Min strenge herskerinne, del 3

Denne novellen er vist 6399 ganger.

Senere den kvelden ligger jeg ved Herskerinnen’s føtter og kysser dem lett mens hun leser. Jeg har fått mat og drikke og føler meg lykkelig i hennes nærvær. Kroppen min er fortsatt ganske sår etter den harde straffen fra tidligere men jeg fikk tillatelse til å smøre kroppen med en bodylotion som gjorde smertene litt mindre. Jeg kysser tærne hennes en etter en og suger dem lett. Herskerinnen maler fornøyd og jeg kjenner atter en gang at penisen får reisning. Etter en lang stund, sier hun:
”Jeg vil ha litt massasje i kveld, slaven min”
Hun reiser seg og går inn på soverommet. Jeg kryper etter og går i slave posisjon ved siden av sengen.
”Kle av meg”, sier hun kort.
Jeg reiser meg og tar forsiktig av henne alle klærne. Når jeg drar g-stringen nedover lårene, kjenner jeg hjertet banke vilt men jeg våger ikke å se på kroppen uten tillatelse. Huden hennes er så myk og deilig og jeg lengter etter å se den hvite stripen etter g-stringen hun bruker når hun soler seg i solariumet. Når alle klærne er av, legger hun seg på maven på sengen.
”Hvilken olje ønsker Herskerinnen at slavekreket skal bruke?”, spør jeg ydmykt.
Hun tenker seg litt om og velger fersken smak. Hun vet det er min favoritt og jeg får et lite håp om at jeg kanskje får lov til å slikke kroppen hennes senere. Jeg tar frem oljen, setter meg på knærne ved siden av henne i sengen og heller litt olje på skuldrene. Jeg masserer skuldre, nakke, armer, ben og føtter men rører ikke rumpen. Herskerinnen maler og dupper litt av og til mens jeg masserer hennes forsiktig. Hun liker ikke at jeg er hardhendt, det skal bare være en nytelse. Jeg konsentrerer meg men kjenner at penisen er på vei opp igjen. Jeg våger fortsatt ikke å se på rumpen hennes men har fått tillatelse til å se på kroppen ellers. Etter over en halv time sier hun ”masser baken” og penisen går med en gang i giv akt. Jeg spør ydmykt om jeg kan få lov å se på mens jeg masserer den og hun gir tillatelse. Bena hennes spriker litt og jeg vet hun gjør det for å erte meg. Den lille hvite stripen er nesten nok til at penisen spruter men jeg holder den fortvilt tilbake. Jeg tar litt olje på hendene mine og begynner å massere rumpeballene lett. Hun maler litt høyere nå og sier kort:
”Jeg vet at penisen din står i giv akt men nåde deg om du spruter denne gangen uten min tillatelse”
Jeg svarer ydmykt at jeg lover å holde igjen og hun maler videre. Hun elsker å bli massert på baken og jeg blir etterhvert så modig at jeg lar fingrene gli litt nedover i sprekken hennes. Hun beveger seg litt mot meg men jeg våger ikke å gå lenger ned og fortsetter å massere rumpeballene helt til hun gir beskjed om at jeg skal stoppe. Hun snur seg og prosedyren fortsetter. Jeg masserer halsen, brystkassen, maven, lårene og føttene uten å nærme meg de edle deler. Hun sier etterhvert at jeg skal massere brystene og jeg gjør det uten å berøre vortene. Så gir hun tillatelse til at jeg skal massere skrittet men ikke berøre vagina. Jeg gjør det mens svetten begynner å piple nedover pannen min. Jeg lukker øyene for å være sikker på at jeg ikke skal smugkikke men hun sier ertende:
”Du kan få lov til å se din Herskerinne i kveld, slave”
Jeg takker ydmykt og titter forsiktig. Brystvortene står rett ut og hun er tydelig tent. Jeg holder orgasmen tilbake alt jeg klarer. Herskerinnen har lært meg for lenge siden å komme uten en eneste berøring av penis og hun vet at jeg kjemper alt jeg kan nå. Jeg ser mellom lårene hennes og vagina leppene er røde og hovne. Hun er våt og synet er nesten for mye for min usle penis der den står i giv akt.
