victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

Veiarbeideren

Jeg presser puten over hodet i et desperat forsøk på å stenge bråket ut. Vekkerklokka viser kvart på fem om morgenen og det forbannede anleggsarbeidet er allerede i gang utenfor soveromsvinduet mitt. Etter at utbyggingen av T-banen startet ble det håpløst å få en god natts søvn. Jeg vurderer å sove over på jobb, dette går bare ikke lenger. Jeg har ikke overskudd til noe som helst nå for tiden, jeg sovner i sofaen hver ettermiddag etter jobb og våkner til bråk hver grytidlige morgen. Det hjelper heller ikke på nattesøvnen at vi er inne i en hetebølge.

Jeg sover naken med et tynt laken over meg og viften på full guffe. Jeg tuller lakenet rundt kroppen og subber bort til vinduet. Jeg trekker fra gardinene og blir stående en stund å betrakte arbeiderne der nede fra vinduet mitt i annen etasje. De har allerede kastet skjorta og de brune ryggene glinser av svette i morgensola. Det damper fra nylagt asfalt. En gammel gubbe kjører dampveivals med rullingsen i munnviken. En liten sprett med en ørn tatovert over halve ryggen holder på med trykkluftboret, den herlige lyden jeg våkner til hver morgen. En tredje fyr ligger på magen i gresset og leser avisen. Den fjerde spar iherdig i bakken der det stikker opp noen rør og ledninger. Han står med ryggen til meg. Jeg blir oppmerksom på muskelspillet i ryggen hans, det bulker seg under den solbrente huden. Godt trent han der. Ikke en liten valk over refleksbuksene. Stram rumpe har han også og jeg beregner høyden hans til rundt 1.90. På hodet har han en mørkeblå caps. Han er meget behagelig å se på selv i en kjip alt for tidlig morgenstund.

Det er lenge siden sist forhold og også lenge siden jeg har hatt meg bare for sexens skyld. Egentlig er jeg ganske lei av det opplegget der, orket ikke rote rundt med noen bare for det fysiske. Likevel hadde det ikke vært helt feil om han der tok seg en tur opp hit istedenfor å styre rundt der nede...jeg smilte svakt for meg selv ved tanken. Jeg skulle til å gå og legge meg igjen, i det mannen med muskelryggen retter seg opp og snur seg. Han stikker spaden i jorda, strekker på seg og smiler. Tar av seg capsen og stryker hånda over mørkeblondt, kortklipt hår. Fytti...han er jo dødsfin! Øynene, smilet, magemusklene...jeg blir bare stående og glo, ikke det minste trøtt lenger nå.

Da med ett får han øye på meg. Smilet blir enda bredere og han veiver med capsen i en hilsen. Jeg drar igjen gardina med et rykk. Det brenner i kinnene. Jeg er sikkert et syn her jeg står med bustete hår og søvn i øynene og bare et laken på meg. Så flaut. Så fin han var...Jeg tuslet bort til senga for å sove litt mer. Utrolig nok sovner jeg vekk fra støyen. Jeg sov så tungt at jeg ikke hørte vekkerklokka og våknet med et rykk en halvtime for sent. Nå fikk jeg det travelt med å komme meg på jobb. Resten av dagen gikk i ett og jeg tenkte ikke mer på kjekkasen jeg hadde sett utenfor vinduet før utpå kvelden da jeg gikk ned på matbutikken på hjørnet. Da jeg kom ut derfra hørte jeg et muntert "hallo frøken" bak meg. Jeg snur meg og der står han, veiarbeideren like uforskammet opplagt som i dag tidlig. Han har på seg en stram, hvit t-skjorte og svinger fram og tilbake på en pose med ølbokser i.

- Gutta må ha litt og gå på, gliser han og nikker til posen. Jeg må ha sett passe måpende ut for han ble litt mer alvorlig og spør:
- Du kjenner sikkert ikke igjen meg?
- Ehh..er alt jeg får frem.
- Trodde det var deg jeg så i vinduet i dag tidlig, men det var kanskje en annen?
Jeg fikk fortsatt ikke fram et ord. Jeg var fanget i de lysegrønne øynene, i kraftfeltet rundt ham. Lite visste jeg om at dette bare var begynnelsen på galskapen. Han løfter hendene i en avvergende bevegelse.
- Bare glem det, sier han med et smil og snur seg og går.
Da reagerer endelig den sløve hjernen min. Bena mine løsner fra asfalten og jeg setter etter ham. Han stopper og ser på meg med hevede øyenbryn, fortsatt smilende.
- Jeg husker deg nå! sier jeg andpustent.
- Du er en av de veiarbeiderne.
- En av de jævla bråkmakerne, gliser han.
- Du trenger ikke si noe, jeg vet folk hater oss når vi holder på om morgenen, fortsetter han.
- Vi vekket deg i dag tidlig, ikke sant?
- Eh...ja, sa jeg og nikket.
- Men jeg klager ikke jeg, legger jeg kjapt til.
- Det er et par uker til før vi blir ferdig, sier han.

