victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Den første leken i den siste snøen

Det var nesten så vi måtte bære skiene de siste hundre meterne til hytta.
Påskesola skinte sterkt og varmet godt i ansiktet, endelig skulle vi få en helg for oss selv uten forstyrrelser. Hytta var kaldt i det vi kom inn, men alle klærne skulle av meg. Du så på meg med et dominerende blikk, du viste du hadde kontrollen. Den lille slavetøsa di var endelig naken og innenfor rekkevidde. Hendene mine ble ikledd svarte mansjetter som du pent klippset fast i ringen på veggen. Dine hender strøk meg varsomt over mitt bryst og stoppet over nippelsen, den var stiv og struttet av kulden. “Er tøsa kåt"? Jeg svarte ja mester, med et bedene blikk. Kroppen min rykket til da du med et fast tak tok i nippelsen og knep den mellom fingrene, du knuget den hard og deilig og stoppet da jeg stønnet. Blikket mitt ba etter mer, men som en god mester hold du meg på pinebenken og gikk for å tenne opp i peisen. Jeg følte en enorm trang til å fortsette å ta på meg, men mine hender var hjelpeløse. Du fikk fyr, knitringen fra ovnen var etterlengtet der jeg sto litt frossen. I en kommode rotet du frem et blindfold og blendet mitt bedene blikk, ingen ettergivenhet her i gården.
“Min lille slavinne trenger ikke se for å nyte" sa du mens jeg kjente at du så vidt strøk handa over brystet. Straks kjente jeg at du tok handa opp til min munn og strøk fingeren lekent over leppa mi. “Sug" sa du og jeg tok fingeren din lydig i munnen og slikket og sugde. Et lite knips over brystvorta fikk meg nesten til å bite deg, men du fortsatte å knipse litt til. Det føltes deilig og pirrende, følelsen gikk dypt gjennom kroppen. Nippelsen struttet og ble hardere og kåtere, brystet var utrolig vakkert der det struttet, men du følte for å pynte det litt ekstra. “Den lille skitne tøsa mi liker vist dette", “har jeg sagt at du får nyte det"? Jeg ristet på hodet, brystvorta kjente plutselig en iling som dro gjennom hele kroppen. Du hadde satt en klype i den, en liten straff for at jeg hadde nytt uten lov. En varm blås røsket litt i klypa og det føltes intenst, men ikke så intenst som når den første dråpen varm stearin traff brystet mitt. Dråpene rant slik som istappene utenfor gjorde. I en liten sirkel nærmet du deg nippelsen med klypa i. Små ynk kom fra meg, men med den ledige handa hysjet du meg forsiktig.
“Det ser ut som at tøsa mi har fått nok straff", du lettet litt på blindfolden så jeg så vidt kunne se brystet mitt dekket med snøhvit stearin, men du senket det fort igjen. Jeg kjente noe mykt men samtidig hardt mot leppa mi, du ertet munnen min med staken din. Den var stor og hard og fylte straks munnen min. Et fast grep i håret mitt førte munnen min stadig hardere og fortere mot din stake, den lille tøsa di arbeidet hardt med å suge.
Brått stoppet du og munnen min var ikke fylt lengre. Kjente kuken din gli nedover mot det stearindekte brystet mitt og kom forsiktig bort i klypa. Du tok av klypa og satte deg over meg, du tok tak i begge brystene og førte dem tett i hop. Langsomt kjente jeg den våte kuken din som gled imellom brystene mine. Du ertet meg intenst og inntrykkene var sterke da jeg ikke kunne se, bare føle.
“Tøsa mi har deilige bryster, store deilige bryster!"
Jeg kjente at du hektet meg av veggen og tok dine sterke hender rundt hofta mi, du snudde meg rundt og ned på alle fire, En finger gled langsomt ned mot fitta mi. Den møtte en våt fitte som var klar for kos, men du ertet bare så vidt innenfor åpningen og tok handa vekk. Jeg stønnet i det beltet landet med et smekk på rumpeballen min, det føltes utrolig kraftig, men det var silkemykt. Bare en liten stingene pirrende følelse dro gjennom huda. “ Trodde den lille horetøsa mi at du skulle få kos"?
Et lett rapp nådde den andre rumpeballen min, jeg ble enda våtere. Du så at det glinset fra fitta mi imellom di to rumpeballene som hadde et rødt strek hver. Klitten min kjente et deilig strøk som gikk bakover, igjen ertet du meg. Det var kuken din som hadde glidd lekent over den våte fitta.
En følelse jeg aldri hadde kjent på rumpeballen min kom som et lite sjokk på meg. En varm stråle av stearin rann sakte nedover den struttende rumpa til den tilslutt stivnet. Følelsen var egentlig kjent, men ble helt annerledes når jeg ikke kunne se. Skjønte etter hvert at det var varm deilig stearin. Mester skulle pynte rumpa også og tillot meg å stønne høyt nå.
Det neste som rant nedover rumpa mi var ikke stearin, det var deilig olje som glinset over rumpehullet. Varm deilig olje over en kald og kåt kropp. Din kjente stødige finger sirklet seg rundt hullet og jeg var ekstremkåt. “Den deilige tøsa mi oppfører seg så bra at du skal få litt ros", du sa det med en rolig tungpustene stemme. Jeg hørte at du var veldig opphisset nå og det ga meg en deilig kriblefølese.
Langsomt kjente jeg kuken din gli inn i den våte fitta mi. Med en finger på klitten og en annen rundt analen jobbet du rytmisk. Før du putta inn en liten buttplugg spanket du meg hard og deilig. Endelig kjente jeg at det sved deilig.
“Dette likte vell tøsa mi"? “Stønn høyt og deilig" beordret du meg. Jeg var ikke sen om å be og stønnet høyt og godt. Kuken din gled rask inn og ut i den deilige våte fitta og du kjente at kroppen min begynte å riste litt. Kroppen min leste du riktig, jeg fikk nesten en orgasme, men du stoppet før det var for sent.
“Har jeg gitt deg lov til å komme skitne horetøs"? Igjen ristet jeg på hodet, jeg hadde vært ulydig og ventet meg straff. Men du sa rolig at jeg kunne få spørre om lov.
“Kjære snille mester, kan jeg få lov til å komme"? “Ja min deilige slavinnetøs". Du ga meg lov og fortsatte der du slapp. Litt ettergiven var du siden du viste at dette var min første BDSM lek. Aldri har jeg sovnet så søtt fremfor peisen som nå, endelig varm og god etter leken. Det ble ikke mye skigåing den helga siden snøen smeltet like fort som stearinen over rumpa mi…

Forfatter: Trinety
Stemmer: PositivPositivPositivPositivPositiv

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left