victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Elskerinnens drøm

Blikket. Hva var det med blikket hans idag? Hun hadde fått et glimt av det idet han streifet forbi henne på vei ut døra. Hun hadde akkurat kommet på vakt, fått sagt hadet til ham, da hun så det. Han pleide ofte å betrakte henne i skjul uten at hun var klar over det. Flørtende, sultne blikk.
Men denne gangen hadde hun sett noe annet danse i øynene hans. Han hadde holdt blikket hennes i et par sekunder, men hun klarte ikke helt å tolke det. Det var noe dyrisk over det.


Etter en lang jobbkveld, kjørte hun hjemover og prøvde å ikke tenke mer over det hun mente hun hadde sett. For det kunne vel ikke være.. En antydning til..? Nei, hun slo tanken fort fra seg.
Steg ut av bilen, og gikk forte skritt mot inngangsdøren. Det var ganske mørkt ute, og strøket var ikke av de helt tryggeste, derfor gikk hun alltid bestemt og raskt de få metrene mot leiligheten.
Hun rakk ikke tenke, ikke reagere, før 4 sterke armer var rundt henne. Å skrike var ingen hjelp i, den ene hånden hadde alt lagt seg over munnen, og de andre bar henne med seg. Vekk, bort fra den trygge leiligheten sin. Panikken tok overhånd, redselen steg opp i henne, frykten for hvor de skulle ta henne med, hva de kom til å gjøre.
Lyden av en bildør som ble åpnet, hun ble buksert inn i baksetet på langs. De 2 mennene holdt fortsatt et godt grep om henne, der hun lå med overkroppen halvveis oppå den ene, og beina oppå den andre. Hun kom ingen vei, men allikevel sparket og slo hun fra seg alt hun hadde krefter til.
Hun merket at bilen startet, de var 3. En sjåfør også. Dette skulle jo aldri skje henne.
Mennene som holdt henne nede, hadde ikke store problemer med det. Tvert om, det hørtes ut som de moret seg. Sjåføren humret lavt og sa med grov stemme: «Han visste du kom til å gjøre motstand. Spar på kreftene til vi er fremme, lille frøken. Du kommer til å trenge det».

Tankene romsterte oppi hodet hennes.. Kunne det være sant? Hadde han tenkt å gjøre alvor utav noe de bare hadde chattet om på tull? En del av henne håpte det..en annen var redd. Redd for at det slett ikke dreide seg om det hun hadde drømt. Eller kanskje redd allikevel, for at drømmen kom til live.
En skarp lyd under bilen..Ferist? Hvor var de på vei egentlig? De måtte ha kjørt i hvertfall i 20 min.
Eller kanskje gikk bare tiden langsommere, når hun lå slik. Fanget, brakt til taushet.
Farten saktnet, grusen knaste under bilen idet den stoppet.
De sterke mennene bar henne utav bilen, og det var like mørkt ute, men hun så månen der oppe.
Det var da noe..hun kunne fortsatt se alt som skjedde, omgivelsene rundt henne, konturene av mennene som slepte henne. De gikk opp en liten grusvei, og et stort herskapshus kom til syne foran dem. Det var ingen sjans for henne å løpe eller skrike, hun så selv at dette stedet lå øde. Strategisk plassert, tenkte hun for seg selv.. men allikevel.. ganske drøyt å planlegge alt sammen så smart..
Hun ble ført ned en smal trapp på siden av det store huset, ned til det som måtte være kjelleren. Så var de innenfor, og hun ble dyttet inn på et rom. Døren smalt igjen, ble låst utenfra og lyset kom på.

