Gaven jeg ga deg…

Denne novellen er vist 13695 ganger.

Rommet lå badet i et mykt skjær fra alle stearinlysene jeg hadde tent. Store og små stod de på rekke og rad i vinduskarmen, på nattbordene og på gulvet. Midt i rommet stod en stor og rundt dobbeltseng, kledd i sort silke. Myke puter i svakt grått lå strødd omkring og midt blant dem lå du. Hva tenkte du der du lå tro? Var du redd? Spent? Kåt? Ante du hva som ventet deg? Hadde du det hadde du vel kanskje ikke vært såpass rolig som du var. Du var brun og deilig, med hvit trang bokser og du lå som en stjerne som lyste om natten. Armene dine var strukket ut og oppover, bundet fast med myke mansjetter til sengestolpen. Bena dine var også trukket til siden og festet like godt, og du hadde blindfold. Sansene dine var i helspenn. Jeg visste du lyttet, forsøkte å fange inn hva den knitrende lyden av silkestoff var, hva jeg helte oppi glasset og hva som ville skje. Du skulle snart få vite, men ikke med en gang.

Det hele startet for lenge, lenge siden. Nesten med en gang jeg møtte deg. Du har alltid vært fascinert av frekk, vill og uhemmet sex. Jeg tror ikke det finnes noen grense for deg, og i tilfelle kan den strekkes ganske så langt.
Det var du som fikk meg til å like meg selv, våge å være åpen, sanselig og modig. Det var du som fikk meg til å forstå at det jeg hadde var nok, kroppen jeg hadde fått utdelt var sexy i massevis. Det var du som fikk meg til å innse at modne kvinner kunne være pokker så sexy, og det var du som for første gang fikk meg til å like musa mi. Jeg vet det høres rart ut, men jeg hadde aldri likt den, hadde ikke sett den i speilet engang slik mange av mine venninner hadde gjort. Men du fikk ikke nok av ”henne”, du ble fascinert fra første stund, selv om jeg ikke forstod hvorfor, men etter hvert har du fått meg til å tørre å vise meg frem, tørre å være frekk.
Du har alltid hatt en drøm om å elske med to kvinner, og helst med noen du ikke har følelser for. Og det var det jeg var i ferd med å gi deg. Din livs drøm skulle gå i oppfyllelse, og du visste det ikke engang. Dette skulle være min gave til deg. Fordi du hadde fått meg til å føle meg vel med meg selv. Noen ville nok sagt at dette var min måte å vise min kjærlighet til deg på, andre ville mene jeg var gal som i det hele tatt orket, andre ville mene jeg var dum, naiv, desperat og ikke så rent lite idiotisk, andre igjen ville syns det var heftig, og atter andre ville gjerne byttet med deg.
Grunnen til at jeg valgte å gjøre dette for deg får ingen vite. Ikke engang du. Det blir min hemmelighet. Det hadde ikke betydd noe fra eller til for deg uansett, så hvorfor si det?
Jeg visste ikke bedre gave å gi deg enn dette. Så det valget hadde jeg og jeg alene tatt. Hvilke konsekvenser det ville få for meg orket jeg ikke å tenke på, jeg visse nok det ville gjøre vondt, men det betydde mer for meg å gi deg dette enn noe annet, og dessuten visste jeg at for hver dag som gikk, var jeg en dag nærmere den dagen du ville bli borte for meg. Jeg visste det hastet, og nå var dagen kommer.

Jeg reiste meg fra stolen som jeg hadde sittet i når jeg studerte deg. Du snudde hodet med gang mot lyden av silke mot nylon. Du smilte forsiktig, jeg visste du likte deg, du stolte 100% på meg så forventningene dine var nok store.
Øynene dine hadde likt det de så, om du kunne sett meg. Det sorte skjørtet satt trangt om hoftene mine, den korte, hvite trange toppen viste mer enn den skjulte og de lårhøye røde støvlettene fikk meg til å se høy, sexy og slank ut. Brystvortene mine avtegnet seg tydelig mot det tynne stoffet, og jeg pustet tungt når jeg så at pikken din rørte forsiktig på seg på innsiden av trusen din.