Jeg nikker igjen. Alt jeg greier å tenke på er at han står der rett foran meg og snakker med meg, den fineste fyren jeg har sett på lenge og nå må jeg ikke si noe feil. Jeg har fått kontakt og det var nå, det var nå jeg skulle...
- Jeg får vel se å komme meg tilbake til gutta med ølen, sa han. Hvorfor sa jeg ikke noe som sørget for at jeg så ham igjen, hvorfor gikk hjernen min så utrolig tregt rundt?
- Drikker du øl, eller? spør han.
- Nei...egentlig ikke, sier jeg.
- Ikke jeg heller, man blir bare feit, gliser han og begynner å gå den veien han skal.
- Vi sees! la han til og gav meg et siste av sine fantastiske smil.

Jeg ramlet ned på en benk utenfor butikken. Der satt jeg og forsøkte å få grep om hva som nettopp hadde skjedd. Ikke stort, når man fikk tenkt seg om. Bortsett fra at jeg var blitt så borti natta betatt av en fyr jeg visste fint lite om.

Jeg ligger på sengen samme kveld og oppsummerer for meg selv. Dette vet jeg om den kjekke veiarbeideren:
1. Han er tilsynelatende alltid blid og opplagt.
2. Han er god til å kjenne igjen folk
3. Han liker ikke øl
4. Han er sinnsykt fin og har en magisk tiltrekningskraft på meg

Jeg blir liggende å vri meg i brisen fra viften. Jeg stryker hendene ned over den nakne kroppen min og i tankene blir hendene mine raskt erstattet med hans. Jeg prøver tenke meg hvordan de kjennes- hva slags hender har han egentlig? Jeg har ikke studert dem godt nok. Jeg trenger å se mer av han, jeg må se mer, vite mer, jeg kan ikke vente. Jeg tenker meg at hendene hans er store og varme og at de koser med brystene mine. Jeg napper meg selv lett i den ene brystvorten og grøsser i varmen. Jeg ser det vakre, smilende ansiktet for mitt indre øye og tenker meg at han kysser meg lekent i munnviken samtidig som den varme, sterke hånda lukker seg rundt brystet mitt. Mmmm...jeg stryker hendene mine, eller er de hans, sakte nedover magen. Jeg er klissvåt. Jeg finner frem min nyinnkjøpte leke fra nattbordskuffen, en effektiv sak i lekker design som klemte til der den skulle både inni og utenpå. Jeg skrur på maks styrke og det går ikke lang tid før jeg rister i en nesten litt for kraftig orgasme. Synet av det vakre, leende ansiktet hans flimrer over netthinnen i det samme. Om han var her nå...

Lekedingsen min aner jo ikke hvor superfølsom jeg blir rett etterpå og jeg vrir meg febrilsk rundt for å finne kontrollen og skru den av. En slags tilfredstilt og likevel ikke sovner jeg til slutt.
Jeg bråvåkner til den gjennomtrengende lyden av borremaskinen. Digitaluret lyser rødt mot meg: 04.30. Jeg sukker tungt og sleper meg ut av senga, bort til vinduet. Jeg myser ut i den regntunge morgenen. Han er ikke der. Hjertet mitt synker enda et hakk og jeg dytter sov i ro i ørene og lukker øynene.

Jeg sovner og forsover meg nok en gang, hele dagen blir bare stress og rot. Dette går bare ikke lenger. Humøret er på bunn da jeg valser inn døra til min faste matbutikk. Jeg står og stirrer ned i frossendisken, ser ingenting som frister. Ikke før jeg blir var en høy mann borte ved grønnsakene. Det er veiarbeideren igjen! Jeg vil ikke bli sett av han slik som jeg ser ut og føler meg nå, han ser like uforskammet fresh ut som alltid. Lurer på når han legger seg om kvelden. Selv er jeg et innbitt B-menneske.