Et luksuriøst baderom. Hun så seg rundt..på hyllene langs veggen lå det...et håndkle..en kjole..men ingen undertøy..og på den nederste hyllen lå det.. et diamanthalsbånd med en lang lenke.... herregud.. dette kom faktisk til å skje..hennes innerste og dypeste fantasi..hun kom til å bli ydmyket, dominert og hersket med.. Plutselig sa en skarp stemme utenfor døren: «Ta deg en dusj, ta på deg kjolen og tilbehøret, og bank to ganger på døren når du er klar». Hun gjenkjente stemmen som føreren av bilen, og han fortsatte: «Om du ikke gjør som vi sier, kommer vi inn og tvinger deg istedet. Er det forstått?» Stemmen skalv da hun svarte.. «Ja...» Hva annet kunne hun si? Hun ville helst dusje og klargjøre seg selv alene, hun hadde ikke noe valg. «Bra. Du har 20 min. Han venter».

Hun var flink å holde tiden, og banket på døren da det var et par minutter igjen. Han som hadde vært sjåfør, åpnet døren og tok straks lenken i hånden og leide henne med seg nedover gangen.
«Flink. Ferdig før tiden tilogmed.. enten er du redd eller så er du veldig spent på hva som skal skje..». Hun svarte ikke. Bare stirret nervøst foran seg og holdt tritt med ham slik at det ikke strammet så altfor mye rundt halsen. Håret hadde hun satt opp i en høy hestehale kun for å provosere.. kjolen hun hadde på seg dekket ryggen, men gikk bare såvidt under rumpen. Fremme var det snøringer som lukket seg i kryss over den blotte nakenheten hennes under. Ingen truse..ingen strømpebukse..ingenting under..lett tilgang. Hun følte seg som et hjelpeløst bytte på vei inn i løvens hule, hvor ingenting annet ventet enn grådighet. Hun var nybarbert og gikk barbent etter mannen på det myke teppet..stadig lengre innover... Nå kunne hun kjenne en deilig lukt fylle rommet..lukten av ham. De stoppet utenfor et forheng, og sjåføren gikk bak henne og bandt et mykt stoff rundt øynene. Så ga han enden av lenken til henne og hvisket: «Nå er du på egen hånd..gå et par skritt inn, og rekk ut hånden med lenken i».
Hun svelget, nikket, og gikk gjennom forhenget. Siden hun ikke kunne se, ble alle de andre sansene mer anspent og mer følsom. Det var stille som graven der inne, men lukten hadde kommet mye nærmere. Hun visste ikke hvorfor, men hun følte dette var et veldig stort rom. Etter et par skritt, stoppet hun og rakk ut hånden. Noen sekunder gikk...før noen tok et godt grep om det.

«Halloen du..» Hun skvatt til. Han hadde gått lydløst bak henne og snakket lavt til henne. «Du ser nydelig ut.. og lukter godt..vakker som alltid.. kåt..? ikke svar.. ikveld er jeg ikke her for å være snill med deg..virkelig synd at jeg må misbruke denne fine kroppen din altså..men du ba om det.. og det er mye du skal straffes for..» Hun kremtet og protesterte: «Er det noe du kan bes...», da et solid klaps med hånden hans smalt over rumpen hennes. Hun kvalte et skrik. «Glemte jeg å nevne det? Du får kun lov å snakke når jeg sier det. Adlyder du ikke, spanker jeg deg. Og du vet godt at det er noe jeg kan bestemme».
Hun kjente hånden hans stramme rundt hestehalen sin. «Du vet jeg liker deg best med håret løst.. virkelig nyttesløst av deg å prøve på noe annet». Hun tok straks opp begge hendene mot hans og prøvde å få hans vekk, men han var raskest. Han tok begge hennes i en av sine, og holdt de nede, samtidig som han brutalt dro ut strikket med den andre hånden. Det mørke lange håret hennes falt ned forbi skuldrene, og han dro hodet hennes bakover. «Sånn ja..mye bedre..du vet det er ingen sak for meg å kontrollere deg sant? Hvis du enda ikke har fått det med deg, så er jeg mye sterkere enn deg».
Hun ynket lavt og pustet tyngre. Han førte hodet hennes rolig opp igjen, men med fingrene fortsatt tvinnet inn i håret, og bøyde hodet litt mot venstre. Så kysset han henne lett på høyre skulder og bortover mot halsgropen.. lot tungen gli derfra og over kragebenet..opp langs halsen..og småbet henne i øreflippen..hun kjente pusten hans mot øret..slapp taket rundt hendene hennes og holdt henne lett rundt halsen..så kysset han henne..et deilig langt kyss.. Hvis ikke han holdt henne slik med en hånd rundt håret og en rundt halsen, ville knærne sviktet under henne. Den våte tungen hans mot hennes..myke lepper..og tre-dagers skjegg som skrapte mot huden.. hun ble slapp av begjær.
Plutselig stoppet han, steg vekk og strammet lenken, og kommanderte: «Ned på alle fire, og kryp etter meg». Hun kunne sverge på han hørte hjerteslagene hennes pulsere under huden, pusten hennes som ble stadig tyngre. Hun bøyde seg rolig ned, lenken rykket til rundt halsen og hun smøg seg etter ham. Hun håpte rommet var svakt opplyst, så han ikke kunne se rødmen blusse opp i kinnene hennes. Gud så flau hun var, så ydmyk, der hun krøp på alle fire som et annet dyr. Så...kåt...