”Slikk brystvortene mine lett”, sier hun og jeg legger meg ned i stilling. Jeg lar tungen gli lett over den ene vorten mens jeg såvidt kommer bort i den andre med en finger. Herskerinnen elsker å bli ertet til hun blir helt vill og jeg leker med vortene mens hun begynner og stønne. Jeg tar motet til meg og spør ydmykt om Herskerinnen ønsker at jeg skal bevege meg nedover. Overraskende sier hun ”ja” med en hes stemme og jeg beveger meg sakte nedover mot den edleste delen. Jeg lar fingrene gli lett over brystvortene mens jeg slikker navlen og våger meg enda lenger ned. Hun løfter bena og legger dem over skuldrene mine og jeg ligger nå med ansiktet mot hennes våte vagina. Leppene er adskilt og det glinser av sekret. Jeg nærmer meg forsiktig med tungen mens fingrene fortsatt leker med brystvortene. Jeg beveger tungen lett over klitoris og hun stønner av nytelse. Jeg vet at jeg aldri skal gjøre noe hardt og kun leke lett. Tungen min glir nedover og jeg stikker den lett inn i hullet. Hun vrir seg litt og beordrer meg til å låse bena hennes. Jeg reiser meg litt og hun legger bena under armene mine slik at de hviler godt. Dette er den eneste gangen i vårt samliv at jeg føler jeg har en viss kontroll over henne men jeg vet godt at det er hun som bestemmer. Jeg fortsetter å slikke henne og kjemper mot trangen å bli mer ivrig enn hun ønsker. Jeg erter hennes klitoris og suger lett på vagina leppene. Hun begynner å nærme seg en orgasme og det er min oppgave å tigge om å få lov til å gi henne en. ”Herskerinne, vær så snill. La det usle slavekreket få lov til å slikke deg til en orgasme. Vær så snill, vær så snill”
For å vise henne at jeg kun ønsker å behage henne, stopper jeg opp med å erte henne og begraver ansiktet mitt dypt ned i sengen. Jeg fjerner hendene fra brystene og legger de ved siden av henne. Hun er nå så kåt at det nesten er en pine at jeg har fjernet meg men dette er hva hun ønsker. Hun ligger stille en stund og gir til slutt sin tillatelse at jeg skal få belønningen hun har lovet. Jeg takker ydmykt flere ganger og nærmer meg forsiktig tilbake. Jeg legger hendene rundt brystene hennes og lar tommelen leke med vortene. Jeg strekker meg frem og slikker klitoris og erter like mye som jeg gjorde før. Jeg tør ikke be om en orgasme fordi det er den største synden av alle. Når Herskerinnen ønsker en orgasme, skal hun kunne nyte den i fred uten å måtte tenke på den usle penisen til slavekreket. Jeg konsentrerer meg om oppgaven og nyter synet at den våte vaginaen. Etter en kort stund, kjenner jeg bena hennes reise seg i krampe og jeg merker at hennes sekret gjør haken min våt. Hun stønner høyt og orgasmen kommer som en vanvittig evigvarende krampe. Jeg leker fortsatt lett med klitoris og bare nyten smaken av hennes safter. Til slutt slapper hun av igjen og jeg begynner automatisk rengjøringen. Jeg slikker opp alle hennes safter som et vilt dyr og kysser hennes vagina lepper samtidig. Når jeg er ferdig, legger jeg meg på knærne ved siden av henne og ser ydmykt ned.
”Er Herskerinnen fornøyd med slavekreket?” spør jeg med en hviskende stemme.
