victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Hanne og jeg, del 2

Hanne flytter

Hanne skulle flytte fra den ene siden av byen til den andre. Selv om hun stort sett hadde bodd i kollektiv sammen med andre, hadde hun likevel ganske mange møbler o.l. Egentlig hater jeg å hjelpe andre med å flytte fordi det er som regel flyttehjelperne som ender opp med de tyngste løftene, men selvfølgelig sa jeg ja til å hjelpe henne. Det var riktig nok en stund siden vår "tête a tête" på handikaptoalettet, så tanken på at noe skulle skje igjen var ganske pirrende. Lite visste jeg om hva jeg skulle oppleve der jeg parkerte bilen utenfor leiligheten hvor hun bodde.....

Det gikk ganske greit å få tingene ut i bilen, da hun bodde i første etasje. Da vi etter en time var på vei gjennom byen til hennes nye leilighet hersket det en god stemming oss imellom. Siden hun skulle flytte inn i andre etasje, tok det naturligvis noe lengre tid å bære inn sakene fra bilen. I tillegg skulle vaskemaskinen ned i kjelleren, noe som ikke kom til å bli en enkel oppgave, da trappegangen var mørk og trang. Etter mye frem og tilbake fikk vi endelig maskinene ned trappen. Det var ganske dunkelt der nede, da den enkle lyspæren i taket tydeligvis var gåen, men da vi åpnet døren i enden av den lange kjellergangen kom der litt lys gjennom et vindu. Vi fikk vaskemaskinen inn i kjellergangen og Hanne gikk innover for å finne ut hvor vaskerommet var. Hun gikk helt til enden av gangen og forsvant inn bak en slags skillevegg. Jeg ble stående igjen ved vaskemaskinen. Det gikk en lang stund uten at Hanne kom tilbake og jeg begynte etterhvert å lure på hvor det var blitt av henne. Jeg bestemte meg for å gå å se etter henne. I det jeg rundet skilleveggen i enden av kjellergangen, så jeg henne stå å kikke inn en glugge et par meter lengre nedenfor der jeg stod.

"Der er du jo, hva skjer ?", sa jeg.
"Hysj kom hit!" , hvisket hun tilbake.

Jeg gikk bort til henne og kikket inn den lille gluggen til det som tydeligvis var vaskerommet. Der stod et par vaskemaskiner, selvfølgelig, og et svært bord i midten av rommet. Ved enden av bordet stod to personer, en mann og en kvinne, og kysset hverandre. Kvinnen hadde på seg en minimal topp og et kort skjørt. Jeg så mannen løftet opp toppen hennes og begynte å kysse henne nedover magen. Han dro opp det korte lille skjørtet hennes og jeg så at hun ikke hadde noen truse på. Så dukket han inn mellom beina på henne. Hun begynte å vri seg av vellyst. Jeg ble forbløffet av dette synet og kikket på Hanne som også stod og så på. Mannen og kvinnen så ut som de var noe eldre en oss (Hanne er 25 år og jeg er 28 år). Disse to så ut som om de var i slutten av 40-årene eller begynnelsen av 50-årene. Fra det jeg kunne seg var de slanke begge to, spesielt kvinnen som stod med fronten mot der vi stod, hadde en pen kropp. Brystene hennes hang kanskje litt, men de var store og velformende. Det lange lyse håret hennes var velstelt og fra det jeg kunne se hadde hun et par veldreide bein. Hun støttet seg oppetter bordkanten med toppen hun hadde på seg dradd opp til halsen, mens hun befølte brystene sine. Mannen slikket fitten hennes og det så ut som kvinnen virkelig nøt den behandlingen hun fikk. Hun dro ham plutselig opp til seg og kysset ham intenst på munnen, for å slikke ham ren for sine egne safter. Så åpnet hun buksene hans og lot dem falle ned om anklene, før hun satte seg på huk og tok den enorme staken i munnen. Den krummet så spenstig oppover, og jeg så hvordan hun delvis slikket og delvis lot den gli inn og ut av munnen. Han begynte å hugge mer og mer med hoftene for å få mest mulig inn i munnen på hennes. Synet gjorde meg skikkelig kåt.

