Kaia og Merete

Denne novellen er vist 19898 ganger.

"Kom hit !". Kaia var rød i ansiktet av sinne. " Kom hit nå med en gang ellers blir det hårbørsten på bar rumpe". Merete nølte, hun sto i kjøkkeninngangen og så usikkert ned i gulvet. " Kan jeg ikke bare ta oppvasken nå, vær-så-snill." Merete sa det så ydmykt og bedende hun kunne, hun viste det neppe ville virke, men det var verdt et forsøk. Selv om en omgang ris på blanke messingen var det mest opphissende hun kunne tenke seg, hadde hun alltid delte følelser før og ikke minst mens hun ble straffet. I tilegg til å gjøre henne sprenkåt var det utrolig ydmykende og desuten smertefullt, i og for seg så var det vel nettop ydmykelsen som gjorde henne så kåt. Hun elsket å bli beordret til å kle av seg, stå naken foran Kaia og få kjeft som en liten jente, før hun ble lagt over kneet med rumpa i været for en skikkelig omgang rumperis. ar " Merete, hvis jeg må be deg en gang til så kan du belage deg på å tilbringe resten av kvelden med å pendle naken mellom kneet mitt og skammekroken og det kommer ikke bare til å være den søte lille rumpestumpen din som er rød og øm." Merete tenkte det var best å gjøre som hun ble fortalt og gikk med trege, subbende skritt over gulvet til hun sto en halv meter fra Kaia som satt i sofaen. Hun så forsiktig opp og møtte blikket til kjæresten sin. " Kle deg naken fra midjen og ned ditt lille ludder." Merete rødmet mens hun dro av seg den trange joggebuksa si, hun hadde ikke på seg truser så når hun rettet seg opp sto hun med den glattbarberte musa si på utstilling. Selv om Kaia hadde sett henne naken før var det alltid ydmykende å stå naken foran henne på den måten. At Kaia var fullt påkledd forsterket følelsen og hun rødmet og holdt blikket låst i gulvet.
Kaia satt helt rolig og tok seg god tid til å studere den nydelige attenåringen som sto foran henne. Hun var så søt der hun sto og så flaut ned i gulvet med stumpen bar. Deilige tynne ben, nokså smale hofter, men fortsatt mellomrom mellom lårene når hun sto med føttene samlet, ned i det søte mellomrommet hang de fyldige fitteleppene hennes. Også hadde hun to herlige fyldige, men stramme rumpeballer. Merete hadde blondt hår til litt nedenfor skuldrene og lys hud som fort ble rød når hun fikk ris på rumpa. Hun hadde ikke så mye pupper å snakke om, men det gjorde ikke Kaia noe hun var tross alt mest opptatt av rumper.
Kaia selv var som Merete en over normalt pen jente, men mørkere og med brunt hår, hun var desuten ca tjue cm høyere enn kjærsten sin Merete som bare var 1,62 høy. Hun var slank , men nærmest muskuløs i og med at hun trente kick-boksing og styrketrening nesten hver dag. Hun hadde forholdsvis store pupper og så i det hele tatt mye mer voksen ut enn Merete, noe som ikke var så rart, hun var tross alt 4 år eldre
Kaia viste at selv om Merete syntes det var flaut å stå der med fitte og rumpe bar og at hun helt sikkert grudde seg til den sviende risen hun snart skulle få så var den søte lille jenta hennes kåt nok til å gå med på omtrent hva som helst. Ikke at det hadde så mye å si det var tross alt Kaia som bestemte hvor skapet skulle stå. Riktignok var avstraffelsene som regel ikke så harde, men det hendte hvis Merete ikke var lydig og hun virkelig fortjente det at hun fikk skikkelig juling til hun hylgråt. Men det ville ikke bli nødvendig den kvelden, litt grundig håndrising var passelig for å ikke å ha tatt oppvasken som hun skulle. Kaia vurderte også å rise, den nå tydelige våte fitta hennes litt fordi hun ikke hadde kommet med engang.
" Jeg vurderer å rise tissen din fordi du ikke kom med en gang".
"Vær så snill, ikke på tissen min, kan du ikke heller gi meg litt mer på rompa".
Merete så bedende på Kaia, men vendte fort blikket ned igjen. Hun ville ikke protestere for mye for hun visste av erfaring at det kunne virke mot sin hensikt.
" Hvis du ikke vil ha ris på tissen så får du se til å begynne å adlyde meg, for her i huset slipper ulydige små piker ikke unna bare med en liten omgang på stumpen".
"Unskyld, jeg lover å være lydig. Vil du ha meg over kneet når du riser meg?"
