en time til avgang så jeg bestemte meg for å ta en drink mens jeg ventet. Som alltid ble den en rom og cola.

Det så ikke ut til å bli mange på flyet, noe som forundret meg, da jeg hadde reist denne veien noen ganger tidligere og det var som regel helt fullt.

Jeg kjente alkoholen i blodet mitt og jeg kjente hvordan restene av alt stresset som hadde bygget seg opp, formelig rant av meg. Jeg så faktisk frem til en lang flytur. Litt mat og et par drinker og jeg kunne sove mesteparten av turen til London, hvor jeg måtte bytte fly videre til Norge.

Flyet mitt ble ropt opp og de få som var i loungen gjorde seg klar til ombordstigning. Det hastet ikke for meg å komme ombord og jeg gjorde meg ferdig med drinken min og ruslet av gårde. De fleste av passasjerene var allerede ombord og etter å ha vist frem boardingkortet mitt, fant jeg veien til min plass i den fremre delen av flyet, i business class.

Noe overrasket ble jeg da jeg så en medpassasjer som satt i setet nærmest vindu på min rad, nummer 7. Jeg hadde midtgangen, som jeg alltid vil ha og hadde regnet med at jeg ville ha begge setene for meg selv, da det ikke var mange med flyet.

Damen som satt der tippet jeg var rundt 35 år gammel og så riktig forretningsmessig ut i sin mørkeblå og stripete drakt. Hun satt og leste i bladet The Economist og da jeg la min hånd bagasje inn i bagasjehyllen, kastet hun et blikk mot meg, iakttok meg og fortsatte og lese. Jeg nikket til henne og tok en av avisene flyvertinnen kom med.

Kort etter ble dørene lukket og til min overraskelse var vi bare fem personer i business class.

Flyplassen i Los Angeles er et travelt sted og vi ble stående en god stund å vente på klarsignal for avgang. Endelig hørte jeg de store motorene øke i kraft og vi rullet av gårde, stadig fortere og til slutt var hjulene av bakken. Rent instinktivt merket jeg at kvinnen ved siden av stivnet til da vi dro av og bladet hun hadde lest i falt ned på gulvet.

Jeg bøyde med ned og fikk fatt på bladet hennes og gav det til henne. Med skjelvende hender tok hun bladet og sa at hun slett ikke likte å fly. Faktisk led hun av flyskrekk, men på grunn av vansker banken hun jobbet for hadde et problem i London, måtte hun reise.

Jeg noterte meg dype blå øyne, en velformet munn og mørkt, lett krøllet hår. Det er ikke morsomt for den som lider av flyskrekk og jeg fortalte henne kort om alle mine flyreiser og at det aldri hadde forekommet annet enn litt turbulens under turen

Vi kom endelig opp på 35.000 fot’s høyde og det så ut til at hun slappet litt mer av.

Mat ble servert og jeg ba om rød vin til maten og det samme gjorde damen ved siden av. Under måltidet snudde hun seg mot meg og beklaget at hun hadde vært så tense og fortalte at hun het Veronica og bodde i Los Angeles, hvor hun også arbeidet for en stor bank med kontorer i mange land i Europa.

Vi pratet om løst og fast og en vin ble til flere. Kaffen kom og jeg tok en brandy og Veronica to en Drambuie. Hun sa at hun var faktisk glad for at vi hadde blitt sittende ved siden av hverandre og at jeg hadde en beroligende effekt på henne. Litt mer kaffe og litt mer å drikke og vi hadde vi funnet tonen.

Ferdig med maten, ble lysene i kabinen dempet, da dette var en natt flight. Flyvertinnene på sin side så ut som de ønsket å ta det med ro og Veronica og jeg ble sittende og små prate om jobb og andre ting.

Plutselig ristet flyet på seg da vi passerte gjennom litt turbulens. Før jeg visste ordet av det, hadde Veronica grepet hånden min og holdt fast for bare livet. Hun hadde også kommet så nære meg som hun kunne med et armlene mellom oss. Hun så på meg med blanke øyne og rødmet lett, smilte til meg og sa at hun gjerne ville holde hånden min, da hun følte seg tryggere.

Jeg hadde ikke noe imot det og løftet armlene mellom setene våre og Veronica lente seg enda litt nærmere mot meg. Det var nu blitt helt mørkt ute og den dunkle belysningen inne i kabinen ga oss begge en varm følelse. Veronica tok et pledd, brettet det ut og sa at hun var litt kald, brettet teppe rundt seg selv og over meg. Hun lente seg inntil meg og holdt godt fast i hånden min.