Jeg drog stolen bort til sengen, satt meg akkurat så nære at du kunne kjenne varmen fra meg.
”hmmmm det lukter godt av deg” du skvatt når du hørte stemmen min, men slappet fort av igjen. Jeg elsker lukten av deg, en blanding av maskulinitet og kåt mann. Dyrisk og deilig og den får meg kåt. ”Du lukter deilig du også”, svarte du og snuste inn lukten av meg.
Jeg lot en skarp negl stryke forsiktig over brystkassen din, du vred forsiktig på deg, smilte og
slikket deg om munnen. Jeg bøyde meg frem og lot tungespissen gli sakte over underleppen din. Du stønnet svakt og snart lekte myke tungespisser med hverandre. Smakte, utforsket og ertet. Du åpnet munnen helt og slapp meg på innsiden. Sakte og mykt kysset vi hverandre, leppene dine brant mot mine og huden din glødet under kjærtegnene mine. Hendene mine strøk over brystkassen dine, over den flate magen, og på innsiden av lårene dine. Du strammet musklene, stønnet mot munnen min og vred på deg. ”Pokker jente så kåt du får meg”, jeg svarte med å klemme rundt pungen din, mykt, forsiktig og lekent.

Brått sluttet jeg både å stryke og kysse seg. Forvirret så du deg rundt. Stille som jeg var visste du plutselig ikke hvor du hadde meg. Jeg satt meg tilbake på stolen og betraktet deg. Stirret hardt på deg og du merket det for plutselig snudde du deg mot meg og spurte om jeg likte det jeg så. ”Hmmm svarte jeg, ”jeg elsker det jeg ser og jeg har tenkt å nyte deg så mye jeg kan, og det er ingen ting du kan gjøre for å stoppe meg”! Stemmen min hadde fått en annen klang, myk, men bestemt. Jeg løftet benet og lot de syltynne helene på støvlettene skrape deg over magen. Du flyttet på deg, stønnet og kuken din strammet seg deilig under bokseren. Jeg lengtet etter å ta deg i munnen, la tungen stryke mykt over skaftet ditt, kjenne blodåren dunke og den deilige følelsen når kuken fyller seg med blod og blir stiv, ja den er vanvittig.
Men jeg ville vente…..men erte deg og friste deg kunne jeg, så jeg reiste meg opp, tok av meg alt utenom støvlettene og kom opp i sengen til deg. Stilte meg med et ben på hver side av hoftene dine, presset støvlettene tett inntil deg, du vred på deg, ville løs fra mansjettene, men jeg ville ha deg på pinebenken litt lenger.

”Ligg stille”! Stemmen min var lav, men du forstod godt at jeg mente alvor så du roet deg. ”Slapp av kjære, du skal snart komme løs, men ikke enda. Bruk fantasien din, du kjenner meg så godt at du kan se hvordan jeg står over deg nå, jeg har kun på meg støvletter, ellers er jeg naken, musa mi er glatt, våt, rød og hoven og jeg stryker meg forsiktig over brystene mine, vortene mine knopper seg og er store og stive. Jeg er kåt på deg og saftene pipler ut av sprekken min, og klitorisen min lengter etter tungen din.”…. Pusten min gikk tungt mens jeg snakket. Jeg var blitt kåt, og det var som om blikket ditt brant gjennom blindfoldet og traff musa mi. Du stønnet, jeg visste du så alt foran deg, er det noe du kan så er det å bruke fantasien din. Sansene dine var i helspenn, jeg visste du lengtet etter å se meg, og små svetteperler kom frem på overleppen din. Hva tenkte du nå?
Jeg huket meg ned og drog bokseren din forsiktig nedover. Den deilige pikken din struttet i mot meg, våt på tuppen og den var stor, stiv og hard. ”hmmmm tror sannelig du har lyst på meg jeg” jeg lot tungen min gli sakte og forsiktig fra pungen din, langs den bankende blodåren på undersiden av pikken din, sirklet sakte rundt hodet mens jeg runket deg et par ganger. Du stønnet, vred på deg, tryglet meg om å suge deg skikkelig, men jeg stanset.

