victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Gjenforeningen

De ankom festen på slaget 19.00 slik invitasjonen tilsa. Det var 20 år siden de hadde gått ut av ungdomsskolen og nå skulle det altså feires. Per og Anne Kristin hadde ikke sett så mange av klassekameratene etter skolen sluttet og usikkerheten var stor hvorvidt festen ville være interessant.

Det kom an på!

De var det eneste nåværende paret som hadde gått i denne klassen, men de hadde i tillegg hvert sitt tidligere ekteskap med hver sin klassekamerat. Anne Kristin hadde vært gift i seks år med Sven og Per hadde hatt tre stormfulle år med Unn. Det var da de fikk vite at både Unn og Sven var blitt single etter hvert sitt nye samboerskap at de la planen.
En plan de begge hungret etter å få gjennomført!

Praten gikk utrolig mye lettere enn de hadde fryktet under den smakfulle velkomstdrinken de ble servert. Vertskapet var festkomiteen bestående av Brit, Live, Robert og Kjell Arne. Brit var festgeneral og huseier i det store huset festen ble avholdt.
Av de 28 elevene i klassen var utrolige 25 tilstede.
Brit og hennes mann hadde i sin tid kjøpt et gammelt og stort herskapshus med flott hage og stedet egnet seg glimrende til en slik fest.

Per vandret litt rundt blant de gamle kameratene og lyttet til deres fortellinger fra de siste tyve årene. En gang i blant var han i nærheten av sin kone, og han gav henne et fornøyd lite smil.
Hun smilte tilbake.
Han så Anne Kristin hadde kommet i snakk med Sven, og de smilte, lo og koste seg. Det var tydelig at all krangel var tilbakelagt. Det var uansett åtte år siden de skilte lag. De to barna hennes hadde vokst opp sammen med henne og etter hvert Per. Per hadde ingen barn fra før, men sammen hadde han og Anne Kristin fått en sønn.
Per dumpet plutselig bort i Unn. Rettere sagt, så var det Unn som slo ham på skulderen og sa smilende hei.
De ble stående å snakke sammen, og han fikk vite at Unn hadde hatt en opprivende avslutning på sitt siste forhold. En langt verre sak enn avslutningen av deres relativt stormfulle ekteskap.
Hun hadde det bra nå, fortalte hun, og hun stortrivdes som ungkarskvinne og alenemor for tiden.
De ble vist rundt i det store huset, og gjestene var tydelig imponert over hva de hadde fått ut av det store gamle huset. Spesielt la Per merke til det store flotte soverommet til Brit og hennes mann, med tilstøtende flott bad med dør i mellom. Soverommet lå i tredje etasje, langt fra feststuen de skulle holde til i, la han merke til.
Han smilte nikkende til Anne Kristin da de tilsynelatende tilfeldig gikk forbi hverandre.

Det var på tide å sette seg, og da det ikke var noen plassanvisning benyttet Per seg av den gyllne sjanse å be om å få Unn til borddame. Unn takket smilende ja, og spurte ertende om hva Anne Kristin ville si til det.
Per bare smilte og pekte i retning av sin kone. Hun hadde tydeligvis fått Sven til sin bordkavaler, og i tillegg hadde hun fått en annen av guttene med seg på den andre siden. Så vidt han husket, var det Idar, klassens store nerd. Idar hadde endret seg og så ikke lenger ut som en nerd, men for alt han visste var han det fortsatt. Levende opptatt av verdensrommet, og livredd for damer. Eller kanskje han hadde endret seg der også?

De ble sittende å prate om løst og fast, og heldigvis klarte de å holde samtalen unna det sentimentale. Det hadde uansett aldri vært det store for noen av dem.
Forretten gikk unna, det var en laksepaté, noe han ikke hadde den store sansen for, men det var greit nok. Han tok seg i å kaste et blikk på Unn inne i mellom. Hun var flott å se på fortsatt og hun kledde den sorte utringede toppen og det korte røde omslagsskjørtet. De lange bena hadde kommet til sin rett, mintes han fra de stod og snakket sammen før maten.
Det lange røde håret var knyttet i en hestehale og det fregnete ansiktet var smilende som han husket fra skolen.
Anne Kristin satt travelt opptatt med å snakke med Sven, og hun smilte og lo, så han, og hun forsøkte tydeligvis å få med seg Idar i samtalen. Det faktisk ut som hun var i ferd med å lykkes, for Idar satt meget opptatt med blikket vent mot de to.