Hun sier hun er veldig fornøyd og penisen min strutter av stolthet med det samme. Hun forlanger drikke og en sigarett og jeg iler ut for å hente det hun ønsker. Jeg tenner en røyk for henne og hun gir meg noen trekk som jeg tar i mot med stor takknemlighet. Mens hun drikker og røyker, sier hun plutselig:
”Slavekreket har faktisk gjort seg fortjent til en enda større belønning” og ser samtidig rett på penisen min. Den reiser seg automatisk ved tanken på ”større” belønning og jeg begynner å skjelve av lengsel. Hun fortsetter med å si:
”Slavekreket har tatt sine straffer bra denne helgen og Herskerinnen har valgt å tilgi ham for den patetiske orgasmen som skjedde uten tillatelse. Derfor skal slaven få lov til å ha samleie i kveld”
Jeg skjelver enda mer og begraver ansiktet ned i sengen igjen.
”Tusen takk, Herskerinne. Jeg skjelver av redsel for ikke å behage Herskerinnen men vil gjøre alt for at hun skal nyte det og ber igjen om unnskyldning for at jeg kom uten Herskerinnen’s tillatelse” sier jeg ydmykt.
Hun virker tilfreds med svaret og ber meg tenne en ny røyk.
”Ønsker Herskerinnen å bruke toalettet?” spør jeg fordi det er gått en stund siden hun gjorde det sist. Jeg er opplært til å spørre om hun ønsker mine tjenester som toalett på en regelmessig basis.
”Ja”, svarer hun og reiser seg. Jeg går automatisk i stilling og hun tømmer seg i munnen min. Etter at jeg har slikket henne ren, takket for at hun ville bruke meg, legger hun seg på maven og røyker videre.
”Slikk baken min”, forlanger hun og skrevet litt med bena.
Jeg legger meg ivrig mellom bena hennes og hever overkroppen og slikker forsiktig rumpeballene. Hun beordrer mer fersken olje og jeg smører et tykt lag som jeg vet jeg må slikke helt av. Smaken er nydelig og penisen reiser seg like ivrig som før. Hun nyter det og forlanger at jeg skal slikke godt rundt hullet også.
”Stikk tungen din forsiktig inn men nåde deg om det gjør vondt”, sier hun strengt.
Jeg kjenner jeg skjelver litt men runder tungen og stikker den såvidt innenfor hullet. Der stopper jeg for å avvente hennes reaksjon. Hun maler litt og jeg skjønner hun er fornøyd. Jeg beveger tungen forsiktig ut og inn av hullet men passer nøye på at jeg ikke blir for ivrig. Jeg merker lukten av saftene hennes og vet hun er våt igjen men gjør ingen ting før jeg får beskjed om det. Plutselig hever hun rumpeballene, skrever bena vidt ut og forlanger at jeg slikker henne i skrittet. Jeg gjentar prosedyren som sist og spør ydmykt om jeg kan få lov til å ta en finger inn i den nydelige grotten hennes. Hun maler ”ja” til svar og jeg slikker langfingeren slik at den blir god og våt. Så stikker jeg den forsiktig inn i hennes våte og varme grotte og sensasjonen får det nesten til å gå for meg. Panisk holder jeg igjen orgasmen og lettelsen er stor når jeg føler jeg har kontroll igjen. Fingeren går ut og inn veldig sakte og forsiktig samtidig som jeg slikker klitoris.
”Ønsker Herskerinnen en ny orgasme?” spør jeg forsiktig. Hun rister på hodet og sier ”ikke ennå”. Jeg beveger fingeren enda mer forsiktig og slikker bare såvidt på klitten før hun sier ”stopp”. Hurtig trekker jeg meg unna og legger meg i slavestilling.
”Rakk slavekreket å stoppe før orgasmen kom?” spør jeg enda mer ydmykt og skjelver nesten av redsel for at det gikk for henne. Straffen er hard og jeg vil helst ikke ha mer straff denne helgen.
Herskerinnen nikker igjen og smiler bare. Lettet løfter jeg rumpen i været og skrever med bena for å vise henne at jeg er hennes eiendom. Hun ser på penisen min som strutter ivrig og vurderer et sekund hvilken stilling hun skal velge. Hennes favoritt er å ligge på siden og bli tatt bakfra. Min er at hun rir meg selv om den er også den mest ydmykende. Hun velger den første.