Det var da du merket den kalde trekken som kom fra døren i det den åpnet seg. Du snudde på hodet, først mot lyden så mot meg. ”Kommer det noen, faen se å få meg løs!” Du rev og slet i tauene som holdt deg fast, men jeg overhørte deg. Snudde meg mot den lekre skapningen som kom inn i rommet og smilte mot henne. Min vakre venninne Trine hadde kommet, hun som jeg skulle dele med deg.
Brått var det som om jeg angret når jeg så henne. Hun er så sexy og så flott at enhver mann må finne henne helt uimotståelig. Jeg forstod ikke hvorfor jeg hadde valgt akkurat henne, hvorfor ikke Nina, som jeg følte meg mer vel sammen med? Jo fordi jeg visste Trine var din favoritt, av mine venninner var det henne du likte best, derfor ble det slik.
Jeg skjøv tankene bort, reiste meg og smilte mot henne. Trine kom mot meg og smilte mykt og sa hei. Hun snudde seg mot sengen, tungespissen gled over leppene hennes og du hadde blitt enda mer kåt hadde du sett henne. De sorte støvlettene smøg seg inntil de slanke lårene, i motsetning til meg hadde hun rødt kort skjørt og sort trang topp som nesten ikke klarte å skjule de store, tunge brystene hennes. Det lange lyse håret hang nedover skuldrene hennes og jeg hadde alltid misunt henne det lange håret hennes.
Jeg nikket mot sengen og vi satt oss på hver vår side av deg. Hodet ditt var vendt mot meg og det var nesten så jeg kunne se alle tankene som raste rundt i hodet ditt. Jeg bøyde meg ned mot deg og hvisket ”du skal få en gave av meg, en gave som jeg håper du sette pris på og som det koster meg mye å gi deg, men du skal få den fordi jeg vet hva det betyr for deg, men jeg har satt visse betingelser for dette, men det merker du etter hvert”. Du nikket og hjertet ditt dunket hardt under huden din.
Trine bøyde seg mot meg og vi møttes i et mykt kyss. Lekte tungespisser ertet og pirret, du hørte lydene av oss, men fortsatt fikk du ikke se noe. Jeg stønnet og kjente at jeg ble kåt. ”Herregud” hørte jeg du hvisket, ”dette er nesten ikke til å holde ut”.
Vi la oss ned ved siden av deg. Myke, varme, kåte kvinnekropper smøg seg inntil kroppen din. Du vred på deg, jeg syns nesten litt synd på deg, men hadde bestemt meg for når tiden var inne skulle du slippe løs, men den tiden hadde ikke kommet enda.
Vi lå på hver vår side av deg. Strøk over brystkassen din med myke hender, en myk munn lukket seg om din og du visste det var Trine. Dere smakte forsiktig på hverandre før dere lot tungene deres leke og kyssene ble dypere. Trine stønnet mot munnen din, gned seg inntil deg og brystene hennes knoppet seg og vortene var store og stive. Jeg bøyde meg frem og slikket det ene brystet hennes. Du merket det og du kysset Trine hardere.
Så stoppet hun og som på signal slikket vi og småbet i hver vår brystvorte på deg. Virkningen uteble ikke. Pikken din dunket og du skrek at du ville se oss. Vi tegnet små sirkler nedover magen din, forbi pikken og nedover hvert vårt lår. Smøg oss på innsiden av låret og oppover igjen. Du skalv av kåthet, og når vi begge slikket pungen din, tror jeg nesten du holdt på å komme. Vi lot tungen gli sakte på hver vår siden av pikken din og vekslet om å slikke hodet. Så kysset vi hverandre og slikket deg og du kjente tungene våre møtes rundt pikkehodet ditt.
Jeg overlot sugingen til Trine og lot deg kjenne munnen min mot leppene dine. ”Du skal få se nå, men ikke røre enda, greit” jeg hvisket til deg og du nikket svakt. Jeg tok forsiktig av deg blindfoldet mens jeg fortsatte å kysse deg og når du endelig kunne fokusere på oss, fant blikket ditt fort Trine.
Kanskje ikke så rart, all den tid dere kjente hverandre godt og du gliste når du så henne.. Jeg fortsatte å småskysse deg mens jeg hvisket til deg ”fortell hva hun gjør med deg, fortell hvordan det kjennes, er det deilig?” Du pustet tungt mot munnen min, svarene dine kom mellom kyssene våre ”ja det er deilig, tungen hennes leker med pikken min, sirkler rundt hodet, og hun suger meg langt ned i halsen, men hun suger ikke lik……” Jeg stoppet deg ved å tungekysse deg dypt og heftig. Ville ikke høre hvem av oss som var best, og ville heller ikke høre mer hva hun gjorde med deg.
Når jeg slapp munnen din så du intenst på meg, øynene dine brant seg fast i mine, noe skjedde med deg, jeg vet ikke hva men ett eller annet hadde skjedd, jeg så det i øynene dine, dypt der inne var det et eller annet, jeg rakk ikke å studere deg mer for stemmen din var hes av kåthet når du ba meg om å sette meg over munnen din. ”Kom jenta mi, jeg vil slikke fitta di, den deiligste, våteste og sexyeste fitte som finnes”. Hjertet mitt dunket hardt, jeg elsket å høre du snakke slik til meg. Trine reiste seg opp og løsnet mansjettene rundt hendene dine, straks tok du tak i hoftene mine og løftet meg opp mot munnen din. Du elsker å se meg slik, åpen, våt hoven og klissvåt. Du får aldri nok av musa mi, gjør du vel? Jeg åpnet meg opp for deg og når tungen din gle sakte over fitta mi kjentes det ut som tusenvis av stjerner virvlet rundt i rommet. Tungen din er den mykeste som finnes. Ingen slikker fitte som deg. Den er overalt. Glir over våte lepper, bakover mot rumpa mi og tilbake igjen. Du gnir deg inntil meg, knuller meg med tungen din. Og hele musa mi står i brann. Jeg blir gal av denne behandlingen din, tungen din er overalt i musa mi. Den sender elektriske støt gjennom kroppen min og når de myke leppene dine lukker seg om klitorisen min, sendes jeg rett til himmels. Jeg kjenner at jeg vil komme snart. Saftene pipler ut av fitta mi og du drikker av meg som om jeg skulle inneholde den deiligste vin.