Etter en liten stund kjente jeg at hun lette etter den andre hånden min og når hun fant den, tok hun den rundt kroppen sin og dro seg enda litt nærmere inntil meg. Litt overrasket var jeg, men behaglig var det så visst. Hun lente hodet sitt mot halsgropen min og ansiktene våre var bare centimetere fra hverandre da hun kikket opp på meg og holdt blikket mitt. Jeg lente meg forsiktig nærmere og med åpne øyne hos oss begge, kysset jeg Veronica lett på de fyldige, myke leppene hennes.

Det gikk en iling gjennom oss begge og Veronica åpnet leppene sine litt og jeg kunne kjenne tunge spissen hennes søke mot meg, prøvende. Jeg dro henne lett mot meg og kunne kjenne et fast bryst mot mitt eget og lot min tunge leke lett mot hennes. Det var som vi smeltet sammen og jeg lot hånden min søke mot det andre brystet hennes. Jeg koppet hånden min lett rundt brystet hennes og kjente at brystvorten struttede under blusen. Veronica pustet tungt og tok hånden min og presset den hardere mot brystet sitt. Hun lot hånden min gå og jeg kjente at hun kneppet opp blusen sin og jeg lot hånden min gli inn på bar hud.

Veronica stivnet til da jeg lot hånden min gli inn på puppen hennes, hvor jeg gned forsiktig rundt på en allerede hoven og stor brystvorte. Vi kjente hvordan kåtheten rev i oss og plutselig kjente jeg hånden hennes gli oppover innsiden av låret mitt og ‘Henry’ var allerede stor og stiv på innsiden av buksene mine. Jeg lot gå et lite gisp da hun tok et lett tak i pikken min og klemte lett rundt den. Et heftig kyss og jeg kjente at Veronica ville ha ‘Henry’ ut i det fri. Hun fant glidelåsen på buksene mine, dro den ned uten vansker og med ett var den varme hånden hennes rundt kukken, min som stod i stram givakt.

Siden vi hadde et pledd rundt oss var det ingen som kunne se hva vi drev med og flyvertinnene kom bare om vi ringte på de. De andre passasjerene i vår del av kabinen så ut som de sov alle sammen, men spenningen ved kanskje å bli oppdaget sitret i blodet mitt.

Veronica runket kukken min lett opp og ned, hun lekte lett med fingrene sine rundt pikk hode mitt som bare ble større og større og jeg følte at det begynte å bygge seg opp trykk i hele meg. Jeg stønnet svakt og hvisket i øret hennes og fortalte henne hvor deilig hun behandlet kukken min. Hun slapp den harde ståpikken min, snudde seg rundt og la seg med ansiktet ned i fanget mitt under pleddet. Jeg holdt på å miste pusten da hun lot de deilige leppene sine leke lett over pikk hode mitt og slikket kukken min opp og ned for så å la den gli inn i munnen hennes mens hun sake runket meg i takt med tungen som nå ivrig rullet rundt kukken min.

Jeg lot hånden min ta et godt tak rundt rumpe ballene hennes, som brakte et stønn fra Veronica. Sakte dro jeg skjørtet hennes oppover og lot hånden min gli ned i trusen hennes hvor det var varmt og vått. Hun løftet litt på den ene bene for å gi meg bedre tilgang og jeg lot en finger gli sakte nedover hele sprekken hennes og kjente at hun hadde barbert musa si – ikke et hårstrå var å kjenne på fitta hennes – noe som gjorde meg ekstra kåt. Jeg fant klitorisen hennes, som var stor og følsom – jeg masserte henne mens hun nu sugde på pikken min, med iver og stor vilje.

Klart var det at vi begge hadde lyst til å pule, men hvordan.?

Veronica lot gå av pikken min som stod som en flaggstang og glinset lett i det svake lyset fra sugingen hennes. Jeg flyttet meg helt inn til vinduet og Veronica tullet pleddet rundt oss og satt seg med ryggen mot meg opp på fanget mitt. Kukken min var så stiv og kåt at da Veronica tok hånden sin og brettet ut de glatte foldene rundt fitta si, gled pikken min inn i henne som en torpedo. Vi ble sittende å nyte følelsen et øyeblikk – kukken min hadde fylt henne opp og jeg kunne kjenne hvordan fuktigheten fra fitta hennes piplet ut og rant ned over kukken min.

Hun begynte å ri meg – opp og ned gikk det – og jeg hadde den ene hånden min på klitorisen hennes, som jeg masserte heftigere etter hvert som hun red kukken min. Plutselig stivnet Veronica til og jeg kunne kjenne at fitte musklene hennes grep fatt i

kukken min og det ble trangere og trangere i fitta hennes. Da gikk det for Veronica og hun kastet hodet sitt bakover mot meg og bet seg i leppen for ikke å skrike ut mens hun
red med meg til jeg også sekunder senere eksploderte dypt inne i henne og sprutet henne full av sæd. Jeg masserte brystene hennes mens hun kom ned på ‘jorden’ igjen og jeg kunne føle hvordan brystvortene hennes fortsatte å struttede mot hendene mine.