Uten å si noe mer tok Kaia tak rundt hoftene til jenta si og ledet henne nærmere seg selv til Merete sto med et ben på hver side av Kaias høyre. Så satte hun Merete ned og bøyde henne over den andre benet så hun lå med sprikende ben og musa mot Kaias lår. Så startet risingen, Kaia holdt et høyt tempo fra første klask og lot hånda danse over skinkene til den ulydige lille jenta som nå lå klynkende over kneet hennes. Hun dasket annenhver skinke fort og hardt i ca. et minutt og ikke overraskende ble Merete mer og mer høylytt etterhvert som daskene falt. Rumpa til Merete begynte å få en antydning til rødfarge når hun stoppet opp og ga den stakkars jenta en pause. Kaia strøk og maserte de varme rompeballene mens hun nøt synet av det lille rumpehullet til Merete som var godt synlig mellom skinkene. Hun lot en finger følge rumpesprekken fra fitta opp til rumpehullet hvor hun lot den vile. Med den andre hånd a støk hun håret til Merete bort fra øret hennes og samlet det i en knytneve ved nakken så dro hun til mens hun bøyde seg ned og hvisket henne i øret.
" Jeg har litt fersk ingefærrot liggende, kanskje du vil ha en bit i fiseringen mens du tar oppvasken etterpå ?"
Merete som nå kjente Kaias finger som sakte presset seg opp i rumpehullet hennes tenkte desperat på hva hun skulle si for å slippe den ekstra ydmykelsen og konstante svien som ingefærroten ville utgjøre. I mottsetning til rumperisavstraffelser så hadde hun ingen delte følelser når det gjaldt ingefærrot i rumpehullet, riktignok var det en viss opphissende faktor at Kaia gjorde som hun ville med henne, men den intense svien i fiseringen overdøvet all kåthet. Like fullt gjorde trusselen henne våtere akkurat som å fantasere om denne typen analstraff gjorde henne sprengkåt og ikke sjelden hadde tanken svirret rundt i hodet hennes mens en finger eller to gikk inn og ut av det bakerste hullet.
Plutselig ble Kaias finger trukket rask ut, fulgt av at et rimelig hardt og sviende klask traff de nå håvne fitteleppene til Merete, et lite hyl unslapp leppene hennes og hun snudde på hodet og så bedende på Kaia over skulderen.
" Nå jente, skal du svare meg ? Trenger du en liten påminner i fisern mens du vasker opp ? "
" Nei, værsåsnill, jeg skal vaske grundig. Jeg kan vaske hele leiligheten din før du kommer hjem fra jobb imorgen, værsåsnill !!". Merete gjorde stemmen sin søt og bedende og så så underdanig som hun kunne på kjæresten sin med de store blå øynene sine. Kaia som i utgangspunktet ikke likte sånne forsøk på manipulasjon var fristet til å la forslaget passere, ingefærot-trusselen hadde jo uansett ikke vært alvorlig ment. Selv om det var en innbydende tanke, å se Merete stå og ta oppvasken naken fra midjen og ned, rød nyrist rumpe og en bit ingefærrot stikkende ut av fiseringen. Men hun kunne klare seg uten den siste lille detaljen, desuten ville det slett ikke være dumt å komme hjem til en nyvasket leilighet og en splitter naken Merete som helt sikkert hadde slurvet med noe og som derfor måtte legges over kneet igjen.
" Ok du skal slippe ingefærroten, men da skal det også være skinnende rent her når jeg kommer hjem i morgen og som vanlig skal du være helt naken mens du vasker så du husker at du gjør det for meg og som en påminnelse om at slurv vil skaffe deg en særdeles rød og øm rumpestump. "
Så startet risingen igjen, ikke fult så høyt tempo, men taktfast og hardt. Omgangen fortsatte i omtrent ti minutter med noen korte pauser for å stryke de varme og stadig rødere skinkene, Kaia hoppet over fitterisingen, men like fult lå Merete og hulket stille når rumperisingen var over.
" Nå går du og tar den oppvasken. Selvsagt skal du også ha stumpen bar resten av kvelden for å minne deg om rumperisen du nettop har fått og for at du skal huske hvem som bestemmer her i huset."
Merete kom seg klønete på bena og gikk fort mot kjøkkenet før Kaia ombestemte seg og stakk en ingefærrot i rumpehullet hennes. Kaia ble sittende i sofaen og nøt synet av de bare, nyriste skinkene til jenta si som vugget opp og ned mens hun gikk. Hun hadde desuten god utsikt til kjøkkenvsaken hvor Merete skulle stå og ta oppvasken så hun kunne nyte synet og passe på at jobben ble gjort.
Kaia lot en hånd gli ned i buksa og strøk seg selv mens hun tenkte på hva hun skulle gjøre med lydige lille Henriette i senga senere.

Legg igjen en kommentar