Trine har lagt seg ned mellom lårene dine og suger deg fort og hardt og vilt. Hun ville nok helst trædd seg på pikken din, men det var et av kravene mine, hun fikk ikke knulle deg og du fikk ikke slikke henne. Den friheten hadde jeg tatt meg å satt visse regler, så vondt ønsket jeg ikke meg selv.
Du suger klitorisen hardt mellom leppene dine og samtidig fingrer du meg dypt og deilig. Det løsner noe inni meg, det starter i korsryggen, sprer seg rundt hoftene og nedover lårene mine ført alt bare eksploderer i musa mi. Jeg hovner opp, musa mi blir rød og du kjenner meg så godt at du vet hva som skjer. Fingrene dine dypt inni meg er myke, men bestemte, gnir punktet mitt og jeg vet at dette holder ikke lenge. Kroppen min stivner og jeg skriker høyt når orgasmen fanger meg i garnet sitt og det flømmer ut av meg. ”Gud jeg kommer, herregud jeg kommer til å sprute, jeg …. Åhhhh gud!!!!! Jeg stønner, skriker, hjertet mitt stanser, i hvert fall hopper det over noen slag. Jeg klarer ikke å holde meg oppreist, legger meg bakover og lar strålen med safter sprute ut av meg og over ansiktet ditt. Det er vilt, heftig og sinnsykt deilig det som skjer. Trine bøyer seg over meg og ser du slikker meg, ser du blir våt av saftene mine, hun slikker og suger brystene mine som strutter av kåthet.

”Herregud jente så deilig, herregud så deilig! Du er bare rå vet du det?” stemmen din skjelver av kåthet og stolthet over hva du har gjort med meg og du slikker deg om munnen, legger deg tilbake i sengen og forsøker å få igjen pusten.

Jeg skjelver enda, kroppen min føles som om den har blitt spist på og spyttet ut igjen så sliten er jeg . Trine løsner mansjettene dine rundt bena dine, smiler mot deg, bøyer seg ned over deg og kysser deg. Mykt, forsiktig, slikker i seg smaken av meg på leppene dine. Du legger armene rundt henne og drar henne inntil deg, stryker henne forsiktig over ryggen og den myke rumpa hennes. Hun gnir seg inntil deg, legger det ene benet sitt over dine og du lar fingrene dine stryke over rumpesprekken hennes, nedover til du finner det våte hullet hennes. Du stanser, hun rykker til når du lar fingertuppen forsiktig leke i åpningen hennes. Hun skyter rumpa si ut, forsøker å få fingeren din på innsiden, men du lar deg ikke lure. Du erter henne og pirrer henne mens kyssene deres ble villere og villere etter hvert som Trine ble kåtere og kåtere.

