På landsbygda

Denne novellen er vist 43749 ganger.

Å kalle det en landsby ville være å ta i. På forhånd hadde vi skjønt at den var liten, men da vi stoppet i en sving oppe i fjellet med utsikt til havet på sørsida av Kreta og så den lille husklyngen i ei bukt langt der nede, ble vi usikre. Kunne vi finne overnatting, en butikk, en kafé her ? Veien ble stadig dårligere, mye stor skarp stein og jeg ventet bare på at vår lille leiebil skulle punktere. Til slutt var vi allikevel framme. Noen butikk var ikke å se, ingen kafé og ikke ett eneste menneske. En bitteliten strand noen få meter nedenfor det eneste toetasjes huset. Sju, åtte hvitkalkede hus. En liten lastebil. Og 35 grader.
Ingenting tydet på at stedet var bebodd. Vi ble enig om å kjøre tilbake, men kviet oss for å dra og tok tursekken med vann, mat og vin med oss ned på stranda. Lurte litt på om den var privat, men her var jo ingen folk … Nakne løp vi uti. Vannet var krystallklart og som fløyel mot huden.
Da vi kom på land satt det en mann på altanen fem meter fra oss. Han hilste med hånden og reiste seg og forsvant inn i huset. Vi trakk på oss noen klær og ble stående litt nølende. Så sto han der plutselig med en vinflaske og 3 glass. En stor, kraftig mann, rundt de 60, med et strålende smil og elendig, men forståelig engelsk. Han het Marko. Vi spurte om det var greit at vi hadde badet her. Og han forsikret oss om at her badet alle. Vi lurte litt på hva han mente med alle, men sa ingenting. ”You want eat with Marko ?”. Vi ble nok litt usikre på om han inviterte som privatperson, helt til han pekte på nesten utvaskede bokstaver på fasaden : ”MARKO’s” . To timer seinere satt vi på altanen med den nydeligste mat. Min kone drakk vin og var lett beruset. Kanskje like mye av den uventede situasjonen og en fantastisk vert. Blid, utadvendt og galant. Selv holdt jeg meg til vann. En lang kjøretur tilbake i denne varmen med vin i magen var nok ingen god idé.
Da vi var ferdig med maten satt Marko seg sammen med oss og fortalte om stedet, om stormen som hadde vasket bort det meste av bebyggelsen for syv år siden . Om båter som ble knust, om de som omkom, om de som flyttet. Om sønnen Ioannis som levde av fiske og geiter. Når vi lurte på hvor han bodde, brøler han plutselig sønnens navn. Og han kommer. Fra kjøkkenet. Og det viser seg at det er han som regjerer der. Han ligner sin far i alt, men tyve år yngre. Kjekk så det holder og like sjarmerende. Vi roser ham for maten og han smiler. Han slo seg også ned sammen med oss. Han var vesentlig bedre i engelsk. Brune, glitrende øyne, sterke hender. Sterk og blid. Min kone har en deilig kropp og til tross for sine 50 år, flotte, spretne pupper. Og med en løsthengende sommerkjole kunne man lett få øye på dem når hun lente seg fram etter vinglasset. Men til min overraskelse var det ingen av mennene som lot seg merke med det. Ingen glaning, bare en glad avslappet stemning, latter, smil og mange direkte og indirekte komplimanger. Min kone hadde det helt topp og ba meg spørre om de leide ut rom. Og til vår forbauselse hadde de et rom til leie. ”But it is next to ours, with no door between them, only a curtain.” forklarte Ioannis. Så fikk vi bli med og se på rommet som faktisk var svært bra. Et skikkelig bad og en fabelaktig balkong ut mot havet. Rent og fint og 35 euro. Men altså med inngang til deres soverom via vårt og ingen dør mellom rommene, bare en tynn gardin i døråpningen. Jeg regnet med at min kone ville takke nei, men der tok jeg feil.
Så vi ble. Far og sønn hadde vanning og annet arbeid å gjøre og forsvant i flere timer. Da vi tok kveldens siste bad og min kone sto og vasket håret med saltvanns-sjampo kom de to ned på stranda, vrengte av seg klærne og hoppet uti. Sønnen var brun over hele kroppen, faren hvit som melk unntatt hender, hode og hals. Flinke svømmere.
Så stilte de seg opp og begynte å vaske seg. Med vanlig såpe. Forundret så de på min kone som sto med såpeskum over hele seg. Og ble opprømt som unger da de fikk prøve hennes. Jeg la merke til at de begge var skikkelig utstyrt nedentil, spesielt Marko og jeg så at min kone kikket og kunne ikke unnlate å erte henne litt. ”Så du noe ?”.