Hovedretten, lammestek, ble servert. Nydelig mat, og noe Per virkelig satte pris på. Rødvinen var perfekt, men han sørget for å drikke langt mer Farris enn rødvin. Sansene måtte være på topp!
Det var på tide å sette neste trinn i planen ut i livet!
Forsiktig lot han låret sitt berøre Unns lår. Han merket at hun ikke trakk seg unna, men tvert i mot lot det ligge inntil hans. Hun smilte forsiktig til ham og sa nesten umerkelig:
-Din frekkas, hva med kona di?
Per smilte og nikket mot Anne Kristin nede på enden av bordet.
-Såpass, ja, fortsatte Unn og nå var det til Pers lettelse hun som tok steget. Han kjente plutselig en hånd på låret.

Desserten ble server, vaniljeis og jordbær, og det var perfekt som avslutning på middagen.
Anne Kristin var uten tvil godt i gang med sin del av planen, for hun smilte henrykt og praten gikk lystig. Den lyse huden hennes var uten tvil blitt en tanke rødere la han merke til.
Anne Kristin var i motsetning til den langbente og lange Unn liten og litt lubben. Anne Kristin var utrolig sexy og hadde en helt vanvittig utstråling. Det hadde hun hatt bestandig. Det var uten tvil en sjarm hennes to venner ved bordet hadde blitt fanget av, for selv Idar var mer snakkesalig enn vanlig.
Per lot hånden sin gli over Unns lår. Det var deilig å kjenne varmen fra henne igjen. Kjenne det nydelige låret. Hånden gled inn under skjørtekanten og lekte med den. Han fant toppen av stayups´en og kjente en lengtende følelse når hånden møtte den glatte og myke huden hennes.
Hun gispet lett og smilte forsiktig. Hånden hennes gled over skrittet hans og kjente hans store ereksjon. En hun kjente godt fra før!

Maten av over, og Linda takket for maten og bad gjestene gå ut i dansesalen. En del kjente av Brit hadde tatt på seg ryddejobben, så alle forlot lokalet.
Ingen la merke til de to som svingte opp den teppekledde trappen i stedet for å følge de andre.
-Hvor skal vi? Spurte unn viskende, og presset seg met Per.
-Det store soverommet i tredje, sa Per og trakk henne med seg.
-Vi kan ikke det, protesterte hun, men hun fikk ikke noe gehør.

Vel oppe i tredje, fant de rommet og lukket døren stille bak seg.
De falt overende i den enorme dobbeltsengen med sort smijernsender. Han kysset henne og kjente at hun fortsatt var den sultne og ville katten under ham.
Han reiste seg opp og kledde av seg.
Hun elsket å se ham naken fortsatt, tydeligvis, for hun gav ham et sultent blikk og rev ned den sorte boksershortsen. Lemmet hans stod struttende i været og hun kunne ikke vente med å berøre ham. Hun lot hånden gli under pungen hans og veide testiklene i hånden mens hun slikket seg om munnen.
Per fjernet hånden hennes og rev av henne omslagskjørtet. Hun hadde en sort liten og lekker g-string og stay ups. Hun tok av seg toppen og avdekket en sexy sort blonde-BH.
Per grep tak i den og vippet ut de to små brystene hennes, slik at de ble hengende over BH´en. Deretter trakk han ned trusen. Hun reiste seg i sengen og lot trusen gli ned til anklene. Elegant vippet hun den ned på gulvet.
Hun lot de sorte sandalene være på. Hun visste at han elsket det!
Hun slo armene rundt ham og kysset ham igjen. Lot hendene gli over den brede ryggen.
Per løsnet grepet hennes og steg naken ut av sengen og ble stående foran henne.
Hun satte seg på sengen og han gispet av kåthet ved synet av henne.
Han gispet igjen i det hun grep pikken hans og lot munnen omslutte den med sulten iver.
Hun var oralsex-dronningen, uten tvil. Det hadde hun alltid vært!
Han holdt henne på skuldrene mens hun sugde ham. Hun tok ham nesten til bunns. Han skjønte ikke helt hvordan hun klarte det, men hun klarte det definitivt.

Med ett stoppet hun og kastet blikket opp.
-Det er noen utenfor, sa hun anspent.
Han hørte det også, men før de rakk si noe mer åpnet døren seg og han pustet ut.
Det var Anne Kristin og Sven og Idar.

-Mmmm, jeg har to, utbrøt Anne Kristin ertende mot sin mann og så lot hun en hånd gli over hver av de spenstige rumpene til Idar og Sven.

