Motorsykkelturen som sa 6

Denne novellen er vist 5819 ganger.

I de fleste forhold er det vel mannen som ønsker å realisere sine drømmer når han passerer en viss alder. Sånn er det ikke hos oss, her er det meg som er den ”gale”, om det er fordi jeg er 5 år eldre enn min livsledsager skal være usagt, men etter fylte 41 var tiden moden for nye utfordringer. Mannen min er den rolige, sindige typen, passer på økonomien, for, som han påstår, tror jeg at mine penger er datostemplet og må brukes før datoen går ut, hvilket han kanskje har litt rett i……Men i hvert fall det har vært jeg som har vært den fartsgale og det var jeg lenge før jeg traff ham. Min første motorsykkel kjøpte jeg i 1986, da var det Yamaha FJ 1200 som telte. Splitter ny kjøpte jeg den og mange flotte turer ble det også, nedover i Europa, franske rivieraen, men spesielt turen til Frankrike hvor vi bare MÅTTE hoppe i strikk. Og ikke hvilket som helst strikkhopp heller. Juvet var 175 meter dypt, det var smalt, det var vanvittig, det var sinnsykt og jeg hoppet selvfølgelig først. For et adrenalinkick!!! Pokker ta meg nesten bedre enn sex……les nesten……..jeg har besteget Mont Blanc i Sveits, jeg har vært på bre-vandring i Østerrike, jeg har ridd på kameler i Sahara…….ja i det hele tatt så har jeg fått med meg det meste………..

Nå hadde jeg blitt helt besatt av tanken på å få meg motorsykkel igjen. Og her skulle det ikke kjøpes brukt og ikke noe dritt. Jeg hadde funnet sykkelen…..drømmesykkelen…….problemet mitt var bare å få overtalt gubben til å bruke 225.000,- på, som han sa, en vanvittig drapsmaskin. Jeg tok det som et kompliment som at han var redd for meg, men med tiden har jeg blitt god til å overtale……jeg klarte det denne gangen også.

Der stod den, blank og lekker og bare ventet på at mor skulle bestige den, akkurat som når hun bestiger sin kjære, hvorfor jeg får slike assosiasjoner er nettopp fordi det å kjøre sykkel får meg til å bli vanvittig opphisset, ja rett og slett kåt…….

Yamaha XV 1700 Road Star Warrior……bare navnet kan få det til å gå kaldt nedover ryggen. 1700 kubikk fra to sylindre er voldsomt. Dette er Yamahas største sykkel og den er imponerende, lang, slank og aggressiv, en skikkelig byramp, og passe til en 41 åring, syns jeg. Og nå var dette vindunderet mitt….. pekefingeren gled over den blanke lakken på bensintanken, over det myke skinnsetet, øynene skinte om kapp med krom og lakk og dette øyeblikket ville jeg bare nyte, like mye som jeg nyter sex. La det være sagt med en gang. Det er med sykkel som med en mann, man hopper ikke bare rett på og humper i vei, det må skje naturlig og øyeblikket skal nytes.

Jeg kjente det kriblet i kroppen på innsiden av kjøredressen, støvler var spent på og jeg manglet bare hjelmen og hanskene. Mannen min stod ved siden av meg, lett hoderystende og forstod ikke poenget, men bare vent tenkte jeg, du skal nok få kjørt deg en dag, men jomfruturen er min og bare min alene.
Jeg trædde hjelmen over hodet, fikk på meg hanskene og satt meg på sykkelen. Når rumpa traff salen var det nesten som elektriske støt, herregud for en maskin og det å ha masse hestekrefter mellom bena som bare JEG kunne styre var vanvittig. Skrudde på tenningen og trykket inn startknappen, lyden får deg til å dirre, jeg smilte på innsiden av hjelmen, deilig lyd, det brommet og dunket svakt, satt sykkelen i 1. gir og av sted bar det. Det som er et helvete med å kjøpe ny sykkel er jo at den må kjøres inn. 80 mil før jeg kunne gi jernet, så det var bare å legge i vei i 60 km/t. En prøvelse skal jeg si dere, men man har ikke noe valg.

Åhhh så stolt jeg var der jeg cruiset av sted på dette vindunderet. Det ble noen mil de første dagene, utålmodig etter å få testet maskinen, men endelig var dagen kommet hvor jeg kunne få føling med hva jeg hadde kjøpt, og la det bare være sagt med en gang……det går fort……..det går sinnsykt fort, men den er bygget for fart slik som eieren, den lå klistret til veien og når jeg brakk den ned foran svingene lystret den det minste vink fra meg, vi var blitt ett sykkelen og jeg. Glemt var fartsgrenser og glemt var faren for at noe kunne skje, toppfarten er ikke oppgitt fra leverandøren, men da jeg passerte 240 km/t var det nok selv for meg……..

Når jeg giret ned og stanset måtte jeg av med hjelmen for å få luft, hjertet dunket og slo men jeg smilte bredere enn jeg hadde gjort på uker. Dette var herlig, dette var vanvittig åhh som jeg elsket det. Dette måtte mannen min bare få oppleve, han skulle luftes og ferdig med det.

