Hans første BDSM opplevelse

Denne novellen er vist 16793 ganger.

Jeg jobber senvakt på jobben, men på slutten av arbeidsdagen er det lite og gjør, så jeg pønsker ut hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem til min kjære som ligger og sover søtt i sengen sin hjemme i leiligheten vår. Jeg vil gi ham en opplevelse han aldri i sitt liv vil glemme.

 

 

Og jeg hadde rett, når jeg kommer hjem er det mørkt i leiligheten og jeg hører min kjære snorke på soverommet, du har tydeligvis sovet i noen timer allerede og jeg vet nøyaktig hva jeg skal gjøre. Jeg finner fram tauet og går inn på rommet hvor jeg først binder taustumpene til sengehjørnene, for så å først ta beina dine og så ta armene dine. Når jeg binder fast den siste armen våkne du, og du får litt panikk ser jeg på deg, usikker på hva som skjer og lignende. Men før du rekker å si noe har jeg puttet en gagball i kjeften på deg. Og like kjapt var øynene dine dekket av mitt svarte skjerf. Du ligger der og kan så vidt røre deg, så stramt er du bundet. Jeg står der og beundrer deg der du ligger der bundet, naken og sårbar. Står der litt før jeg går i dusjen og lar deg ligge der på pinebenken en liten stund.

 

 

Jeg er ferdig i dusjen og lister meg stille inn på rommet igjen og setter meg ved siden av deg, stryker deg på håret og sier til deg at dette kommet til å gå bra, før jeg bøyer meg ned og biter deg som en vampyr i nakken, mens jeg lar fingrene mine leke, klore og klype rundt om kring på overkroppen. Og sentrerer fingrene mine rundt ved brystvortene for så å gi dem en kraftig massasje for å forberede dem på klypene som skal komme. Jeg kysser deg nedover fra nakken til brystvorten til munnen min finner den og biter, mens jeg setter på klypen på den andre brystvorta. Jeg finner den andre klypa og fester den mens jeg gir det et ømt og kjærlig kyss på munnen. Jeg ser på deg igjen, ser ned på den store og kåte kuken din, bryste som hever og senker seg i rask takt og jeg ser på hele deg at du både liker det og ikke liker det.

 

 

Fingrene mine, med de lange og skarpe neglene leker seg lett rundt på kroppen din. De stryker lett på innsiden av dine muskuløse lår, for så å leke rundt kuken din, men ALDRI nær den, det kunne jeg aldri tillat meg selv enda. Du skal bli så kåt at kroppen din ber om å få meg. Jeg kysser deg i naken, biter deg litt også, for jeg vet at du blir tent av det og vil ha mer. Med den ene hånda tar jeg tak i håret ditt og holder hodet ditt bakover mens jeg lar den andre hånda gli sakte og forsiktig fra leppene dine ned over halsen, mellom brystvortene og forsvinne i det den nærmer seg den stive kuken din. Jeg ser på den, det har kommet noen dråper ut av den og jeg vet at det ikke er lenge igjen til kroppen din ber om det selv er jeg nå utrolig kåt og vil bare ri deg hardt, men jeg vil at din første BDSM opplevelse skal bli perfekt så derfor strekker jeg meg etter pisken.

 

 

Jeg har pisken i hånda og fjerne gagballen. Men før du rekker å si noe setter jeg meg på ansiktet ditt og kommanderer deg til å slikke meg. Jeg lar pisken gli opp og ned på brystet ditt før jeg sirkulerer den rundt brystvortene dine. Jeg fjerner klypene og lar pisken leke lett, før jeg plutselig gir den venstre brystvorta et hardt rapp med pisken. Du klynker, men er flink gutt å fortsetter å slikke meg. Så derfor gir jeg deg noen flere piskeslag på brystvortene, som nå er så stive som jeg aldri har sett dem. Jeg reiser meg opp, nok slikking for i dag. Setter meg ved siden av deg igjen og pisker deg hardt på innsiden av begge låra. Du får lange merker som jeg etterpå kysser ømt og kjærlig før jeg setter meg opp.

 

 

"Vil du kjenne den gode våte fitta mi rundt den harde stive kuken din?", spør jeg deg med en streng stemme du aldri har hørt før. Du prøver å nikke men jeg tar tak i håret ditt og holder hodet ditt bakover sånn at du ikke får nikket. Jeg bruker begge hendene, klor deg fra halsen og ned over niplene, ned mot kuken din, men plutselig forsvinner hendene mine. Du lurer på hvor de ble av i det jeg setter meg oppå den stive kuken din, rir deg hardt mens jeg slikker opp blodet som har rent ned i fra kloremerkene. Du kommer får den heftigste orgasmen du noen gang har hatt. Men selv om deg har gått for deg fortsetter jeg å ri deg til jeg også har fått min orgasme.

 

 

Jeg trer av deg og vet hvor brukt du føler deg. Jeg legger meg i armkroken din og forteller deg hvor høyt jeg elsker deg før jeg snur meg rundt og sovner. Jeg sovner uten å slippe deg løs, bare for å vise deg hvor underdanig du er meg der du ligger naken, sårbar og tilsølet, bundet fast. Der er du min, bare min!

 

Legg igjen en kommentar