Hun legger seg ned på siden og jeg vet hva jeg skal gjøre. Forsiktig plasserer jeg bena hennes slik at begge ligger komfortabelt. Jeg smører så penisen min inn med glidemiddel selv om hennes vagina er så våt at det ikke er nødvendig. Samleie skal være en nytelse og ikke gjøre henne vondt så jeg smører alltid med glidemiddel. Når dette er gjort, spør jeg ydmykt om jeg kan slikke henne litt igjen. Hun svarer ”nei” denne gangen og sier hun vil kjenne penisen i seg. Penisen står som en blodrød stake bare ved tanken på å fylle grotten hennes og jeg setter penishodet forsiktig mot åpningen. Beveger meg ikke lenger før hun sier ”ta den inn”. Jeg presser meg litt fremover og penisen glir inn i den varme hulen. Følelsen er overveldende. Det er over 2 måneder siden sist og lengselen har ført til at penisen min har verket flere ganger. Når penisen er dekket av grotten hennes stopper jeg igjen. Jeg verker etter å kjøre den ut og inn og sprute henne full men straffen holder meg tilbake. Hun maler litt fornøyd og forlanger at jeg skal ta henne veldig forsiktig. I sakte bevegelser støter jeg hoftene frem og tilbake. Hun ber meg leke med klitten samtidig og jeg strekker den ene hånden ned og berører den såvidt. Hun liker det og maler litt høyere. Det tar ikke så lang tid før hun ber meg sette opp tempoet men ikke øke støtene. Hun elsker å pine meg til siste slutt og jeg elsker at hun gjør det. Jeg kjenner at saftene renner ut av hullet og gjør penisen min ekstra glatt. Den ertende sensasjonen for penishodet er grenseløst pirrende og jeg kjemper hele tiden mot trangen til å sprute. Plutselig sier hun ”stopp” og jeg trekker meg hurtig ut og legger meg i slaveposisjonen igjen. Jeg kjenner skuffelsen men våger ikke å si noe. Jeg tror først at hun har ombestemt seg men når hun ber meg legge meg på ryggen, brer en varm følelse seg i kroppen min. Hun vil ri meg. Jeg rødmer av ydmykelsen men lengselen fortrenger følelsen. Villig legger jeg meg på ryggen, skrever godt med bena og legger armene ut på siden over hodet. Jeg ligger som en bundet X men er ikke bundet. Herskerinnen har ikke noe behov for å binde meg. Jeg vil ikke bevege meg uten tillatelse og det vet hun. Hun setter plutselig skrittet i ansiktet mitt og ber meg slikke henne. Noe jeg gjør ivrigere enn før men hun stopper meg ikke. Når hun er fornøyd, beveger hun seg sakte nedover mot penisen min. Den strutter blodrød og venter på sin Herskerinne. Hun setter skrittet like over og lar tuppen av penishodet berøre hennes vagina. Jeg stønner og hun spør ertende:
”Vil slaven at jeg skal la penisen få lov til å varme seg i grotten?”
”Jaaaaa, vær så snill” stønner jeg ydmykt og lar nesten fristelsen til å heve meg vinne. Med en krampetrekning holder jeg meg helt stille og hun erter videre med skrittet sitt på tuppen av penishodet.
”Jeg tror slaven skal få en helt spesiell belønning i kveld” sier hun plutselig og med ett blir jeg helt forvirret. Så kjenner jeg plutselig hånden hennes gripe forsiktig om skaftet mitt og fortvilet holder jeg igjen orgasmen. Dette er første gang hun har tatt på penisen min og en slik belønning hadde jeg aldri forventet. Og større ble den. Hun lener seg ned med munnen og lar plutselig tungen gli over penishodet.
”Ikke la det gå, lille slaven min” sier hun og jeg rister panisk på hodet. Jeg stammer at jeg skal holde igjen om det så tar livet av meg og hun smiler.