Jeg fyker bak ei hylle og studerer ham i smug. Hva kjøper han? Ikke øl til gutta i dag ser det ut til. Han skyver ei handlevogn foran seg, den er nesten tom. Han tar med seg et par pakker grandis fra frysedisken. Typisk ungkarsmat, tenker jeg og smiler for meg selv. Tar meg selv i å håpe sterkt at han er singel. Grønnsaker, kjøttdeig, hermetikk og engangskrus...jeg følger han med argusøyne. Holder pusten i det han passerer reolen med shampo og bind, tenk om han handler noe til kjæresten sin?

Han gjør ikke det. Han er singel, sier jeg til meg selv, og føler meg med ett i mye bedre humør og form. Det er da han brått snur seg så vogna slår borti en stabel med appelsiner og kommer i full fart rett mot meg. Jeg rekker ikke å gjemme meg nå, i øyekroken ser jeg appelsiner trille bortover gulvet, han enser det ikke, ser på meg, smiler, sier noe jeg ikke oppfatter.

Hjertebank. En butikkfyr i sidrumpet, blå bukse kikker surt på oss.
- Jeg lurte bare på hvordan det går med nattesøvnen? Han ser en smule bekymret ut i det han gjentar det. Antakelig er min fremtoning svar nok i seg selv.
- Eh...dårlig i grunn, sier jeg.
Han ser alvorlig på meg, nikker. Ser ned.
- Men det er jo ikke din skyld, legger jeg raskt til. Tenker på hvordan jeg ser ut her i det grelle butikklyset, han like fresh som alltid.
- Jooo, det er vel på en måte det....han kikker skrått på meg og nøler før forslaget ramler ut av ham:
- Du kan godt flytte inn til oss for en periode?
Da jeg ikke svarer, fordi jeg ikke kan tro hva jeg nettopp har hørt, fortsetter han:
- Det er vel på tide å presentere seg her. Jeg heter Jesper, sier han og strekker fram en kraftig neve.

Jeg tar hånden hans, den er varm og tørr, håndtrykket fast. Blikket hans, lysegrønt, smilet som brer seg når jeg omsider svarer at jeg gjerne vil flytte inn til ham. Eller dem? Jeg aner ikke hva jeg sier ja til, jeg kunne sagt ja til hva som helst for disse øynene og dette smilet.

Jesper bor i et slags kollektiv for arbeidere som kommer utenbys fra. Hele førsteetasjen er full. Men i kjelleren er det et ledig rom, den eneste hybelen i kjelleren skal bli min for en stund fremover. Jeg kjenner igjen den eldre mannen og den lille spretten med tatovering fra den morgenen jeg først fikk øye på Jesper. De nikker til meg fra sofaen der jeg kommer slepende med kofferten min.

- La meg ta den, sier Jesper og tar kofferten ut av hendene mine.
Jeg følger etter ham ned i kjelleren, kjenner blikket til mennene i sofaen i ryggen. I kjelleren er det deilig svalt og stille. Rommet mitt har en king size seng med en diger flatskjerm over. Kjøleskap og minikjøkken, bad med dusj i gangen. Det lukter rent. Jeg ser på Jesper som står med hendene i siden. Huden hans mørk i den dunkle belysningen. Jeg kjenner meg med ett så matt i kroppen, vil bare legge meg og sove. Dra med meg Jesper ned i sengen og sove tett inntil ham her i alt det svale og stille. Kjenne varmen fra ham synke inn i kroppen min, trekke inn duften av ham. Han blir stående der, nølende. Det er knapt et par meter mellom oss, kroppen hans er en magnet, trekker meg mot ham. Jeg er påvei til å si eller gjøre noe med stillheten mellom oss, men før tanke blir handling bryter han inn: - Du vil få det privat og stille her, sier Jesper. Hele kjelleren for deg selv. Han smiler svakt og går mot trappa.

- Vi snakkes, sier han kort og er borte. Jeg hiver meg på senga med et frustrert stønn. Få sekunder senere sovner jeg.