Så gikk kvelden med vin, kortspill og mer vin. Marko og sønnen prøvde å lære min kone Zorba og det gikk kjempebra. Og først nå begynte komplimangene å bli litt mer konkrete. Hender strøk over nakne skuldre og innimellom små kyss på kinnet som påskjønnelse for at hun var så flink til å danse , og fordi hun var så pen. Vi var alle beruset, men ikke fulle.
Og det var ikke vanskelig å se at min kone var påvirket av mer enn alkohol. Blikket hennes og brystvortene som struttet mot det tynne kjolestoffet talte sitt tydelige språk. Noen ganger når lyset fra kjøkkenet var bak henne, så man kroppen hennes nesten mer naken enn naken. Og vi visste alle fire at det var slik. Og normalt ville jeg vel antydet at hun kanskje burde dekke seg litt til. Men ingenting var normalt og jeg merket hvor stolt jeg var over hvor vakker hun var.
Så, mens min kone var ute en snartur, som lyn fra klar himmel, snur Marko seg mot meg og spør : ”Maybe I sleep with your wife tonight ?”. Jeg ble så overrasket at jeg ikke rakk å reagere og da jeg ikke svarte med en gang, virket det som han trodde at jeg vurderte forslaget og fortsatte :” I am very good. Very big, strong cock.” Og demonstrerte med å bøye opp underarmen. Jeg kikket på Ioannis som ganske enkelt sa : ”Yes, my father is very, very good. All the ladies love to fuck with him. His cock is very big. “
Situasjonen var absurd, men det var umulig å bli sint eller fornærmet. For dem var forslaget verken skittent eller fornærmelig. Og ingen triks, ingen skjult agenda. Da min kone kom inn fulgte de spent med når jeg fortalte om tilbudet. Min kone løftet glasset, lo, og sa at hun satt pris på interessen, men nok måtte takke nei. Det var tydelig at de ble skuffet, men ikke sure. Og stemningen var like lett, de aksepterte at slik var det, og ferdig med det.
Da vi til slutt gikk til sengs sovnet vi før hodet fant puta.
Jeg våknet tidlig og registrerte at min kones dyne lå på gulvet. Hun lå på rygg, naken og deilig. Det ene beinet hang ut over sengekanten. Jeg forsto at hun var våken og hvisket at hun kanskje burde fiske opp dyna før våre verter sto opp. De måtte jo gjennom vårt rom. Hun sa: ”De sto opp for en stund siden”. Jeg spurte om hun hadde ligget slik da. Og det hadde hun. Men de hadde jo sett henne naken når vi badet, så det spilte vel ingen rolle. Mente hun. I mitt stille sinn tenkte jeg at det liksom ikke ble helt det samme, men jeg sa ingenting. Hun krøp inntil meg og la hånden rundt kuken min. Jeg spurte om hun hadde ligget slik med vilje, og det hadde hun. Hun smilte begeistret : ”Det var så spennende. ”Kjenn”, hun trakk hånden min ned til musa si. Den var våt og hoven. Det endte med at min kone runket meg til en rask utløsning. ”Og du da ? lurte jeg. ”Skal du spare deg til noe, kanskje til en gresk opplevelse ?” Hun kalte meg en tullebukk, men noe sa meg at tanken på kveldens tilbud nok ikke hadde latt henne upåvirket likevel. Særlig da hun foreslo at vi kanskje kunne bli en natt til.
Marko og Ioannis skulle på marked i en landsby en halvtimes båttur derfra og vi fikk bli med. På turen tilbake satt Marko bak med påhengsmotoren og pekte og forklarte mens Ioannis og min kone satt ved siden av hverandre helt fremst. Han hadde lagt armen, liksom beskyttende rundt henne og fordi jeg var opptatt med Marko så jeg bare glimtvis at hånden hans innimellom streifet det brystet som var lengst fra han. Jeg visste at hun var naken under den hvite kjolen og forsto på Marko sine blikk at han kunne se alt som var å se mellom lårene hennes når kjolen blafret i vinden.
Om kvelden laget vi middag sammen alle fire. Og vi drakk vin. Og ble gode og brisne. Min kone glødet. Vi koste oss verre. Danset Zorba og sang. Det var som å være på en annen klode. Komplimangene og oppmerksomheten de viste var som kvelden før. Men heller ikke nå påtrengende. Min kone følte seg som en dronning, og alt ved henne oste av tilgjengelighet. Men de to mennene passet seg vel for å passere grensen. Min kone sa at de var 100 ganger mer dannet enn noen av våre fine venner. Jeg var enig. Og like lei som henne for at vi var nødt til å dra neste dag.