Lenken løsnet litt, men hun fortsatte å krype, og krøp dermed rett inn mellom beina hans. Hun hadde ikke fått med seg at han hadde stoppet og snudd seg, og han kløp nå leggene sammen slik at hodet hennes ble fastlåst. «Se hvor du kryper jente.. når lenken løsner stopper du..og siden du ikke klarte det..blir jeg nødt å bruke denne..» Piskeslag mot rumpen hennes..det gjorde både vondt og godt samtidig..og denne gangen holdt hun ikke stønningen tilbake. «Vær så snill..stopp..» Som om han hadde hørt tryglingen i stemmen hennes, stoppet han, slapp hodet hennes og sa: «Reis deg».

Hun adlød, og han tok av bindet for øynene hennes og så at de var kommet til en enorm innrammet, solid, frittstående seng. Den var dekket med en nydelig svart satengdyne, dunputer og hadde gjerdestolper på hvert endestykke. En liten skuffeseksjon sto på ene siden av sengen, ellers var rommet tomt. Hun så også at han var antrukket i jobbdress..noe som gjorde han enda mer autoritær..hun følte seg så liten i forhold..fantastisk...Han trakk henne tett inntil seg..betraktet hennes nydelige vesen..hun så opp i de havblå øynene hans med et undrende lystent blikk..hun visste han hadde sagt før at det var ubeskrivelig når hun så på ham slik..derfor gjorde hun det..for å se om han måtte snu seg vekk..men istedet smalnet øynene hans..han fikk et ondskapsfullt flir..hun måtte ikke tro det var hun som hadde overtaket her.. han dyttet henne ned på sengen, løsnet på slipset, tok av seg jakken og skoene sine og var raskt over henne. I gjerdestolpene var det montert fester til hendene og beina..noe hun ikke hadde lagt merke til før det var for sent..og nå lå hun der hjelpesløst som en sjøstjerne med ikke annet på seg enn en kort kjole. Han lente seg nede ved beina hennes og lot hendene gli varsomt over leggene og lårene hennes mens han stadig rykket nærmere og tettere henne..rørte ikke henne ved det mest intime enda..men satt seg isteden skrevs over overkroppen..nærmt ansiktet..tok tak i lenken og dro henne opp mot seg... «Løsne beltet mitt med munnen din..og dra ned glidelåsen..»