Hvordan skulle jeg bli nærmere kjent med Jesper? Jeg hadde ingen egentlig grunn til å henge i stua oppe, jeg hadde jo alt jeg trengte nede i kjelleren. Jeg våget meg opp og satte meg foran tven og lot som jeg ville se nyhetene en kveld. Jeg følte meg ikke helt vel sammen med alle disse fremmede karene. Jeg hørte ikke til her, var et fremmedelement, en kvinne i deres private mannsverden. Jeg merket at de fikk noe anstrengt over seg når jeg kom inn i rommet. Det var ingen av dem som var frempå og flørtet med meg, ei heller noen som dro i gang en samtale om hvem jeg var og hva jeg drev med. Jeg følte meg temmelig sjenert blant dem, følte at jeg forstyrret deres normale kveldsvaner hva nå det måtte være. Jeg kunne tenke meg at de trodde det var noe på gang mellom meg og Jesper, men det var jo ikke tilfelle. Hver gang det gikk i døra gjorde hjertet mitt et hopp. Men det var aldri Jesper som kom. Ikke den kvelden og ikke den neste heller. Han så ut til å være ute støtt. Kanskje han traff kjæresten sin etter jobb? Jeg turte ikke spørre noen av mennene. Hva innbilte jeg meg egentlig, Jesper var alt for fin for meg. Han hadde bare vært grei og tilbudt meg en løsning på søvnproblemet. Jeg kunne ikke forvente at han skulle henge rundt og underholde meg.

Den tredje kvelden dro jeg på trening istedenfor den anstrengte hengingen i stua. Det var fortsatt utrolig varmt til å være begynnelsen av september. Jeg var gjennomsvett da jeg kom hjem. Jeg merket blikkene til mennene på meg da jeg kom inn i stua i shorts og singlet som klistret seg til kroppen. Jeg så ned i gulvet og rasket med meg genseren min som fortsatt lå slengt i sofaen. Jeg glemte den igjen i går. Med vilje. Fortsatt ingen Jesper. Jeg tok en lang dusj i lunkent vann og la meg til å sove. Jeg våknet i tre-tiden og stod opp for å gå på do. Ute i gangen hørte jeg høye stemmer og latter ovenifra. Hørtes ut som det var fest der oppe Jeg gjorde meg ferdig på badet og snek meg opp trappa.

- Hu der kunne jeg lett ha pult både forfra og bakfra! (latter)
- Hu er digg ja, jeg skal ikke motsi deg!
- Har du løst får du antageligvis lov også! Hu tråler jo rundt her om kveldene. Må være noe hu vil ha som hu ikke får! (mer latter)

Det var meg de snakket om! Jeg kjente at det brant i kinnene. Det hørtes ut som om det bare var to av mennene som satt og drakk sammen. Jeg kunne ikke gjette hvem av dem det var, i hvert fall ikke Jesper. Jeg fortsatte å lytte med ørene på stilker.

- Erru gæren, jeg kan da ikke prøve meg på dama til sjefen!
- Er hu sammen med Jesper da?
- Det var Jesper som fikk hu hit, så et eller anna må det være der!
- Er ikke mye Jesper er hjemme for å pule a hvertfall!
- Nei du sier no. Du....
- Ja?
- Trur du Jesper er homo? (Mer latter som går over i hosting)
- Nei, seriøst - ikke vil han ha øl og ikke vil han ha fitte. Det må jo være noe som er gæli med den gutten.
- Kanskje han bare er litt sånn...seriøs type.
- Skal si deg hva jeg seriøst ville gjort med hu dama om hu var her nå.
. Om hu var her NÅ så trur jeg ikke du hadde greid å få den ut ved egen hjelp en gang.
- Å hold kjeeeeeft....

Stemmene blir utydelige. Latter og noe som går i gulvet. En av dem snubler, banner, den andre ler høyt. Jeg lytter med bankende hjerte. Kjenner kulden krype opp over bena fra kjellergulvet.

- .....lagt a over kjøkkenbenken og dratt ned shortsen og kjørt inn kuken.
- Fitta eller rompa?
- Begge høla etter tur.
- Du skulle ikke spart no til meg da?
- Jeg skulle tatt a i hestehalen og fått a til å suge.
- Må stikke å pisse, jeg.
- Ja stikk på dass og runk nå!

Jeg vet ikke hva jeg burde føle av å våkne om natta og høre sånt prat om meg selv. Vel, jeg blir kåt, det er det jeg blir. Kåt av at de begjærer meg og snakker så skamløst om det, kåt av å ligge i kjelleren og lengte etter Jesper. For det er Jesper, bare Jesper jeg vil ha, ikke idiotene der oppe. De kunne ikke gjort en ting for meg nå, fulle som de er. Men Jesper er ikke her og jeg får gå og legge meg igjen...