Selvfølgelig protesterte han først, ville vært rart ellers, syns vel det er litt kjipt å sitte bakpå når kona kjører, men heldigvis han gav seg til slutt. Det er deilig å ha han bak meg. Han kryper alltid tett inntil ryggen min og holder meg om livet når vi kjører også denne gangen. Når vi kom ut på motorveien kunne jeg ikke dy meg, men gav gass og speedometernålen fløy fort opp i 160 km/t, da dunket han meg i ryggen og det er tegnet på at nok er nok, han skulle på kosetur ikke bli kjørt i hjel. Greit, han måtte få det som han ville syns jeg. Etter en stund kjente jeg hånden hans begynte å stryke meg frem og tilbake i livet, og nedover hoftene mine. Selv om kjøredressene er tykke, var det ikke vanskelig å kjenne berøringen hans. Jeg trykket meg inntil ham og han svarte med å la hendene hvile på lårene mine, det var ikke lenge de lå der før han strøk meg frem og tilbake og liksom litt sånn ”tilfeldig” på innsiden av lårene.
Det begynte å bli vanskelig å konsentrere seg om kjøringen, jeg begynte faktisk å bli kåt og det var pirrende og deilig. Jeg trykket meg litt bakover mot ham slik at han forstod at jeg likte dette, plutselig presset han den ene hånden sin hardt mellom mine ben samtidig som han presset seg mot rumpa mi, herregud han var stiv, han satt bak meg med en praktfull ståpikk!!!

Jeg så etter av avkjørsel og svingte av så fort jeg fant et passende sted. Stoppet sykkelen og tok av oss hjelmene. Hendene hans la seg igjen rundt livet mitt og plutselig kjente jeg en leken tunge i nakken. Jeg grøsset av velvære, herregud så deilig, han drog meg tett inntil seg, tungspissen ertet og pirret meg, først i nakken så på siden av halsen, jeg la hodet på skakke for at han skulle komme bedre til og det kriblet i hele kroppen min. Plutselig stanset han og gikk av sykkelen, drog meg med seg. Jeg satt sykkelen på dobbelstøtten og snudde meg mot ham, han bøyde seg ned mot meg og kysset hans var varmt og mykt. Han er perfekt til å kysse, han har en egen evne til å få meg kåt, leppene hans er så myke, han småkysser meg, biter meg forsiktig, tungen leker med underleppen min før han presser seg på innsiden, jeg tar i mot ham og kjenner jeg tenner for fullt. Han kan få meg til å komme bare ved å kysse meg og han vet det. Glidelåsen på jakken min ble dratt ned og han stønnet når han så mine stive brystvorter mot genseren, de struttet og bare verket etter å bli slikket og sugd. Det var heldigvis varmt i været enda så når jakken forsvant var det ikke fordi jeg frøs at vortene var som bringebær.

Jeg klamret meg til ham, fikk ikke kysset ham pirrende og ertende nok, hendene mine gle på innsiden av både jakke og genser og han murret som en katt når hendene mine gled opp og ned på den brede deilige ryggen. Fingrene hans lekte med vortene mine, tvinnet dem forsiktig mellom tommel og pekefinger og jeg stønnet mot munnen hans, hvisket at jeg var blitt kåt og at han måtte få av meg mer klær. Hendene hans forsvant fra brystene mine, men uten å slutte å kysse meg falt buksen min til bakken, jeg tråkket ut av den, støvlene måtte være på, det gjorde det bare mer sexy. Uten tanke for at noen kunne komme å se oss, drog han genseren over hodet mitt og jeg stod foran ham, kåt i blikket kun iført en sort stringtruse og høye motorsykkelstøvletter. Han så på meg, blikket hans lekte over kroppen min og stemmen hans var full av følelser :”Du er vakker jenta mi, vakker, vill og gal”. Han tok tak rundt livet mitt og plasserte meg på sykkelen. Han stilte seg mellom bena mine og hendene hans strøk igjen over kroppen min. ”Jeg vil se på deg, jeg vil se på den flotte kroppen din også”, jeg så på ham og klærne hans forsvant. Han beholdt genseren og bokseren på og jeg drog han tett, tett inntil meg, la hendene på rumpa hans og strøk over den. Stram og deilig etter timer i helsestudioet. Han var stiv, veldig stor og stiv. Pekefingeren min strøk ham utenpå trusen , han la hodet bakover, skjøt hoftene frem slik at jeg kom bedre til. Jeg la hånden over pikken hans, kjente formen på den, kjente den dunket under håndflaten min, hoftene roterte mot hånden min og kunne han bli enda kåtere om mulig enda stivere ble han det nå.