Jeg lå å så på dere, visste ikke helt hva jeg følte der og da, ville dere skulle ha det deilig, men kjente samtidig jeg lengtet etter å ligge slik med deg jeg også. Vi gjorde aldri det du og jeg. Du hadde egentlig aldri vært skikkelig kosete med meg, vi knullet vi. Lekte, pirret og ertet hele tiden, elsket aldri, koste aldri, bare knullet.
Plutselig hadde jeg ikke lyst til å være snill mer, jeg reiste meg opp tok tak i håret på Trine og drog henne vekk fra deg. ”Faen ta dere, dette var IKKE avtalen! Snerret jeg og Trine så forskrekket på meg. Du smilte bare, men smilet ditt forsvant fort når du faktisk forstod at jeg mente alvor. ”Unnskyld” sa dere begge i kor, men dere snakket for døve ører. Jeg tok tak i hendene dine og hadde spent deg fast før du rakk å tenke. Blikket mitt fanget pikken din som lå myk og deilig foran meg. Åh som jeg lengtet etter å kjenne deg inni meg, men først var det et par ting jeg måtte gjøre.
Trine satt i stolen, naken, sexy og farlig deilig og så ganske fortvilet ut. ”Kjære deg, jeg mente det ikke, han er bare…..vi bare…. ”la vær Trine, det gjør ikke saken særlig bedre om du forklarer gjør det vel? Vi hadde en avtale som jeg var dum nok til å foreslå, og du brøt den, og nå må du ta straffen, ikke sant?” Jeg så på henne med et blikk hun umulig kunne misforstå. Hun visste ikke helt hva hun skulle tro, om jeg var sint, ikke var sint eller hva jeg egentlig ville. Jeg visste det ikke selv en gang så hvordan skulle hun vite det? Det eneste jeg visste var at jeg ville ha henne og jeg ville ha deg. Men det skulle bli slik jeg ville det og ikke slik dere ville det.
Jeg sank ned på kne foran stolen der Trine satt. Slik du lå nå hadde du fritt tilsyn til oss jentene og slik jeg kjente deg kunne ikke forestillingen som var i ferd med å utspille seg foran deg vært bedre.
To nakne kåte jenter, for det var det vi var, begynte en lek foran deg som til slutt fikk deg til å slite og dra i tauene, som til slutt fikk deg løs og som til slutt endelig kjørte pikken inn dit den hører hjemme, nemlig i fitta mi.

Trine så på meg, blikket hennes var sløret og hun var like kåt som jeg var. Jeg tok tak i knærne hennes og skjøv dem til siden. Hun svelget tungt, regnet med at jeg ville senke blikket mot musa hennes, men jeg holdt blikket hennes. Hendene mine gled sakte oppover lårene hennes, tomlene mine presset forsiktig på innsiden, beveget seg oppover, og hun slapp ut små gisp etter hvert som jeg nærmet meg fitta hennes. Det lukte kåt kvinne i rommet, og jeg kjente at det begynte å dryppe av fitta mi. Jeg spredte bena og belønningen kom når du stønnet bak meg. ”Herregud så deilig å se på dere, fitta di er perfekt mellom rumpeballene dine jenta mi”! Jeg svaiet i ryggen og kjente jeg åpnet meg, samtidig lot jeg tommelen min stryke forsiktig over de myke fitteleppene til Trine. Hun var våt, hun var veldig våt, så tommelen min gled lett opp og ned i sprekken hennes. Hun la hodet bakover og stønnet høyt. ”Slikk fitta mi, herregud slikk fitta mi kjære”. Jeg bøyde meg ned mot henne, snuste inn den deilige lukten av kåt fitte og lot tungen min stryke myk og bred over musa hennes. Drog med meg fuktigheten hennes rundt kjønnet hennes. Hun skjøv bena sine til siden, lot fingrene åpne seg og hun lå der, klar kåt og villig foran meg. Jeg svelget saftene hennes, slikket og småbet fitta hennes, hun hold hodet mitt fast og gned seg mot meg. Hun stønnet hele tiden, pratet til meg og masserte brystene sine. Hendene hennes var overalt både på seg selv og på meg. Hun smakte så deilig, søtt og salt om hverandre.