ehh.. nå hadde han virkelig høye forventninger til henne..så hun skulte bare stygt på han..og geipet..
det fikk hun smake for..han dasket henne en smule hardhendt over kinnet med utsiden av hånden..knep munnen hennes mellom fingrene sine og sa.. «Det var ikke et spørsmål..og den tungen vil jeg ikke se andre steder enn på kuken min..og nå er jeg veldig hard..og kommer til å kjøre den langt ned i halsen på deg hvis du ikke gjør det innen 2 min»..Panikk. Hun hadde ingen hender å forsvare seg med..og hun hadde aldri klart å overvinne brekningsrefleksen sin..hun måtte løsne beltet. Med litt velvilje og sterke tenner fikk hun det av og dro ned glidelåsen. Han overdrev ikke..hun visste han var stor..og så det med egne øyne.. «Sug meg slik jeg vet bare du kan..» Det var litt vanskelig uten hender..men hun gjorde sitt beste..og fikk litt drahjelp fra lenken han fortsatt holdt henne oppe med.. deilig å ligge slik..brukt til det han ønsket..hun ble kåtere og våtere av å suge ham uten at hun ble tatt på eller kunne ta på seg selv...frustrerende..så trakk han seg ut og virket fornøyd..roterte og bevegde litt på festene slik at hun ble tvunget til å snu seg rundt på magen..trakk en av de store dunputene under livet hennes slik at rumpen stakk litt høyere opp. Han hadde gjort henne ganske rød fra piskeslagene, noe han frydet seg over..og som dermed gjorde henne mer skamfull.. Hun vendte hodet mot venstre og så at han satt på kne ved siden av henne med noe i hånden..han så at hun så på ham og dro henne hardt i håret.. «Ikke se på meg..se ned i dynen og ligg stille..og prøv å ikke lag så mye lyd..» Hun begravde hodet nedi dynen og prøvde å la vær å tenke på hvor kåt hun var.. så hørte hun en svak vibrering..og kjente noe bli trengt inn i henne..
han lot vibratoren synke dypt inn før han trakk den langsomt ut igjen..og gjentok dette noen ganger..hun stønnet lavt..så pulte han henne fortere og hardere med den...og roet tempoet igjen..hun holdt på å eksplodere av kåthet..pustet høylytt og ynket innimellom...så tok han den helt ut og trakk hodet hennes bakover etter håret.. «Smak på deg selv...» og tvang den mellomstore vibratoren inn mellom leppene hennes og langs tungen.. hun visste han likte å se henne smake på seg selv... og hun hadde ingenting imot det..det smakte godt...søtt og deilig..og hun så til sin fornøyelse at han tok på seg selv med den andre ledige hånden..
det var dette han likte best..å se henne nyte seg selv...men han likte også makten han hadde over henne..og hun elsket tilværelsen hun var i.. denne totale hengivelsen til ham..denne mørke evige fortapelsen..forbudt lidenskap og begjær i en herlig blanding..

Han la vekk vibratoren og løsnet festene helt.. la den tunge kroppen sin over henne for han visste hun tålte tyngde..strøk henne langs midjen med sterke hender..kysset og småbet henne på magen..lekte med puppene hennes..han fikk plass til en i hver hånd og kysset henne sultent mens han varierte mellom å holde godt fast på de..knipe og klemme..gjorde nesten vondt..og kløp og småbet i brystvortene... «Jeg vil se deg bevege deg i sengen mens jeg knuller deg.. og...ikke kom».