”Herregud jenta mi du får meg så kåt” blikket hans mørknet og jeg blir ekstra tent når han blir så kåt som nå. Jeg kjente saftene mine sivet ut av meg, musa mi dunket og jeg lengtet etter fingrene hans, pikken hans, men aller mest tungen. ”Vil du slikke meg, vær så snill, jeg er så våt og vil kjenne du slikker meg”. Jeg kikket frekt på ham og var vel egentlig litt overrasket over at han svarte ja. Han er alltid litt forsiktig av seg, men når jeg kan få ham slik han er nå, ville jeg ikke byttet ham bort for alt i verden. Han bøyde seg ned, lot tungen sin slikke innsiden av lårene mine, fra knærne og oppover, jeg skjøv bena til siden, så langt ut jeg klarte, klamret meg fast til salen og bare nøt. Hva er bedre enn å bli slikket sittende på en sykkel? Sikkert mye, men ikke for meg.
Tungen hans gled sakte over den brennende huden min, stanset ved kanten av trusen, men fortsatt så videre over venusberget mitt og til den andre siden. Herregud som han tente meg, fingrene lekte utenpå trusen og han kjente godt at fuktigheten hadde trukket igjennom stoffet. ”Du er vanvittig våt, vis meg musa di, brett deg ut for meg”! Trusen forsvant på et blunk og den varme vinden traff musa mi og sendte bølger av vellyst gjennom meg. Tungen hans skilte leppene mine, slikket hudfoldene og knoppen min som reiste seg frekt og ertende foran øynene hans, jeg skilte leppene mine slik at han kom til. Leppene lukket seg om knoppen min, sugde den forsiktig og jeg stønnet høyt over behandlingen hans, dette var vanvittig deilig. Saftene rant av meg og nedover mot rumpehullet mitt, men han slikket det i seg, tungen sirklet rundt rumpehullet mitt, presset seg inn i meg så langt han kunne komme, jeg jukket i mot, han holdt meg hardt fast og tungeknullet meg. Jeg holdt meg godt fast i salen, gned meg mot munnen hans og lot han slikke og suge meg. Tungen var overalt, inni meg, rundt rumpehullet mitt, over klitorisen min, lekte og ertet, slikket sakte og slikket fort……dette ville ikke holde og jeg kjente det bygget seg opp. Blodet bruste i årene mine og jeg elsker den følelsen av orgasmen som er på vei.
Han merket det, han kjenner meg så godt så fingrene hans gled dypt og langt inni meg, jobbet sideveis inni meg ikke ut og inn, bare pirret meg dypt der inne. Stjerner falt ned i hodet mitt når orgasmen tok meg, jeg skrek høyt av nytelse og tok tak i hodet hans, holdt ham fast mens jeg gned meg inntil munnen hans. Han drakk av saftene mine, var våt på haken, men brydde seg ikke……..jeg kom, fløt av gårde og kroppen ristet og skal som i krampe.
Han sluttet ikke før jeg hadde roet meg ned, da løftet han meg ned av sykkelen, snudde meg med rumpa mot ham skjøv overkroppen min fremover slik at jeg fristet ham med rumpa mi. Pikken hans lekte rundt hullet mitt, gled litt på innsiden, stoppet for å nyte varmen og våtheten før han gled lenger og lenger inn i meg. Stoppet halvveis inni meg og jeg brukte musklene mine på ham, knadde kuken hans, skrek at han måtte knulle meg, men alt skjedde i hans tempo nå. Han ville elske, ikke knulle og han fikk det som han ville. Han gled til bunns i meg, stoppet igjen og bare nøt. Jeg var våt, varm og trang og han lot seg selv bare gli sakte, mykt og deilig ut av meg, trakk seg nesten ut for hver gang, men gled alltid inn i meg igjen.

Han holdt meg om hoftene og økte farten, lot pikken sin gli hardere og fortere ut og inn, jeg visste han nærmet seg, hørte det på pusten, stønnene hans, hele elskingen hans. ”Kom for meg kjære, sprut den varme sæden din dypt inni meg” jeg møtte hvert støt han gav meg og han skrek at han ville komme snart. ”Kom med munnen din, la meg sprute i munnen din!” Han trakk seg ut, jeg kom med munnen, tok tak i pikken hans, la leppene rundt og rakk akkurat å få hodet på innsiden før den første strålen traff ganen min med voldsom kraft, han stønnet høyt, presset seg lenger inn mens han pumpet sæden sin langt ned i halsen min. Jeg svelget og svelget lot han tømme seg helt mens jeg hele tiden lekte med tungen min og runket han forsiktig. Når jeg merket at han var tom lot jeg ham gli sakte ut av munnen min, men sluttet ikke å slikke ham før han ble slapp igjen. Først da reiste jeg meg og kysset ham på munnen. Han drog meg inntil seg, sa at han var glad i meg og at jeg måtte aldri slutte å være frekk og ertende. Han sa at han visste han var litt ”treg” men at det var hans natur å være slik, dessuten ville det blitt for vilt om vi begge var like gale som meg, og han hadde egentlig litt rett i det. Jeg trenger en som kan holde meg litt i tøylene innimellom når impulsene mine slår til for fullt.

På turen hjem tok jeg det med ro. Kicket hadde jeg jo fått allerede og dessuten ville jeg ikke at noe skulle skje oss. Selv om han syns jeg kunne kjøpt en billigere sykkel vet jeg at der han sitter bak meg er veldig fornøyd og at det ikke blir siste gang han blir med på tur.

Legg igjen en kommentar