Jeg tok tak i dildoen som lå på gulvet og førte deg sakte mot åpningen hennes. Den var blå og helt enorm stor. Øynene hennes videt seg ut når hun så den. ”Nei!!! Skrek hun, det kommer aldri til å gå!!! ”Knull henne, ta fitta hennes” ropte du fra sengen og jeg gjorde som du sa. Sakte gled den inn i henne. Hun stønnet og skrek og plutselig tok hun tak i den selv og kjørte den hardt inn i seg. ”Å gud, å herregud så deilig” Hun førte den ut og inn av seg, først hardt så sakte, så hardt igjen, hele tiden mens jeg slikket klitorisen hennes.
Jeg reiste meg og gikk bort til sengen til deg, løsnet mansjettene og du smilte takknemlig mot meg. Nå ville jeg ha pikk, jeg ville ha pikk i begge hull og det var din oppgave å gi meg det.
Jeg sank igjen på kne foran Trine, spente på meg en strap-on og hun smilte. ”Snu deg”! Kommanderte jeg. Hun adlød. Drog ut den store blå dildoen, stilte seg på alle fire foran meg og åpnet seg opp.
Dildoen var like stor som den blå, om mulig enda større, men den gled lett på innsiden, våt som hun var. Jeg bøyde meg frem over ryggen hennes, visste at fitta mi åpnet seg for deg, og du tok tak i hoftene mine og førte pikken din på plass. Jeg vet ikke hvem av oss som skrek høyest, jeg eller Trine, når strapon og pikk gled på plass. Jeg tror det var meg.
Jeg elsker å ha pikken din inni meg. Du passer perfekt og du knuller perfekt. Vi fant takten sammen du og jeg, og jeg gled inn i Trines fitte samtidig som du gled inn i meg. Herregud så deilig. Når fingrene dine gled inn i rumpa mi var lykken kommet til meg. Jeg knullet Trine hardere og hardere og når du bøyde deg over meg å spurte om du kunne knulle rumpa mi, var jeg ikke sen om å si ja.
Du gled på innsiden, forsiktig tok du rumpa mi, ut og inn samtidig som den blå dildoen gled ut og inn av min hovne, rød og plaskvåte fitte.
Trine masserte klitorisen sin, vilt og hardt og hele kroppen hennes strammet seg når hun kom.
Hun og jeg skrek samtidig, jeg aner ikke hvem som kom først eller hvem som kom hardest. Spiller ingen rolle. Vi kom så det sprutet ut av oss begge og du brølte at du kom sammen med oss. Vi snudde oss, jeg tok pikken din og lot deg sende satsen din over ansiktene våre, brystene våre og fittene våre. Du smilte lykkelig og hele rommet oste av kåte og svette mennesker.

Vet ikke hvor lenge vi hadde sovet, men når jeg våknet hadde Trine godt. Du lå med begge armene rundt meg slik du og Trine hadde ligget for noen timer siden. Jeg smilte for meg selv, og tenkte endelig, endelig fikk jeg lov å kose litt. Du glippet meg øynene, smilte mot meg og bød meg munnen din. Slik ble vi liggende å småkysse og erte hverandre opp til vi begge var så kåte at vi måtte knulle igjen. Men denne ganget elsket vi. Sakte og deilig gled du ut og inn av meg, lot meg kjenne pikken din dypt inni meg. Vi kom samtidig, ikke like voldsomt som tidligere, men desto like deilig.
Gud så sliten jeg var! Jeg stod opp og gikk i dusjen og lot glovarmt vann skylle over kroppen min. Kjente med et at jeg egentlig var ganske så lei meg, samtidig visste jeg at gaven du hadde fått ble satt pris på og det var det viktigste for meg.
Når jeg kom ut igjen hadde du sovnet, du er så vakker når du sover. Alle bekymringer har forlatt deg og ansiktet ditt er så mykt og så avslappet. Som en gresk gud ligger du der og puster rolig.
Det er da jeg bestemmer meg for å forlate deg. Orker ikke avskjeden dagen etter. Det er bare et par timer til daggry så jeg kan like godt reise. Pakker sakene mine forsiktig slik at du ikke skal våkne. Kysset mitt på kinnet ditt når jeg forlater deg er nesten som bare et pust fra vinden og stemmen min er knapt nok hørbar for andre enn meg selv ”Du betyr mer for meg enn du liker å høre vennen min, pass godt på deg selv, jeg elsker deg”….. så er jeg borte. Hva du føler og hva du tenker når du våkner i morgen vet jeg ikke og jeg får aldri vite det heller, fordi du er ikke min, du har aldri vært min og du vil aldri bli min. Du er ikke noens, du er bare din. Selv om jeg vet mange ville likt å kalle seg din, så er du en ensom ulv, en vakker, sexy, leken, frekk og uoppnåelig ulv…………..mange kvinners drøm og mange kvinners fantasi…..

Legg igjen en kommentar