Forbuden frukt smaker fantastisk

Denne novellen er vist 25171 ganger.

Så det var sånn det var å føle seg for gammel ? litt over 30 år og for gammel. Det var i alle fall det fornuften sa og prøvde å argumentere med mens en strømpekledd fot strøyk opp på innsida av låret mitt og et skeivt smil fulgt av et litt mer djevelsk blikk lyste mot meg fra andre sida av bordet. Jenta som smilte til meg og fortalte med øynene hva hun ville var en åpenbaring for de fleste med driftene i behold. Langt blondt hår, knallblå øyne og i kveld kledd for fest med ei utrigning som egentlig bare var lekker, og lot fantasien ta mesteparten av jobben der kløfta slutta, og for så vidt også der låra begynte under kjolekanten. Men samvittigheta mi sitt store problem, hun var 18 år. Atten år og i samme sykkelklubb som meg.

Jeg prøvde å se ubemerka ut, enda det var en god del lettere sagt enn gjort. Å møte blikket til Sara var en utfordring, å ikke la kroppen avsløre sin stikk motsatte oppfatning av situasjonen i forhold til samvittigheta var en annen. Jeg var i alle fall pent nødt til å bli sittende akkurat nå, og om foten kom tilbake og bare noen centimeter lengre opp ville hun kjent at forsøket hennes hadde lykkes. Viljen min prøvde å finne alle argumenter mot hennes gjerninger, at dette var et veddemål med noen venninner, at hun ville se hvor langt hun kunne drive en gammel gris før hun kunne peke og le. Jeg sa i alle fall til meg sjøl at denne ølen måtte bli den siste, jeg turte ikke å svekke drømmekrafta mi noe mer. Men innerst inne håpte jeg vel at foten kom tilbake.

Det var en pause for samvittigheta når Hege dumpa ned på stolen til høyre for meg. Vi var i samme treningsgruppe, «30-årskrise og eldre» populært kalt internt. Hun var ei sånn superenergisk dame rundt 40 som kunne bli i meste laget sjøl i edru tilstand. Ikke det at jeg trudde hun prøvde så hardt å virke perfekt i alt hun gjorde, hun hadde bare litt over snittet mye energi. Og det virka ikke som vin hadde en spesielt bedøvende effekt på henne. Hun prata som en foss, og jeg klarte takket være at jeg var omtrent edru å henge med.

Plutselig kjenner jeg noe berører låret mitt igjen og jeg skvetter litt til. Men denne gangen er det Hege som har lagt hånda si farlig langt opp. Når jeg ser øynene hennes lurer jeg litt på hva i all verden det er i vinen de serverer, for øynene hennes lyser av det samme som Sara sine, og hvis hun flytter hånda vil hun kjenne hva Sara har stelt i stand. Og det er akkurat det hun gjør, flytter hånda og kjenner det hun helst tror hun sjøl har stelt i stand.
-Jeg går på do i kjelleren jeg, hvisker hun og jeg kjenner tunga hennes så vidt på øreflippen når hun trekker seg unna og reiser seg. Jeg sitter tilbake og analyserer kjapt at dette nok er hakket smartere enn å la det blå blikket på andre sida av bordet fortsette å borre seg inn i samvittigheta mi. Smilet jeg får når jeg reiser meg tolker jeg vel dithen at hensikten med å gå er avslørt, men det føles egentlig helt greit.

Nede i kjelleren er det ganske mørkt, men jeg går mot toalettene når jeg hører ei svak plystring bak meg. Ei dør til et lagerrom står på klem, og så vidt innafor blir jeg omtrent overfalt. Ivrige hender røsker skjorta opp av buksa og hun spiser meg mer enn vi kysser. Straks retter hun fokuset nedover og plutselig står jeg med pikken i en veldig ivrig og varm munn. Jeg lener meg bak mot en reol og prøver å gi meg hen til situasjonen. Visst er det deilig med den varme munnen som jager opp og ned langs skaftet, tunga som slikker meg over hodet ? men jeg klarer ikke helt å nyte det. En stemme kommanderer «ta meg» og Hege stiller seg med rumpa ut ved siden av meg. Hva hun får ut av dette, så fraværende som jeg er, skjønner jeg vel ikke helt, men når hun trekker opp kjolen på hoftene våker nok og noen instinkter i meg. Trusa blir vippet tilside og pikken sklir inn i ei plaskvåt mus og Hege stønner høyt. Nå starter et rimelig heftig ritt, hun støter hardt mot meg for hvert tak jeg tar, og jeg kjenner fingrene hennes leke med klitten. Hun er helt klart på jakt etter ei kjapp utløsning, og med dette tempoet kommer og min, om jeg vil eller ikke. Snart stønner hun høyere og høyere og jeg hører et par klynk i det hun presser seg hardt mot meg og jeg tømmer meg dypt i henne.

-Takk, kvitrer hun, retter på kjolen, kysser meg på kinnet og forsvinner ut døra. Jeg står igjen noen minutter og ler litt for meg sjøl av hele situasjonen. Jeg er brukt, jeg var tilgjengelig pikk, og det er egentlig helt greit. Det er sikkert greit at det enda er noen uker til vintertreninga starter opp igjen, sjøl om det nok ikke blir spesielt problematisk å se henne igjen.

