Hjemme hos deg

Denne novellen er vist 5497 ganger.

Vi hadde hatt kontakt en stund, så vi ble enige om at jeg en kveld skulle komme hjem til deg. Jeg kom litt tidligere enn planlagt, så når du åpnet døren så kom du rett fra dusjen og hadde bare ett håndkle rundt deg. Kjente allerede at jeg reagerte litt for vi hadde jo snakket så mye om erotikk tidligere på dagen. Vi hilste på hverandre og du ga meg en stor klem. Da løsnet håndkleet og skled nedover kroppen din. Jeg ble stående å kikke på deg til jeg ble oppmerksom på at du sto å smilte lurt til meg. Jeg ble litt flau av stirringen, men du bare lo og spurte om jeg likte det jeg så, og om jeg kunne tenke meg å kose med kroppen din. I steden for å svare så gikk jeg bort til deg og kysset deg heftig på munnen samtidig som jeg hold godt rundt deg. Kjente at jeg allerede hadde fått reisning. Vi fant ut at vi ikke kunne stå her på gangen så du førte meg inn på ditt soverom. Da la deg i sengen og ventet på at jeg skulle kle av meg. La meg ned på siden og kysset deg igjen samtidig som jeg begynte å utforske kroppen din med hendene. Kysset deg nedover halsen og fortsatt til brystene. Slikker og småbiter i vorten samtidig som jeg beføler klitorisen. Du stønner og klarer ikke å ligge i ro. Jeg sier at om du ikke ligger i ro så må jeg binde deg i sengen. Du ligger da i ro for du liker ikke å bli bundet. Forstår at du liker litt hard behandling så jeg biter hardere i vortene. Kysser meg videre nedover kroppen din og ender opp med din fitte. Slikker deg samtidig som jeg fører en finger inn i deg og klyper deg i den ene vorten med den ledige hånden. Fører fingeren inn og ut i deg mens jeg tar deg på klirotisen. Til slutt så klarer du ikke mer og får en kraftig orgasme.
Vi legger oss tett inn til hverandre og koser med hverandre. Nå har du kommet til hektene igjen, så nå vil du være god med meg. Legger meg på ryggen og du kysser deg nedover mot brystet mitt. Slikker og småbiter i vortene mine en stund før du fortsetter ned mot skrittet. Du kysser tuppen før du fører den inn i munnen samtidig så du koser med ballene. Etter en liten stund så legger vi oss i 69 hvor vi fortsetter å slikke å suge hverandre. Nå vil du at jeg skal ta deg bakfra. Fører pikken inn i din herlige våte fitte og vi finner en fin rytme samtidig som jeg klyper deg i vortene. Til slutt så kommer vi begge i en utrolig orgasme.
Vi ligger på siden av hverandre for å komme til hektene igjen, men vi sovnet mens vi lå tett inn til hverandre.

Jeg våknet etter en stund og kjente at jeg ble kåt igjen når jeg tenkte på vi hadde gjort sammen. Jeg kysser deg lett på munnen og halsen. Biter deg litt i øreflippen før jeg forflytter meg til brystene. Slikker på vortene før jeg småbiter litt. Merker at du reagere, og hører at du puster litt tyngre. Kysser deg lett på munnen, og du åpner øynene og smiler. Du sa at det var herlig, og at du hadde lyst til å elske mer med meg. Vi går sammen inn i dusjen. Det var herlig å kjenne det rennende vannet på kroppen. Jeg finner såpe å begynner å vaske deg. Starter ved halsen før jeg fortsetter til brystene. Vasker og klyper deg forsiktig i vortene. Du stønner i nytelse. Fortsetter etter en stund nedover kroppen og bena. Vasker deg grundig på innsiden av lårene, men berører ikke skrittet ditt. Snur deg rund for å vaske ryggen. Når det er gjort, så er det bare skrittet og baken som står igjen. Jeg vasker deg i skrittet og frister litt på klirotis samtidig som jeg fører en finger inn i deg. Da får jeg beskjed at jeg må slutte før det går for deg. Jeg reiser meg opp og vi kysser heftig. Nå vil du vaske meg. Du vil først vaske ryggen før du tar du for deg brystet og pikken. Vasker den samtidig som du runker meg forsiktig. Tar den i munnen, og koser med ballene. Vi er enige om at vi nå må slutte. Skrur av vannet og tørker hverandre før vi går tilbake i sengen. Du legger deg og venter på meg, men jeg hadde lyst til å se hva du hadde i esken. Begynner å slikke og bite i vortene dine. Vi legger oss i 69 og slikker og suger hverandre. Etter en stund så sier du at du vil ri meg. Legger meg på rygg og du senker deg nedover min stive pikk. Vi finner en fin rytme som øker etter hvert. Til slutt så kommer vi begge i en herlig orgasme. Vi kysser og holder rundt hverandre samtidig så vi snakker om hvor godt vi hadde hatt det.
Nå er det på tide ar jeg må reise hjem, men vi er enige om at dette må vi gjenta en annen gang.

Legg igjen en kommentar