Ikke under juletreet

Denne novellen er vist 7089 ganger.

Jeg hadde alltid ønsket meg en dildo, men ikke vågd å gå inn på noe kondomeri og kjøpe. Ikke hadde jeg gått til det drastiske skrittet å bestille over internett eller fra blader, heller. Jeg vet ikke om kjæresten min skjønte at jeg var for feig. I alle fall fikk jeg en trillrund pakke av ham til jul, og han blunket til meg og sa at jeg for all del ikke måtte legge den under juletreet.
– Pakk den opp på rommet ditt om kvelden, gliste han, og jeg innbildte meg at han hadde kjøpt en sånn fjottete oppblåsbar dukkemann. Det kunne se sånn ut, på størrelsen av pakken. En sammenrullet, oppblåsbar idiot. Jeg lovte at jeg ikke skulle snike meg til å pakke opp før julaften når jeg la meg. Men jeg nektet ikke for at jeg var nysgjerrig!

Aldri har vel en julaften i familiens trygge favn vært så lang! Jeg har alltid vært flink til å holde løfter, og aktet ikke å legge meg tidlig en julaften bare fordi jeg var spent på gaven fra kjæresten. Men det fristet!

Endelig var julemiddag, oppvask, gaveutdeling fra juletreet og kaffe og kaker ferdig – samt en runde med nøtter og julegodter og litt sterke saker utenom. Jeg tilsynelatende tuslet i seng, men innvendig var jeg spent som en fiolinstreng og følte trang til å styrte til rommet.

Endelig var jeg alene på rommet mitt. Jeg fant fram den store, runde pakken og begynte å pakke opp. Det var nå jeg oppdaget at kjæresten min var en liten djevel i engleham. Lag på lag med avispapir måtte skrelles av, omhyggelig teipet fast og brettet pent, før jeg kom til julegavens kjerne. Og da jeg endelig sto med en liten, avlang eske i hånden, var øynene mine trillrunde og kjempestore. Dessuten murret det så varmt mellom bena. For i esken lå det en fin, liten dildo.

Litt mindre i størrelsen enn pikken til kjæresten min. Rosa. Utpreget «hode» og med trinnløs innstilling bakerst. En pakke batterier var teipet fast på baksiden av esken, han tenkte nå på alt også, da!

Med ivrige fingre åpnet jeg esken og fikk batteriet satt inn. Jeg la meg på rygg i senga og fuktet dildohodet før jeg skrudde den på og smilte bredt av lykke ved lyden. Min egen, deilige dildo! Fy søren!

Da jeg videt ut kjønnsleppene og la dildoen forsiktig inntil klitoris, rykket det i kroppen av den uvante fornemmelsen. Men det var ikke vanskelig å bli vant til dette, for ikke å snakke om å LIKE det! Jeg lukket øynene og nøt i fulle drag. I tankene satt kjæresten i fotenden av senga, på knær med pikken stiv. Han holdt rundt og runket mens han stirret på det jeg gjorde.

Rykninger i musa tilsa at jeg steg oppover på stigen mot orgasme. Det kilte og sitret langt inn i underlivet. Nervene rundt både klitorisen og rundt åpningen trakk seg sammen uten at jeg kontrollerte det selv, og det var deilig å la kroppen bare flyte avgårde på dette tekniske vidunderet av en elsker.

Kjærestens forpinte uttrykk i tankene tilsa at det var like før han kom, og det sitret og strålte sterkere og sterkere i mitt oppjagede underliv. Den stakkars musa fløt rent over. Ryggen svaiet seg ukontrollert i en lang spasme mens jeg holdt pusten idet halsen snørte seg i nytelse. Bena skalv svakt mens mus og underliv eksploderte, og jeg kjente elektriske strømninger jage rundt i kroppen – helt ut til tærne og fingerspissene, mens håret reiste seg på hodet. Slik kjentes det i alle fall ut. Og i tankene sprutet kjæresten.

Spasmen ga seg ikke før jeg brøt kontakten mellom mus og dildo. Da først slappet jeg av og pustet ut, skrudde av leketøyet for å spare batteri og lo lykkelig.

Sannelig hadde kjæresten visst hva han skulle kjøpe til meg til jul. Og jeg var veldig, veldig glad for at han hadde gitt beskjed om å ikke legge gaven under juletreet!

Legg igjen en kommentar