Hun var så våt nå at han gled lett inn.. hun lukket øynene og skjøv hodet helt bak og begravde seg i puten da han nådde helt til bunns i henne..deilig...endelig fikk hun ham inni seg... hun ble svimmel mens han holdt på...hendene og munnen hans var overalt..det var så deilig alt han gjorde..
hun hadde så lyst å hjelpe til med en hånd der nede for hun hadde så lyst å komme..og hadde aldri klart å komme uten egen hjelp..men han var rask og så hva hun ville... «Ikke kom», sa han lavt inn i øret hennes og grep hendene hennes i sine og smalt de ned i madrassen...han holdt henne hardt i håndleddene mens han tok henne enda mer brutalt..dypt og grådig...så trakk han seg brått ut og snurret henne rundt og tok henne bakfra..hennes favorittstilling..hun måtte holde seg i jernstolpene for ikke å dunke hodet.. «mmmhh...» hun holdt det ikke ut lenger..måtte uttrykke noe..han hørte henne og røsket håret bak og grep henne rundt halsen mens han fortsatte..han var like ved ansiktet hennes og pustingen og stønningen gikk nesten i takt med hverandre...så lenge han holdt ut.. hun kunne ikke skjønne at ikke han var sprengferdig...hun selv var hvertfall det...hun merket sin egen puls slå mye fortere..ble slørete i blikket...herregud...hun kom til å komme uten sin egen hjelp hvis han fortsatte å holde på slik...
Han snudde henne rundt igjen og løftet det ene benet hennes litt lengre opp enn det andre..to av fingrene hans smatt inn i henne mens han lekte med tommelen sin utenpå..det gikk rundt for henne..nå ante hun ikke lenger om hun gispet, stønnet eller pustet tungt eller alt samtidig..hun var i en annen verden..så ble fingrene hans erstattet med han selv og han lot fingrene gli sakte inn og ut av munnen hennes..hun forestilte seg at det var noe annet hun sugde på..hun ble om mulig enda kåtere..

Han økte tempoet igjen, og holdt hendene hennes nede mens han pustet rolig..han var så sterk og balansert med henne..ingen pesing eller stønning..bare rå mandig kraft som gjøv løs på den lille kroppen.. hun kom til å komme nå...uansett hvor mye hun prøvde å holde igjen... han merket sammentrekningene hennes i underlivet.. «Ikke kom...du får ikke lov..» Hun ble bare enda mer tent av at hun ikke fikk lov..han visste at hun likte det... «jooh....jeg klarer ikke mer.... jeg er nødt...mmh..» Dermed skylte orgasmen inn over henne..hodet eksploderte..kroppen vred og vendte seg i ekstrem nytelse...hun hadde blitt pirret av ham så lenge...så mange ganger hun hadde lyst å hjelpe til og få det overstått...nå kunne hun overgi seg fullt og helt til den lange deilige orgasmen..hun merket at han prøvde å holde blikket hennes...han ville se henne i øynene når hun kom..men blikket hennes var slørete og hun så ham bare i tåke..lydene dempet seg rundt henne..og hun sank ned igjen i den store sengen som nå kjentes ut som et hav av roseblader som kilte henne lett på kroppen..
Da sansene etterhvert kom tilbake til henne, så hun nedover seg selv og så at det ikke var roseblader som hadde kilt henne..men ham..han hadde kommet utover overkroppen hennes på slutten av hennes egen orgasme...og hun så hvordan det hvite blandet seg med sine egne svetteperler..det lignet små stjerner som omsvøpte henne..gjorde krav på henne..
Han la seg ned ved siden av henne i sengen, la hodet på skakke i ene hånden og betraktet henne..
«Jeg er ganske sikker på at du er noe av det vakreste jeg noengang har sett..»
«Oppriktig»?... spurte hun undrende... Han så henne rett inn i øynene..«Ja..helt oppriktig..».
Så smeltet de sammen i det siste kysset denne natten... ekte og ærlig ment..ingen ord nevnt..


Hun så på ham, og så seg selv bli vakker i hans øyne...
Alle minner, gleder og sorger sank inn og de lot tiden stå stille bare denne ene gangen.
Så var øyeblikket brått borte, virkeligheten slo henne som en kraftig bølge. Hun snudde seg for å gå.
Mens hun gikk bort fra ham, smakte hun på det søte og bitre fra sine egne tårer.
Det var ingen hånd som stoppet henne.
Tre timers lykke. Hun så seg aldri mer tilbake.

Forfatter: Stillevann
Stemmer: PositivPositivPositivNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left