På toppen av trappa står Sara, og en merkelig skyldfølelse stikker i meg når hun smiler til meg. Smilet sier meg at hun veit, og det burde jo være helt greit, det burde si henne at hennes tog har gått.
-Var det deilig, kvitrer hun og øynene lyser med samme gløden som i stad. Det går en liten faen i meg og jeg prøver å være så nonchalant jeg kan.
-Midt på treet, sier jeg ? og angrer når jeg får djevelsmilet. Dette slo tydeligvis helt feil vei.

Vel parkert med joggebukse og en whiskey før leggetid i sofaen hjemme er jeg glad for at jeg ikke havna i samme taxi som Sara, enda hun bor rett borti veien her. Det intense blikket, smilet som ikke levner noen tvil om hva hun vil. Men jeg er redd, redd konsekvenser, redd snakk og redd hva som kan skje om hun skulle angre seg. Jeg argumenterer med meg sjøl at jeg er ansvarsfull når jeg nekter å slippe henne videre til det neste steget, sjøl om jeg vil ? herregud som jeg har lyst på henne. Men jeg er for gammel, jeg er jo en gammel gris om disse tankene fortsetter. Jeg rister på hodet, smiler litt av meg sjøl mens jeg tømmer glasset, du verden så tullete denne jenta gjør meg, men i morra er nok alt glemt og dette bare en noe merkelig sesongavslutning. Jeg må nesten minne meg sjøl på at jeg tross alt har pult, mer enn hva man kan forvente av en gjennomsnittlig fest.

Lyset er akkurat slukt og jeg er på tur på badet når bildet tikker inn på telefonen og redsel, tvil og vilt begjær tar meg med fulle tak igjen. Numret er ukjent, men det er liten tvil om hvem som er avsender og hva som er hensikten. «Lyst på noe mer enn midt på treet?» står det med en smiley som frekt rekker tunge og bilde av ei rød og minimal blondetruse som henger på dørskiltet mitt. Jeg lener meg inntil veggen og fører en rådvill diskusjon med meg sjøl samtidig som jeg hører ytterdøra går opp et par meter fra meg. Hun er jammen meg ikke reint lite freidig. Hjertet hamrer og jeg prøver å si noe når hun kommer mot meg og åpner beltespenna mi. Lyden sitter fremdeles fast i halsen når knappene i buksa blir kneppet opp, bukse og boxer blir dradd ned og verdens kåteste blikk ser meg i øynene mens en silkemunn svelger halve pikken min.

Det noe uskyldige inntrykket jeg hadde av henne kan hives på båten, slike ferdigheter kommer av trening og ikke talent. Ilingene går fra fotsålene til nakkehåra, jeg klarer ikke å la være å se på det nydelige blonde hodet som jager opp og ned på pikken min. Det er så liten tvil om hensiktene hennes at det ikke er noen vits i å advare om hva som er på tur til å skje, og jeg vil for all del ikke at hun skal stoppe. Jeg holder meg delvis fast i en dørkarm med ei hånd mens jeg prøver å holde meg på beina i det spruten kommer. Noe svelger hun og noe renner ned på haka hennes når hun ser opp på meg. Mellom stjernene som danser foran øynene mine ser jeg et selvtilfreds smil og et par glitrende blå øyne.

Begjæret hadde vunnet den siste lille diskusjonen med tvilen og overbevist om at den eventuelle skaden allerede hadde skjedd når jeg løfter henne opp og bærer henne inn i sofaen. Noen gatelys utenfra og lyset fra gangen skinner inn i rommet og blikket hennes har gått fra det fandenivoldske til litt mer forventningsfulle. Jeg setter meg på kne foran henne, holder blikket hennes mens jeg stryker oppover låra hennes og kjolen glir opp over hoftene hennes i samme bevegelse. Hun hadde i alle fall ikke tatt seg bryet med å ta på trusa igjen. Beina hennes glir fra hverandre når jeg bøyer meg fram og kysser henne på innsida av låra. Hun smaker like søtlig som hun lukter og glir lengre ned i sofaen med et høyt stønn når tunga finner klitten hennes. Ene hånda mi går på oppdagelsesferd oppover og finner en deilig håndfull av noen faste pupper, og stønna hennes blir små klynk og hyl når tunga på klitten får selskap av tommel og pekefinger rundt stive brystvorter. Når hånda finner veien nedover magen hennes og en finger glir inn i henne begynner hun å miste bakkekontakten med sofaen før en eksplosjon av en orgasme tar henne, og for så vidt meg og, med på et ritt bokstavelig talt mellom gulvet og innerst i sofaen.

Jeg setter meg opp i sofaen, hun legger seg inntil skuldra mi, puster tungt. Blikket hennes er sløvt, noen hårstrå ligger svett inntil kinnet hennes. Hun smiler og sier de første orda siden hun kom inn døra.
-Vi er ikke ferdige enda vel?

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar