Sjefen min

Denne novellen er vist 9394 ganger.

Sjefen min er ei dame. Ei sabla snerten dame, er’a. Går under navnet Sjefa. Alle mannfolka sikler etter henne, men ingen har tatt skrittet fullt ut – bokstavelig talt. Ingen, utenom meg. Men det er det ingen som vet, for jeg syns ikke de har rett til å vite det. Sjefa er ingen lettsindig dame som knuller alle gutta på jobben. Hun er en dyktig sjef som også har den evnen å bli kåt av og til. Som alle andre sjefer.
Jeg hadde jobbet litt overtid på kontoret. Gadd ikke gå hjem denne fredagskvelden og vite at dette lå og ventet på meg på mandag. Derfor satt jeg alene på kontoret og fikk unna papirarbeidet. Jeg visste ikke at Sjefa fremdeles var her. Ikke før jeg så skyggen hennes gjennom den ruglete glassveggen, rett før den forsiktige bankingen på døra lød. Hennes banking. Jeg kremtet. Jaha?
«Bare kom inn.» Døra gled opp og jeg løsnet på slipset da Sjefa tittet inn. Det halvlange håret hennes var satt opp i en kledelig, kontoraktig topp og brillene hjalp på det sjefete utseendet, sammen med dressjakken og det smale, korte skjørtet i samme mønster. Hun smilte.
«Sitter du her enda?»
«Ja,» smilte jeg tilbake, la penna fra meg, og lente meg tilbake i kontorstolen da hun lukket døra bak seg og kom inn. «Ville ikke la mandagen få overtaket med dette.» Jeg gjorde en feiende bevegelse over det rotete bordet mitt. Sjefa nikket.
«Jeg vet åssen du har det, slik har jeg det også. Men jeg vet en bedre måte å gjøre det på.» Sjefa kom mot meg og jeg syntes brått at hoftene hennes vugget mer enn vanlig. De røde skoene hennes glinset med ett så klart mot meg og øynene mine gled oppover de slanke, sortkledde bena.
«Å få unna papirarbeidet?»
«Og redde mandagen.» Uten å slippe meg med blikket la hun hånden på den ene kanten av bordet og med en rask bevegelse hadde hun feid alle de løse papirarkene ned på gulvet. Svosj, borte. Bare telefonen sto igjen. Jeg svelget, løsnet på slipsknuten og så med ett det blikket i øynene hennes som jeg i skjul hadde gått og drømt om, slik alle vi gutta på kontoret hadde. Sjefa var kåt, hun. Dirrende, brennende kåt, jeg kunne til og med kjenne lukten av brunsten hennes helt hit. Var hun truseløs? Hun hadde strømpebukse på, eller var det strømper? Umulig å si der hun langsomt gikk rundt bordet og stilte seg foran meg. Der løftet hun den ene foten og plasserte den på stolen min – med tuppen tett innunder pungen og en voksende pikk. Jeg svelget igjen og stirret på det slanke benet. Pusten min var tyngre nå og blikket falt på det skyggelagte området under skjørtet hennes, det var ikke mulig å se om hun var truseløs.
«Bare kjenn,» sa hun plutselig med lav stemme, det lød som om hun holdt tilbake lenge innestengt begjær. Jeg så opp på henne.
«Er du sikker på at du vil dette?»
«Nå som alle de andre er borte og min masturbasjonsfantasi sitter her alene og jobber overtid?» Sjefa fuktet leppene uten å slippe meg med det tunge blikket og strakte ut en hånd, grep slipset mitt og dro det fram fra skinnvesten min. Hun smøg det mellom fingrene og gispet da jeg la en hånd på den slanke leggen hennes. «Jeg må, skjønner du ikke det?» Hun så på meg med et glimt av desperasjon i det begjærlige blikket. «Jeg må ha deg. Selv med frykten hvilende over meg om å få sparken fordi jeg har misbrukt min stilling…» Hun lukket øynene og knyttet hånden rundt slipstuppen min, rettet ryggen da hånden min nådde undersiden av kneet og fortsatte langsomt på innsiden av det slanke låret. Stay-ups. Hun måtte være truseløs.
«Ingen vil få vite noe,» sa jeg lavt. «Det har du mitt ord på.»
«Jeg vet det,» smilte hun svakt før hun gispet igjen og trakk pusten dypt da fingrene mine forsiktig gled over et par nakne kjønnslepper dekket med krusete, stive kjønnshår.
Truseløs. Det var tydelig at berøringen fikk bølger til å strømme gjennom henne, så jeg fortsatte å stryke kanten på kjønnsleppene ørlett mens jeg med den andre hånden begynte å fingre med buksesmekken. Lyden av glidelåsen fikk henne til å åpne øynene og se ned på den stive pikken som jeg fort hadde fått fram i dagens lys. Safter hadde begynt å trenge fram mellom bakerste del av kjønnsleppene og jeg presset lett med en finger mot det fuktige. De skilte seg lett og jeg lot fingeren være omfavnet av leppene mens jeg førte den framover igjen, og fant klitorisen. Hun rykket til, et kort «ah» unnslapp henne og hun så på meg med et fortvilet blikk. «Ta meg,» sa blikket. Jeg dro litt i buksene, fikk også pungen fram, likte å kjenne ballene bli presset opp mot pikken av trusestrikken og hun likte tydeligvis det hun så. Gud, så sprengt pikken kjentes ut, det boblet i lysken av kåthet. Tenk at denne deilige kvinnen som alle ville ha, kom til meg for å få fred i kroppen. Tenk at det var meg hun begjærte!