Utmattet, gled Veronica av pikken min og vi merket at pleddet hadde glidd av oss under det sansefulle rittet. Bra at ingen hadde gått forbi, men spennende var det.

Jeg byttet plass med Veronica og lot stolryggen på hennes sete gli helt tilbake. Skjørtet hennes var fortsatt oppe rundt hoftene hennes og hun så fullstendig deilig ut med litt bustete hår, store våte øyne og med en duft av sex rundt seg.

Jeg la meg ned på knærne, tok pleddet rundt meg, brettet bena hennes ut så jeg kunne se den deilige fitta hennes som jeg nettopp hadde vært inne i. Det rant små draper med saft og sæd ut av henne og jeg kunne ikke la være å legge hele min munn over den deilige sprekken hennes, som smake av våt fitte og sæd i en herlig salt / søt smak. Jeg fant klitten og sugde på den og kjente hvordan Veronica reagerte. Jeg lot tungen gli rundt på knappen hennes helt til jeg følte at kroppen hennes stivnet til igjen og en flod av klar veske bare rant ut av musa hennes. Jeg sugde det i meg så godt jeg kunne – flysetet kunne jo bli vått, men det tror jeg det kanskje var allerede.

Jeg fortsatte med å slikke henne mens jeg fingerpulte henne og til slutt kjente jeg at hun var spent. Jeg dukket opp fra pleddet, våt over nesten hele ansiktet og med et stort smil rundt munnen så jeg Veronica smile tilbake. Hun tok hodet mitt mellom begge hendene sine og dro meg opp til seg og kysset meg med en tunge som rullet rundt i munnen min.

Det var på tide å komme seg til hektene igjen og Veronica reiste seg på litt ustødige ben rettet hun på skjørtet og forsvant inn på toalettet. Hun så fantastisk ut da hun kom tilbake etter 20 minutter og fortalte meg hviskende i øret mitt at hun hadde vært så kåt at hun hadde fingerpult seg selv på toalettet og da hun kjente hvordan min sæd forsatt rant ut av henne, fikk hun nok en orgasme.

Nå var det min tur og etter noen minutter på toalettet var også jeg tilbake på plass. Vi så ganske presentable ut, tross alt som hadde foregått. Vi så på hverandre, smilte og jeg strøk henne lett over kinnet og kysset henne på munnen, idet lysene gikk på i kabinen og frokost var rett rundt hjørne. Snakk om timing.

Det begynte så vidt å lysne på himmelen i øst da frokosten kom og sultne var vi begge.

Frokost brettene var borte og Veronica satt med kaffen i den ene hånden og med den andre tok hun hånden min klemte den lett og hvisket i øret mitt med en sexy stemme “Jeg har aldri hatt en så deilig orgasme som du gav meg. Det sitrer fortsatt i hele

kroppen min” og hun forsatte, “Siden jeg ble skilt for 2 år siden har jeg ikke hatt sex, bare meg selv og min dildo, men det er ikke det samme som å kjenne hud mot hud.”

Jeg kunne bare være enig i det hun sa og klemte hånden hennes litt. Atmosfæren mellom oss var til å ta på, nesten som vi befant oss i vår egen verden der vi satt.

Veronica lente seg mot meg og la hode sitt på skulderen min, kikket opp på meg og lot den ene hånden sin vandre lett over ‘Henry’ som hadde bulet seg mot buksene mine igjen. Hun gned hånden sin litt hardere mot kukken min og lysten til å rive av henne klærne grep fatt i meg, men dessverre var det vanskelig.

Vi nærmet oss London og vi kunne se kystlinjen under oss der vi kom inn over England fra Atlanterhavet.

Veronica kikket bort på meg igjen med blanke øyne, smilet hennes lekte rundt munnvikene hennes, da hun sa “Du vet, i dag er det lørdag og jeg skal ikke på jobb før på mandag og om du hadde lyst kunne du kanskje bli i London over weekenden. Jeg er sikker på at vi kunne ha det hyggelig sammen du og jeg.”

Jeg trengte ikke lange betenknings tiden på det hun foreslo og fantasien min løp løpsk allerede og da vi endelig var gjennom passkontroll og toll, tok vi en taxi inn til Hyde Park området og sjekket inn sammen på hotellet hvor banken hadde reservert rom for henne. Det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar