Unge og lekne

Denne novellen er vist 15787 ganger.

Hun sto utenfor døra til det store hvite huset med gjennomvått hår, fingeren klar over dørklokka for å signalisere at hun var ankommet. I hodet hennes eksisterte ett virrvarr, nærmere sagt et kaos av tanker angående hva som ventet henne. Det var en dyster stemning over det hele, men selv om det regnet som verst kunne ikke følelsen hennes forklares med ordet frykt- snarere tvert imot.
I kvell var virkelig kvelden. De skulle gjøre det. Ingen av dem hadde sagt det rett ut, men da hun fikk telefonen om at han var alene hjemme for kvelden lå det liksom bare i luften.
Dette var virkelig noe hun hadde lyst til, og tankene vandret tilbake til tidligere intime kvelder. Hun husket første gang hun så kjønnet hans, for omtrent 2 mnd siden, første gang hun smakte det, omtrent 2 uker etter det igjen. Han hadde også prøvd seg på henne uten å ha oppnådd noe særlig. Det var noe spesielt med å se ham vri seg av nytelse – den tunge pusten, øynene med ett nesten hjelpeløst blikk- som gjorde at han sjelden fikk tilgang til mer enn småfikling ved trusekanten eller noen fingre på innsiden. Hun fikk mer nytelse av å se ham nyte, og han skulle få nyte i kveld. Det rykket til i underlivet og hun slapp ett lite stønn, samtidig som hun lot fingeren gi ett lite trykk på dørklokka.

Han hadde tydeligvis ventet henne en stund, det så hun med en gang. Han hadde dusjet, men håret var nesten tørt, og han hadde kun på seg en hullete dongeribukse med boksershorts under og sokker. Synet av overkroppen hans var noe han visste hun likte og han luktet utrolig godt akkurat som en mann. Han trykket henne tett inntil seg da han ga henne velkomstkysset, som i dag var dypere og mer krevende enn noen gang. Hun presset underlivet sitt mot hans og fikk respons. Noe vokste der nede, akkurat som hun håpet det ville gjøre. Da hun bet ham forsiktig i øreflippen ga han fra seg ett lite, nesten umerkbart stønn.
Han trakk seg litt bort fra henne. «Jeg har savnet deg», sa han.
«Jeg har savnet deg også. Og nå er jeg her», svarte hun. Som alltid var det lett å se at han var glad for å se henne. De grønne øynene hans smilte selv om ansiktsuttrykket var mer alvorlig, og den avslappede væremåten hans fortalte henne at han likte nærværet hennes.
«Blir du med opp en liten tur? Jeg må rydde litt på badet.» De gikk opp trappen til annen etasje og inn på det flisebelagte badet. Hun satte seg ned på toalettsetet, mens hun så ham kaste skitne håndklær og plagg i skittentøyet og pusse tennene, mens de fortalte om dagens hendelser.
Da han var ferdig gikk hun bort til ham ved speilet, hvor hun begynte å kysse ham ømt på ryggen, oppe ved skulderbladene og nakken, ett av hans mange veldig følsomme punkter. Huden hans hadde en gyllen og fin brunfarge og smakte salt med en anelse såpe. Han sto helt stille, og ved å gå høyt nok opp til å kikke i speilet over skulderen hans, så hun at han sto med gjenlukkede øyne. Hun lot hendene gli frem og nedover magen hans, kjente musklene spente seg da fingrene hennes gled lett ned mot buksekanten. Hun lot dem leke litt der før hun åpnet bukseknappen.
«Herregud!», stønnet han. «Vet du hva du gjør med meg?» Han snudde seg mot henne, trakk hendene sine opp under t-skjorten hennes på leting etter BHen. Han pustet tungt, og det varmet henne i underlivet å se ham så opphisset. Pusten deres gikk tungt, og de møttes i et kyss. Hun kjente ham godt nok til å forstå at han var steinkåt, en situasjon hun elsket å utnytte. Mens tungene deres lekte, lot hun hånden gli nedi bokseren og grep rundt det store og stive som banket som berserk der nede. Han reagerte med å trykke henne hardt inntil seg, og kysset henne ømt nedover halsen. Tungen hans sirkulerte nedover mot brystene hennes, og samtidig som hendene dro ned Bhen lot han den sirkle rundt en av brystvortene mens han massere den andre. Hun dro forhuden bakover og kjente ham bite forsiktig til. Hun besvimte nesten.
«Kan vi gå ned på rommet? Jeg vil ha deg nå!». Stemmen hans var like grøtet som hennes egen da hun svarte ja.