Jeg hentet masse kjønnssaft og gned rundt klitorisen.
«Gud, det brenner,» mumlet hun og kneppet opp dressjakken, smøg den av seg og lot den ligge på gulvet mens hun kneppet opp den røde blusen. Brystene presset mot stoffet og hun hadde ikke behå på seg. Vortene sto knallstive mot blusen og gispet etter luft da hun slapp dem ut i frihet. Jeg dro skinnet langsomt opp og ned pikken min mens jeg lot to fingre gli dypt inn i henne. Hun skrek kort, grep etter bordet for ikke å falle da bena truet med å miste kraften av begjæret som tydelig flommet gjennom henne.
Aldri hadde sjefen min vært vakrere. Jeg dro fingrene ut, de var blanke. Så dyttet jeg foten hennes ned og svingte stolen min mens jeg holdt rundt hoftene hennes med begge hender, fikk henne til å stille seg foran meg med baken lettere hvilende på kontorbordet mitt. Og hun skjønte.
Sjefa la seg tilbake på bordet og spredte bena da jeg trakk skjørtet hennes opp til livet. En lys, hårete mus smilte mot meg da hun la et ben på hvert armlene med knærne så langt ut til siden som mulig. Leppene skilte seg villig og blottet den lille, fine klitorisen hennes og en fuktig åpning under. Jeg spilte opp neseborene, nøt duften av henne. Hun la seg bakover, støttet seg på albuene og så avventende på meg med tungt blikk. Jeg fuktet leppene og stirret tilbake mens jeg langsomt stakk ut tunga og bøyde meg ned mot musa hennes. Den var omkranset av gylne hår og åpningen var glatt og våt av glinsende, blanke safter. Klitten var rammet inn i myke, lyserøde folder og jeg la en finger på hver kjønnsleppe, videt ut og stakk tungespissen borti klitten hennes. Hun rykket til, stønnet av nytelse og lukket øynene. Jeg slikket noen ganger over den harde, kåte knoppen, snuste inn duften av henne, smøg en tommel inn i den glatte åpningen, smøg den andre inn og la leppene rundt klitten mens tunga roterte lett og vått over. Hun stønnet jamrende, sekretene piplet ut og lette smaskelyder lød hver gang jeg førte tomlene ut, før jeg presset dem inn igjen. Musklene hennes klemte skjedeveggene sammen og jeg kjente murringen i ballene, i lysken, i hele underlivet. Pikken banket, blodfylt og kåt og jeg klarte ikke vente lenger. Jeg reiste meg, styrte pikken på plass og spiddet Sjefa på kontorbordet mitt med et dyrisk stønn.
Gud, så godt det var. Så varm og trang hun var, så våt, så herlig og dyp… Jeg pumpet med harde tak, kjente de lange neglene hennes på rumpeballene, noe som økte opphisselsen og nytelsen. Pungen min klasket mot rumpehullet hennes, som var vått av safter som hadde rent. Da hun kom, boret hun neglene så langt inn i rumpa mi at det kjentes som om hun nådde helt inn til hoftebenet, mens musklene klemte rytmisk, ukontrollert og melkende rundt pikken min. Jeg gispet, hev etter pusten og støtet så langt inn i henne som jeg kunne komme da satsen fyrte løs fra ryggmargen og vrengte ballene i en voldsom utløsning.
Da jeg trakk den halvslappe pikken ut, samlet Sjefa bena og satte seg opp før hun kysset meg – for første gang, slo det meg. Vi hadde elsket som dyr og så hadde vi ikke engang kysset hverandre. Jeg la en hånd over hvert av ørene hennes, holdt henne fast og kysset henne vått og grundig. Og da jeg slapp taket, smilte hun lykkelig mot meg med strålende øyne. Først nå så jeg at hårtoppen hadde gitt opp og hodet hennes var fullt av livlige, bustete lokker.
«Bare gi beskjed om jeg skal jobbe mer overtid,» smilte jeg.
«Vi har det ganske travelt for tiden,» sa Sjefa og nikket langsomt. «Det blir nok en del overtid på deg.»
«Ikke meg imot.» Jeg rettet på slipset og fulgte den velformede baken hennes ut døra med blikket, før jeg tilfreds og tømt smøg dressjakken på og gikk hjem til ungkarsleiligheten min. Som kanskje ville få besøk av sjefen min snart.
Jeg ville få det travelt med å rydde!

Legg igjen en kommentar