”Er det godt, lille slaven min” spør hun ertende.
”Herskerinne, jeg har aldri opplevet noe lignende noen gang og er helt i lykkerus over at Herskerinnen mener det usle slavekreket fortjener en slik belønning” svarer jeg og biter tennene sammen. Orgasmen er så nære at hvert eneste sekund er en kamp. Fortvilet ber jeg Herskerinnen stoppe fordi jeg vil ikke komme uten hennes tillatelse.
”Slaven er ærlig og det liker jeg” svarer hun og trekker seg litt unna. Lettet kjenner jeg orgasmen trekke seg tilbake men så tar hun plutselig hele penishodet inn i munnen og suger lett. Det eneste som holder igjen en kraftig orgasme i Herskerinnen’s munn er skammen over å fylle henne med noe så usselt som sæden min og jeg biter meg selv i tungen med vilje for å holde igjen. Samtidig stønner jeg høyt og roper fortvilet at hun må stoppe ellers så kommer jeg.
”Slaven min, det er ikke min oppgave å holde igjen din patetiske orgasme” sier hun strengt og suger enda en gang lett på penishodet. Jeg ber om unnskyldning men denne gangen fjerner hun seg fra penisen og trer i stedet grotten sin over. En voldsom lettelse for min del selv om den våte grotten er vanskelig nok å avstå. Hun begynner og bevege seg opp og ned i et sakte tempo og jeg konsentrerer meg kun om å holde igjen orgasmen. Når tempoet hennes øker, skjønner jeg at hun vil ha en ny orgasme. Hun leker med klitten sin og krymper sammen i en voldsom orgasme. Hun rir meg i et vanvittig tempo og jeg begynner å nærme meg min egen.
”Vær så snill, Herskerinne. Vær så snill, kan jeg få lov til å få en orgasme?” spør jeg mens jeg stønner av kåthet. Vanligvis vil hun trekke seg ut fordi hun vil ikke ha klisset fra min penis i grotten hennes. Denne gangen sier hun ”ja” og sier jeg kan komme inne i henne. Jeg lurer på hva som går av henne men er så takknemlig at jeg nesten spruter med det samme. Jeg trekker musklene sammen og holder orgasmen tilbake. Hun begynner igjen å ri meg sakte og jeg tigger vel og lenge om å få lov til å sprute. Når hun syns jeg har tigget lenge nok, kommer kommandoen:
”Sprut, slave”
Jeg lar hele kroppen spenne seg og skyter inn en svær ladning med sæd. Dette er første gangen jeg kommer inne i henne noen gang og sæden som blander seg med saftene får det til å gå igjen. Flere ladninger skytes og hun tar alt i mot med en fornøyd maling. Jeg har aldri opplevd en lignende multi-orgasme og når kroppen min endelig slapper av, er jeg totalt ferdig. Jeg føler meg så svak at jeg nesten glemmer oppgaven min men når hun trer penisen av igjen kryper jeg bort til skrittet hennes og begynner ivrig rengjøringen. Det er vanvittig mye sæd og safter og jeg slikker vel og lenge. Hun tenner seg en røyk mens jeg arbeider og bare nyter dragene mens jeg slikker. Hun sier til slutt at hun er fornøyd, og jeg legger meg ned på gulvet i slavestilling.
”Kjære Herskerinne. Tusen takk for at slavekreket fikk oppleve en slik glede som er ham helt uverdig. Jeg er så takknemlig at jeg skjelver av glede” sier jeg mer ydmykt enn noen gang og mener hvert eneste ord.
”Bare hyggelig”, sier hun og røyker videre i stillhet.
Resten av kvelden går med til å dusje, spise, rydde og jeg nyter slavetilværelsen når jeg ligger ved hennes føtter mens hun titter litt på TV før det er på tide å legge seg. Søndag er en spesiell dag for slavekreket og jeg både gruer og gleder meg. Det får dere andre slavekrek lese om neste gang.

Legg igjen en kommentar