Ny i byen..

Denne novellen er vist 8762 ganger.

Jeg er ny i byen, kjenner ingen, føler meg ensom og angrer litt på at jeg flyttet fra alle jeg kjenner.. Bestemmer meg for å gjøre noe med saken. Jeg går å tar på meg en rød kjole og tar meg et glass vin alene. Som kjent får sjeldent en kvinne sitte lenge alene på et utested. Snart sitter en fyr foran meg.

Han har sort hår, sorte klær og mørke øyne, huden er blek. Han er pen, og det kribler spent i magen.

Etter ølen inviterer han meg med for å møte vennene hans; jeg liker å treffe nye mennesker.

Vi går inn i en liten gammel bakgård. En tung dør låses opp og vi går inn i en gang. Gangen er lang og tynn, og det er kun et svakt lys i taket. Han stopper foran en tredør, smiler til meg og blunker. Opp av lommen tar han et sort tørkle. Jeg blir litt redd når jeg skjønner at han vil binde meg for øynene, men i det han knyter det kjenner jeg leppene hans mot mine og tusen små lyn farer gjennom kroppen. Brått slutter han, tar hånden min, og jeg følger lydig etter.

Jeg hører døren blir lukket og låst bak meg. Hendene mine blir knytt med et grovt tau bak på ryggen. Når han igjen kysser meg mens han holder hodet mitt i hendene, kjenner jeg et par andre hender som begynner å beføle meg uten på kjolen. Jeg blir overrasket og stein kåt, jeg kjenner det dunker i fitta. Brystene blir knadd av faste hender. Gutten fortsetter å kysse meg mens hendene drar opp kjolen og tar av meg trusa. Så slutter begge og jeg blir ført videre, tydeligvis inn i et nytt rom. Jeg kjenner røkelseslukt og hører melankolsk orgelmusikk. Jeg settes ned på en stol eller noe, der sitter jeg uten underbukse, bundet og blindet. Knærne mine blir skilt av to myke hender, jeg vet at det bare er å se inn.

Et glass blir ført til leppene mine og jeg får rødvin i munn, den er god. Jeg drikker til noen tar bort kruset, og jeg kjenner meg varm i kroppen. Et kor av mannsstemmer begynner å synge sakte, gregoriansk musikk er det vel det kalles. Jeg mister tørkelet ned rundt halsen. Rundt meg rekker jeg å se mørke steinvegger, en masse stearinlys og mange mennesker i svarte kjortler med lange hetter. Jeg sitter på et slags alter. Rett før tørkelet blir knytt fast igjen ser jeg han som tok meg med blunker til meg under hetten. Det gjør meg trygg. Jeg slapper av og føler meg med ett spesiell og betraktet.

Kjolen min blir klippet av. En fjær blir sakte og ertene strøket over kroppen min, det kiler deilig. Jeg blir lagt ned på rygg. Så kommer det flere fjær. Det kjennes ut som tusen fjær som stryker meg overalt. Oppover armene, nedover lårene, på kinnet og brystvortene. Så kommer hendene, mange hender knar brystene mine. Føttene også. Gud så deilig. En fjær blir strøket mellom brystene, nedover magen og over kjønnet mitt. Det iler opp i magen.

Så spres bena mine bestemt, så langt at det strekker i lysken. Bena blir bunnet av grove tau de også. Fast i noe. Plutselig forsvinner alle hendene og fjærene. Da kjenner jeg hvor kåt jeg er. Kroppen skriker etter mer, jeg slipper ut et svakt stønn og jeg kjenner fittesaften min renner ned mot rumpa. Da kommer det en tunge og leker seg i fitta mi, vil slikke opp saftene. Tunga masserer fitta mi grundig, og behandler klitoris som en perle. Så kommer hendene tilbake, nå er de mer hardhendt, rumpa og brystene knas godt. Jeg har aldri hatt så stive brystvorter.

En kuk presses inn i munnen min uten forvarsel og jeg suger villig. Pikken knuller munnen min til den spruter, og jeg kjenner at det gjør meg enda mer opphisset. En ny kuk presser seg inn i munnen min og jeg kjenner at en kvinnekropp legger seg over min. To myke bryster koser seg inntil mine, og kjønnet hennes gnir seg mot mitt. Kuken blir byttet ut med en fitte, og jeg slikker så godt jeg kan, kvinnene over meg lager deilige stønnelyder. En finger presser seg uventet inn i rumpa mi og jukker ut og inn. Jeg blir svimmel av nytelse. Jeg hører at jeg stønner høyt når en stor kuk baner seg vei inn i rumpa mi. Han som knuller meg, fører kuken uutholdelig sakte ut og inn. Kvinnene over meg gnir seg ganske fort mot meg og kommer samtidig med høye stønn. To hender åpner fitta mi og lar en kuk sprenge seg inn i det klissvåte hullet. Da begynner begge kukene å knulle hardt og fort. Jeg kommer som en fontene, det renner over og jeg vrir meg i tauene. Kukene kommer også, og alle skal ha sitt. Jeg knulles av alle der inne etter tur mens jeg stadig kommer. Til slutt løsner de tauene, sangen stilner og jeg får noe mykt over meg. Jeg sovner med det samme, uten å ta av tørklet.

Når jeg våkner ligger er det helt mørkt, og ved siden av meg sitter han jeg møtte. Han smiler og stryker meg over kinnet. Jeg tenker at jeg likevel er heldig som flyttet til denne byen.

Legg igjen en kommentar