Vinden økte på og våre venner ville se til båten. Mens de var borte sa plutselig min kone : ”Tror du han spør igjen i kveld ?” Jeg lot som jeg ikke forsto, ”spør om hva ?” Om å få ligge med meg vel. ”Nei, til det er de for mye gentlemen. De har spurt og fått nei. Punktum.” Skuffelsen i ansiktet hennes fikk meg nesten til å le. ”Hva hadde du sagt om jeg hadde sagt ja i går ?”ville hun vite. Og jeg svarte at jeg syntes det hadde vært modig. Og hvis du spør om jeg ville hatt noe imot det, er svaret nei. Men som sagt er jeg sikker på at de ikke spør igjen.” Igjen dette skuffede ansiktet. ”Men,” sa jeg , Du kan jo spørre selv.” ”Nei, det tør jeg aldri i verden.” Og jeg mente at hun fikk leve i håpet. Kvelden er ennå ung.”
Far og sønn var snart tilbake og kortstokken kom fram. Da min kone var ute en tur sa jeg til Marko : ”I think my wife would want you to ask me again.” Han prøvde ikke å late som han ikke forsto, men lyste opp over hele ansiktet og sa, akkurat som kvelden før : ”Maybe I sleep with your wife tonight ?” ”I will ask her” sa jeg.
Da vi tilslutt var enig om at det begynte å nærme seg sengetid sa jeg plutselig til min kone : ”Marko has asked me if he can sleep with you tonigt.” Min kone ble litt perpleks og kom seg ikke til å svare. Og jeg sa til Marko : ” She said yes.” Han formelig lyste opp, reiste seg og gikk rundt bordet og kysset henne på hånden. ”Then we must have bath first with your fine soap”. Han nærmest feide henne opp av stolen og sa noe til sønnen som forvant. Min kone hentet såpen og de gikk ned fra altanen og de få metrene ned til stranden som var opplyst av en liten lyskaster . Ioannis kom snart tilbake med rent sengetøy og forsvant opp trappen.
Marko og min kone badet. Så kom de opp på stranden og han begynte å såpe henne inn. Det var et utrolig opphissende syn. De brune , sterke hendene hans strøk overalt. Til min forundring hang den store, mørke kuken hans stadig rolig. Til hun begynte å vaske den. Da reiste den seg i løpet av noen få sekunder, og sto mørk og nesten truende fram mot henne og jeg tenkte at han ikke hadde bløffet. Så badet de igjen og kom opp på altanen, nakne, våte og med klærne i hendene. De satt seg sammen med oss og tok et siste glass. Innimellom bøyde han seg fram og strøk henne over våte lår og pupper. Brystvortene struttet i den friske vinden. Marko reiste seg, kuken vaiet diger og tung fra side til side. Han tok konas hånd og la den rundt den og sa ”Now, yes ?” Min kone nikket, bøyde seg fram og kysset meg. Så reiste hun seg og forsvant opp trappen sammen med Marko.
Vinduet deres var rett over hodene våre og gjennom vindsuset kunne vi høre latter, sukk og små lyder. Så et langt stønn fra min kone og jeg regnet med at han hadde trengt inn. Og det var nok riktig, for snart kom stønnene hennes regelmessig sammen med hans tunge pust og lyden av en knirkende seng. En sakte, tung rytme. Så gikk det plutselig for henne. Voldsomt. Men knirkelyden bare fortsatte som før, ufortrødent og jevnt. Jeg skålte med Ioannis. ”My father is very good”, sa han stolt. ”And your wife very sexy. Anyone would like to have her:” Jeg følte at det nesten var et spørsmål og sa at jeg var sikker på at hun ville si ja hvis han spurte.
Han lyste først opp, men forklarte at det ville ikke hans far like. Kanskje du kan få henne når han har sovnet, foreslo jeg. Men han var stadig tvilende. Du kan komme inn til oss og spørre henne senere, sa jeg. Og Ioannis sa :” But we must be very silent. My father would be angry.” Han gikk og tok et bad og jeg kunne se at han vasket seg grundig. Han hadde ståkuk. Hans var også svær, litt slankere enn Markos, men flott krummet opp mot magen.
Rytmen fra soveværelset hadde blitt raskere. Det gikk igjen for min kone. Voldsomt og lenge. Ioannis kom opp fra stranden og satt seg. ”Maybe not,”, sa han og så rent lei seg ut. ”My father would not like it.” Så ble det stille over oss. Og da det var gått et kvarter uten andre lyder en lav snakking, gikk vi opp for å legge oss. Min kone var ennå inne hos Marko. Og da Ioannis skjøv gardinen til side kunne jeg se siluetten av min kone. Hun satt oppe på Marko og red ham sakte. Ti minutter senere gikk det for ham. Det hørtes !