Per dyttet nærmest pikken sin inn i munnen på Unn igjen, og de tre andre var samtidig i gang med en heftig tungelek.
Idar og Sven løftet Anne Kristin opp i sengen ved siden av Unn og begynte å kle av henne. Blusen og skjørtet forsvant, og de gispet begge to da de så henne. Hun hadde et sexy stroppeløst korsett med strømpeholdere og sorte strømper. Strømpene forsvant ned i to sorte høyhælede lærstøvler som nådde henne til knærne.
Til tross for sin opphisselse så Per de to mennene gispe ved synet av at hun ikke hadde truse.
Anne Kristin brukte aldri truse når de var på fest. Hun ble tent av det selv og visste at Per ikke kunne holde fingrene fra fatet når hun gikk uten.
Anne Kristin hadde lyst skulderlangt hår og nydelige blå øyne. De lyste av begjær etter de to mennene.
Hun løsnet korsettet i toppen slik at de store hengende brystene slapp fri. Hennes to elskere stod som forstenet og så de to struttende brystvortene og de to små skorpionene. En tatovert på hvert av de store brystene.
En liten marihønetatovering var tilsynelatende i ferd med å krype mot det glattbarberte kjønnet hennes.
-Flott, hva? Utbrøt hun og snudde seg.
På den høyre rumpeballen var det tatovert et lite hjerte.
Hennes to elskere var ikke lenger forstenet. De hadde kledd av seg begge to og stod nå med hver sin struttende pikk foran henne.
De var normalt bygd der nede begge to, men Sven var glattbarbert og Idar hadde hårveksten i behold. Det gjorde Svens mer dominerende, tenkte hun.
Hun grep de begge og trakk dem mot seg etter kjønnsorganene.
Så kysset hun dem etter tur og tok de i munnen.

Per lå på sengen mellom benene på Unn. Unn hadde mistet kontakten med omverdenen. Hun hadde ikke lenger tanke for de tre andre i nærheten av sengen.
Hun hadde ikke lenger tanke for festen og ynket og stønnet seg mens Pers tunge søkte hennes lengtende koseknapp. Hun hadde en sexy bred stripe med hår over kjønnet, slik han husket det. Dette var henne på samme måte som Anne Kristin var glattbarbert. Han elsket begge deler.

Anne Kristin lå i sengen ved siden av Unn. Mellom bena hennes lå Sven og slikket henne. Idar stod nærmest på kne ved siden av sengen hennes med vid åpne øyne og nøt synet av pikken sin som ble rundslikket og sugd av den sultne munnen hennes.

-Nå, nå, for Guds skyld ikke stopp, stønnet Unn og så kom hun. Orgasmen føltes i hele kroppen hennes og hun følte at hun svevde. Hun slo bena rundt nakken på Per og presset ham inn mot det varme kjønnet. Ville ha mer, mer!

Idar skrek!

Idar hadde ikke sjanse til å holde ut den deilige behandlingen han fikk av Anne Kristin.
Hun skjønte det og ville la ham få det beste han kunne da det ikke var noen vei tilbake. Dessuten var hun så utrolig kåt av den deilige slikkingen hun selv fikk.
Hun grep hardere rundt pikken til Idar og kjente ham rykke til i det han kom. Hun kjente saften hans pumpe inn i munnen hennes. Hun elsket den salte og varme smaken av menns elskovssaft. Han måtte hatt mye inne i sin lengtende kropp. Lengtende etter endelig å få være sammen med en kvinne som ville være god mot ham.
Han ristet i hele kroppen til han ble helt stille.
Anne Kristin lot pikken hans gli ut av munnen. Noen få dråper falt ned til gulvet, men de enset hun ikke.
Anne Kristin kom og fargenyansene var overalt for de lukkede øynene hennes.
Hendene hennes grep om Svenns hode og bena krysset seg over nakken hans.
Hun hikstet og presset underlivet mot leppene hans.

Anne Kristin lå stille!
Det gjorde ikke Unn!

Hun stod på kne i sengen med hendene på sengeenden øverst i den store sengen.
Per hadde tak rundt hoftene hennes, og knullet henne raskt og heftig. Pikken hans forsvant inn i henne med stor kraft. Han lød klask når kroppen hans traff den deilige baken hennes, og hun skrek av en blanding av smerte og nytelse når han stanget inn i henne.
Hun var utrolig lekker med den sorte BH´en spent under brystene og medde sexy lange bena kledd i strømper og sorte sandaler.
Per hadde et godt tak rundt hoftene hennes hele tiden, men nå slapp han med den høyre og klasket henne hardt på rumpeballen slik han visste hun elsket det.
-Ja, slå igjen, hardt, stønnet hun, og han fortsatte. Hun ble rød i huden av håndflatene.
Han slo med den venstre også samtidig som han knullet henne.
Håndflatene gav henne en sviende smerte som sammen med nytelsen av pikken hans gav henne en helt utrolig tenning. Slik hadde hun alltid vært.