Jeg smøg meg forsiktig opp bak Hanne og tittet forsiktig fram over skulderen hennes. Det var så utrolig frekt å stå der bak døren til kjellergangen å lure på de to. Jeg la hendene mine over brystene til Hanne og klemte til på brystvortene. Hun presset rumpen bakover og slik at hun kunne kjenne den enorme bulen i buksene til min. Jeg begynte helt bevisst å gni den mot den deilige rumpen hennes, mens vi stirret som besatt på synet foran meg.

Jeg hadde nå begge hendene under genseren hennes, hvor jeg masserte de nakne brystene samtidig som jeg gned den stive pikken min hardt mot rumpen hennes. Jeg var så kåt at jeg holdt på å gå i oppløsning. Så lot jeg en hånd gli ned, åpnet smekken på buksen hennes, og lot den så forsvinne ned innenfor trusa og ned til den oppsvulmede og drivende våte musen. Jeg la langfingeren over hele sprekken, presset den inn og dro den så oppover så den hele tiden gled over det overømfintlige lystsenteret hennes og ned igjen. Jeg fortsatte med fingren opp og ned gled i hele sprekkens lengde. Fram og tilbake over klitoris. Som i trance grep hun bak og lukket hånden om den deilige store og stive pikken min. Jeg hadde allerede buksene nede på knærne !

Foran meg var mannen nå i ferd med å kjøre det digre lemmet sitt opp i kvinnen. Hun stod med ryggen mot bordkanten og det ene kneet trukket opp og helt ut til siden mens det hvilte på armen til mannen. Han boret jernet sitt inn i det varme, sippende fittehullet hennes og begynte å støte i lange drag. Kvinnen ble presset mot bordkanten for hvert støt, og hun pep og stønnet, mens han stadig økte takten.

Jeg begynte å få problemer med å være stille, men heldigvis bråkte de to som sentrifugerende vaskemaskin. Jeg hadde dratt ned jeansen og trusa til Hanne, og lot pikken min gli ut og inn mellom beina, mens jeg masserte klitten hennes. Jeg dro bevisst beina hennes så godt ut til sidene som det lot seg gjøre slik vi stod med buksene om knærne. Hun bøyde seg litt forover mot døren hvor vi stod, og jeg begynte forsiktig å stange mot åpningen av fitten hennes. I det jeg fikk pikken helt til bunns i Hannes overkåte fitte, måtte jeg legge panna mot ryggen hennes og konsentrere meg hardt for ikke å skrike høyt av vellyst.

Jeg lot pikken gli ut og inn i et ganske hurtig tempo, samtidig som jeg masserte klitten hennes med en hånd og brystene vekselvis med den andre. Hun svaiet så godt hver gang jeg støtte inn i henne, og jeg kjente bare hvordan jeg fikk mer og mer av den herlige pirrende følelsen i hele underlivet. Da jeg så opp på de to inne på vaskerommet, begynte de å svømme bort i en tåkedis. Det siste jeg registrerte var et brøl fra mannen antakeligvis i det han sendte sin ladning dypt inn i kvinnens fitte. I det samme kom jeg som en foss. Jeg sprøytet og sprøytet sperm inn i Hannes fitte. Hun kom også. Hun skalv og hadde problemer med å stå oppreist. Jeg kunne høre hun hveste og nærmest gispet etter luft. Som om hun hadde lyst til å skrike ut sin deilige orgasme. Fitten hennes vibrerte rundt pikken min som pumpet henne full av sperm gang på gang. Da vi begynte å komme til hektene igjen, oppdaget jeg at jeg stod og holdt henne oppe, mens jeg hadde lagt en hånd over munnen hennes. Mannen og kvinnen inne på vaskerommet var allerede på vei opp trappen i andre enden av vaskerommet. Vi fikk vaskemaskinen på plass i en fart, før vi gikk opp i Hannes nye leilighet for å slappe av.......

Forfatter: TomG
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left