victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Haust

 

Det var ein mørk og stormfull natt i haustvëret da lastebilen til Frank kom kjørande på vegen, i lastebilen satt ei jenta som het Frøydis.
Frøydis var 19 år og hadde gleda seg til å kjøyrde lastebil i fleire dagar nå, hun hadde mykje kjærleik for Frank og ville at han skulle ta blomsten hennas i lastebilen, denne haustnatten.
Frank var ikkje noke forskjellig fra gutar flest og var veldig lysten på Frøydis.
Monge gutar hadde gjennom årene sendt Frøydis monge sensuelle blikk, men for henna var det bare Frank som konne utføre denne storaktige handlingen.
Stemningen i lastebilen var spennende og lemmene ble mer og mer håvne når heten oste mellom dem.
Skinnene til Frøydis ble rosenrøde da hun så buksen til Frank vokse, lemmene hennes hamret nedtil og hun synes dette var en herlig følelse, ho ville ha Frank nå, i lastebilen.
Den varme følelsen i kroppen forsterket seg, ho lengtet etter all orgasmen hun visste Frank skulle gi henne, pusten ble tyngre og ho gav han eit frekt blikk, ho begynnte å bli uroleg og Frank tok hintet og stoppet bilen.
Det tok ikkje long tid før dei var i kvarandres tettleik. Han lengtet etter å føre sitt mannlege kjønnslem inn i den varme og trange kjeden.
Frøydis hadde på seg ein bh av den vakkreste rød-rosefargen med lik truse, det tok ikkje lang tid før Frank reiv av henne bhen og brystene kom til syne, han klarte ikkje å dy seg, han måtte bare ta på dei, slikke dei og bite kjærlig men røfft.
Nipplane hennar blei hovne av all bitinga.
Da tok Frank for seg kjødet hennar, drog av henner trusa og begynte å sleike på dei hovne og våte leppene hennar. Han sleika og små beit til Frøydis begynte å stønna hard, da tok han av seg det som var igjen av kleda.
Han penetrerte henne forsiktig med det stive lemmet sitt, Frøydis skreik av lykke. Dette hadde hu lengta etter lenge, hun hadde stor kjærleik for Frank og visste han var den rette å dele blomsten sin med.
Begge begynte å bli svette av den hete akten, Frank begynte å stønne høylytt.
Frøydis kjente at nå var det rett før hun kom, de stønnet høylytt sammen, da de begge nådde klimaks.
Frank fyllte henne med kjærleik og hun følte seg for første gang i sitt liv elsket.
  

  

 

Forfatter: Irene
Stemmer: PositivPositivNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left