Anne Kristin lå ikke stille lenger!

Hun stod på oppreist på gulvet bak sengen, mens Sven knullet henne bakfra. Den deilige, myke og lubne kroppen hennes gjorde ham helt vill. Dessuten kunne han ikke la være å se ned på det sexy korsettet og strømpene og de tøffe sorte støvlene.
Idar stod ved siden av og runket, og snart var han klar igjen. Han hadde ikke blitt med på dette uten å få kjenne hvordan en ordentlig og flott kvinne føltes.
Sven trakk seg ut av henne og så vinket han Idar til seg.
-Din tur, forsyn deg av herligheten!

Idar lot seg ikke be to ganger og presset seg mot den deilige og litt brede baken til Anne Kristin. Pulsen hans gikk på høygir og han fomlet med å få den stive staken inn i henne. Raskt var hånden hennes der og hjalp ham på plass.
Sven stod og nøt synet av de to knullende parene mens han selv stod og runket forsiktig den stive pikken sin. Den var våt, glinsende og glatt av Anne Kristins safter, så det hele ble en deilig tilskueropplevelse.

Per kom og samtidig rystet Unn i hele kroppen. Blandingen av slagene og pikkens stimulering av g-punket gav henne en vaginalorgasme.
Per pumpet saften inn i henne og kjente at hun trakk seg sammen rundt ham i orgasmekrampene.
Slitne falt de begge sammen og han ble liggende over henne og puste ut til han gled ut av henne.

De våknet til liv og ble liggende og nyte de tre andre elskende.
De hadde krøpet opp i sengen. Idar lå på ryggen mens Anne Kristin satt over ham og gled opp og ned på ham. Sven stod bøyd over Idar slik at Anne Kristin nådde staven hans med munnen. Hun lot en sulten munn forsyne seg av ham.
Idar fikk sin andre orgasme under den lyshårede ryttersken. Han spente kroppen under henne og klarte ikke lenger å holde tilbake. Nytelsen tok den hyggelige mannen hun hadde lært mer å kjenne denne kvelden enn på flere skoleår. Hun fikk nok en dose av hans varme safter.
Hun slapp Svens pikk og smilte glad til Idar, som smilte sliten tilbake.

Nå var tiden klar til å la Sven overta henne igjen. Hun ba Idar flytte seg fra sengen og så la hun seg på ryggen med spredte ben. Under seg hadde hun lagt et par hodeputer slik at underlivet kom litt opp i fra madrassen. Hun trakk bena opp under seg og holdt armene rundt lårene.
Sven stilte seg på knærne, en hånd grep rundt pikken og ledet den inn i hennes våte fitte. Våt av hennes safter og Idars sæd. Så tok han tak i hvert av bena hennes. Han holdt i de to sexy sorte lærstøvlene.
Han knullet henne med rolig tempo mens han nøt det flotte synet av de to barberte kjønnene som var koblet sammen i nytelsens bevegelse. Blanke ag våte av elskovens deilige safter.

Nå var det Svens tur, og han fikk sin etterlengtede orgasme.
Anne Kristin ble fylt opp med nok en dose varm saft til bifall fra de tre andre.
Deretter gled han ut av henne. Og satte seg på sengen.
Det rant sæd fra dem begge og ned i sengene.

De lo og kledde på seg alle fem, og så gikk temaet rundt hva vertskapet ville tenke og si når de oppdaget at sengene var et eneste kaos og med merker etter fem kåte menneskers elskovssafter.
Det var en tanke som gjorde hele den deilige akten deres enda mer spennende.

Anne Kristin kjente at det rant nedover lårene hennes da de forsiktig tok seg ned trappene, og hun bemerket det til Unn.
-Samme her, sa hun, og dessuten ligger trusa mi igjen i sengen der oppe, fortsatte hun rampete.
De klarte å lure seg ut en bakdør og så tok de seg inn i den dunkelt belyste dansesalen.
Det så ut til at gjestene kjøpte historien om at de trengte en times tur ut i luften etter den deilige maten. Festen fortsatte lystig utover kvelden og det var ingen tegn på at soverommets kaotiske tilstand var blitt oppdaget da deltakerne brøt opp utpå natten.

Planen hadde lykkes og det til overmål, for Idar var Anne Kristins deilige bonus.
Idar hadde ikke hatt noen plan, men for ham måtte det ha blitt festen med stor F.

Forfatter: B
Stemmer: PositivPositivPositivPositivNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left