Hun la seg ned i den store senga i det mørke rommet, og han var ikke sen med å legge seg over henne. De kysset heftig mens han trakk av henne t-skjorta og fikk av henne Bhen. Han kysset brystene hennes og hun trakk ham lenger opp for å klare å dra av ham buksa. Hun strøk over den store kulen på bokseren hans og smilte til ham da hun kjente hvor våt den var.
«Jeg vet utmerket godt hva jeg gjør», hvisket hun før hun bet ham i øreflippen igjen. Han var nær ved å komme, hver muskel i kroppen hans spente seg.
«Du er nesten farlig, vet du det?», sa han, og ordene oppmuntret henne.
Hun snudde ham rundt og la ham på rygg. Det tok ham 3 sekunder å fjerne buksa hennes. Han strøk henne oppover ryggen, og da hun trakk bokseren av ham for å komme bedre til, skrek han nesten.
«Vær så snill», var alt han klarte å presse frem. Øynene hans hadde det bedende, men krevende blikket hun likte så god, og hun visste hva han ville. Hun kysset ham lett på munnen og kysset ham nedover halsen og magen, mens det lange, tykke håret strøk ham forsiktig.
Hun måtte kjenne på seg selv. Hun brukte den ledige hånden til å fjerne tangaen, den veldig våte tangaen. Leppene var store å hovne, tydelig tegn på kåthet. Å se ham kåt tente henne så sinnsykt!
Hun nærmet seg med munnen nå, og lot fingeren gli lett over det våte hodet hans. Da leppene la seg rundt lemmet, trakk hun bokseren av ham. Han hikstet etter luft da hun lot tungen sirkulere, og det smakte godt og salt.
«Jeg klarer snart ikke mer. Jeg vil ha deg», sa han halvkvalt.
«Javel», hun klarte ikke nekte. Lysten på ham var minst like stor! Hun satte seg på skrevs over ham, like redd som kåt siden hun ikke hadde gjort dette før, men det var bare deilig da han gled inni henne. Med rolige bevegelser begynte hun å bevege seg opp og ned. Det var ikke vondt i det hele tatt, og hun våget å bevege seg litt raskere. Varmen spredte seg rundt i hele kroppen og hun kjente ham riste under seg. Han holdt pusten mens orgasmen herjet i kroppen hans og det virket som om den aldri tok slutt. Så puste han ut og la seg helt utslitt ned med lukkede øyne. Hun var på vei ned fra ham, da han reiste seg opp til henne og kysset henne.
«Nå, jenta mi, skal du også få det veldig godt», sa han med et stort smil om munnen. Før hun rakk å reagere skjøv han henne bakover. Han spredte bena hennes, og kysset henne mens han lot den ene hånda bevege seg nedover og inn mellom bena hennes. To fingre gled inn i åpningen og fikk henne til å rykke til. Gud så deilig! Han smilte da han så at hun likte det.
«Bedre skal det bli» var alt han sa før han plutselig lå med ansiktet nede mellom bena hennes. Hun behøvde ikke se på ham for å forstå hva han ville, for hun kjente den varme tunga hans gli over det våte kjønnet hennes. Han slikket i seg det våte og masserte klitoris samtidig. Dette var mer enn hun kunne klare, og i motsetning til ham klarte hun ikke holde pusten i det kriblingen gikk fra tærne til hele kroppen. Hun pustet og stønnet, hun var på randen til å skrike ut av nytelse. Tungen hans gikk opp og ned, frem og tilbake, som om han aldri hadde gjort annet i hele sitt liv. Orgasmen varte en god stund, og hun besvimte nesten da den over så trøtt var hun.
Da hun åpnet øynene sine var hans øyne det første hun møtte. Han kysset henne varsomt på pannen og sa «God natt, stjerna mi».

Legg igjen en kommentar