Bare et par minutter senere kom hun inn til meg. Varm, svett og lykkelig. Hun holdt en hånd klemt opp mot musa. Jeg skjønte hvorfor. Det rant ei stripe sæd nedover det ene låret. Jeg kjente ståkuken stå som et spett . Hun dyttet borti kulen på dyna. ”Alle får”, fleipet hun, og forsvant ut på badet.
Da hun kom og la seg etter dusjen, slukket hun lyset og begynte å ta på meg. Jeg kjente med fingrene at hun stadig hadde rester av sæd i seg. Da hun slo dyna til side og begynte å suge meg spurte jeg hva hun mente med at”alle får”. Du kan vel ikke ha lyst på mer etter å ha blitt gjennompult av den kjempekuken ? ”Vet du”, sa hun, ”Jeg er nesten enda kåtere nå. Jeg kommer helt sikkert å være kronisk kåt i et år. Så stakkars deg !
Etter en stund hørte vi snorking fra naborommet. Så fortalte jeg om min samtale med Ioannis. Hadde du sagt ja til han hvis han kom og …. Plutselig ble jeg oppmerksom på siluetten av et menneske ved siden av sengen. Det var Ioannis. Helt usjenert sto han ved siden av sengen med ståkuken vippende opp mot magen. Så turte han likevel. Men han rakk ikke å si noe. Min kone satt seg opp, la hendene rundt den stramme rumpa og trakk han helt inn til seg.
Han stønnet lavt og jeg skjønte at hun hadde tatt han i munnen. Rett og slett. Så la hun seg bakover med hodet på brystkassen min og løftet lårene. Ioannis la seg over henne og trengte rett inn. Og begynte å pule henne, litt raskere, men jevnt og bestemt som sin far. Det var det stilleste, men mest intense samleie jeg har opplevd. Allerede etter noen minutter gikk det for henne, men nesten lydløst.. Hun kastet på seg og jeg så det hvite i øynene hennes. Så snudde hun seg og begynte å suge den steinharde kuken min. Ioannis trengte straks inn i henne bakfra. Og pulte henne i den samme jevne rytmen. Stoppet av og til, sikkert for å lytte til sin fars snorking. Jeg kjente plutselig at jeg ikke kunne holde meg lengre. Min kone har aldri villet la meg komme i munnen , så jeg hvisket at jeg holdt på å komme og prøvde å skyve hodet hennes bort. Men hun bare fortsatte og jeg eksploderte. I munnen hennes. Hun lot sæden renne ut på magen min, ville ikke svelge. Jeg listet meg stille ut på badet og vasket av meg. Da jeg kom inn igjen lå min kone på rygg med beina vidt sprikende ut til siden og munnen klistret til hans. Bevegelsene deres ble voldsommere, pusten tyngre. Og plutselig kom hun igjen. Og denne gangen enda voldsommere. Men nesten uten lyd. Bare en undertrykt jamring. Ioannis økte tempoet. Så kom han endelig. Han krummet den kraftige ryggen og skjøt kuken helt opp i henne og tømte seg i lange kramper mens han stønnet inn i munnen hennes.
Så lå han stille. Vi lyttet alle tre. Marko snorket. Så trakk han seg stille ut. Strøk henne over håret og forsvant uten et ord. Jeg trakk min kone inntil meg og kysset henne. Jeg rakk å høre henne hviske” Jeg elsker deg” før jeg sovnet.
Dagen etter, etter en sen frokost, måtte vi dra. Fire lykkelige mennesker som slett ikke hadde lyst til å skilles. Vi lovte å komme igjen, og Marko fikk oss til å love, love helt, helt sikkert. Ioannis sa ikke så mye, men blikkene han vekslet med min kone, sa det samme som Marko.
Da vi begynte å gå mot bilen, kom det ramlende en diger suv inn på gårdsplassen. En kraftig kar på vår alder og en noe yngre kvinne. Hun var usedvanlig vakker, men litt for kraftig sminket. De var engelske. ”We want a room” sa han uten å hilse. With aircondition. How much for one night ? De kunne ikke markert tydeligere at de så på Marko og sønnen som “bare noen grekere.” Vi satt oss inn i bilen og hørte Ioannis si : ”We have no room. There is no shop here and no restaurant, please go somewhere else.” Marko kikket anerkjennede på sin sønn. Så snudde de seg og gikk.
Etter 20 minutters kjøring stoppet vi på en utkjøring og kikket ned mot den lille husklyngen langt der nede ved havet. ”Vi skal tilbake, ikke sant ?” sa min kone. ”Gjett om !, sa jeg.
Da vi satt oss inn i bilen igjen, passerte en suv med to sure engelske turister. Vi gliser enda når vi tenker på det.

Legg igjen en kommentar