Det slamrer i kjellerdøra. Jeg skvetter til der jeg står, barbent og i nattkjole. Kjellerdøra! Ingen går inn der bortsett fra meg. Redselen iler gjennom kroppen. Nå kommer de og voldtar meg, tenker jeg. Nå har du gått rundt og fristet dem og sånn går det når man flytter inn til en haug fremmede...Skritt i gangen, på vei mot meg. Jeg vil løpe, men blir stående som limt til gulvet.

En mann kommer ut av mørket i gangen og inn i lyset ved trappa der jeg står. Jesper. Lettelsen er enorm. Jeg begynner å le hysterisk og tar meg til halsen. Jesper ser forundret på meg. Så smiler han.

- Var du med på festen? spør han.
- Nei, jeg lå egentlig og sov jeg, men det er tydeligvis nachspiel der oppe, sier jeg og peker opp trappa.
- Åå neeei....Jesper gnir seg oppgitt i panna. De gutta mine gir seg jo bare aldri...
- Har du vært på fest da?
- Var innom en tur tidligere i kveld. Måtte dra og lufte noen bikkjer for en kompis av meg som har brekt beinet. Ikke meg i mot å være noen timer i skauen. Fint ute i kveld, men nå var jeg virkelig klar for senga. Blir vel ikke fred å få på noen timer her i gården...

Det lyder nye dunk og latter ovenfra. Jeg håper de ikke vil fortsette med å legge ut om hvordan de vil pule meg. Det passer skikkelig dårlig akkurat nå. Plutselig hører jeg meg selv si:
- Du kan sove på mitt rom hvis du vil.
Hva i huleste er det jeg gjør! I noen lange, pinefulle sekunder betrakter Jesper meg med de grønne øynene sine, helt alvorlig.
- Er du sikker på at det er greit for deg?
- Ja, jeg har en skikkelig stor seng her, sier jeg raskt.
- Da sier jeg takk for at du redder meg, sier Jesper og nikker mot trappa. Smilet er på plass igjen.
- Jeg skylder deg vel en tjeneste, sier jeg.
- Jeg tar meg en dusj først, sier Jesper og forsvinner inn på badet.
- Det hvite håndkledet er rent, sier jeg.

Jeg legger meg på senga og klyper meg hardt i armen. Jesper er her og han skal ligge i samme seng som meg...jeg kan ikke tro at dette skjer. Jeg setter meg opp i det jeg hører ham komme ut av dusjen. Der står han glinsende i det varme skjæret fra nattbordslampen med mitt hvite håndklede rundt livet. Så ubeskrivelig vakker at jeg får lyst til å gråte.

- Håper det er greit med togaparty-stilen, sier han og smiler skjevt. Orker ikke alt styret det blir om jeg går opp etter en rein bokser nå. Jeg drar i den hvite nattkjolen min. Jeg har truse under. Han har ingenting. Hva vil skje nå, egentlig? Jeg vet ikke, men jeg føler meg merkelig rolig. Han har den virkningen på meg nå da jeg endelig er alene med ham.
Jesper ler litt og legger seg på senga ved siden av meg, oppå dyna.

- Jeg vet egentlig ingenting om deg, sier han og ser på meg. Har hatt det så travelt i det siste...trives du her ?
- Ja, sier jeg kjapt. Veldig. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si for nærværet hans, den varme, rent duftende kroppen, nesten helt naken og hva hvis jeg strekker ut en hånd og tar på ham, vil jeg våkne fra den drømmen jeg lever i?
- Fortell noe om deg selv da, sier han.
- Hva da ? spør jeg.
- Tja...hva som helst, sier Jesper og smiler igjen, det går rundt i hodet mitt.
- Du kan jo begynne med begynnelsen.
- Jeg ble født en vakker maidag på Finnskogen, begynner jeg og Jesper lytter.
Jeg snakker og snakker, legger ut om meg selv i det vide og brede. Jesper sier nesten ingenting og til den tause, vakre mannen ved min side kunne jeg sagt hva som helst. Jeg finnes ikke trøtt nå. Jeg spør Jesper om han er trøtt, han rister på hodet. Jeg liker å høre på deg, sier Jesper. Mye heller deg enn de gutta der oppe akkurat nå. Jeg ler, jeg hadde nesten glemt at de fantes.

- Hva med deg da Jesper? spør jeg omsider. Hva er din historie?
- Jeg begynner å bli litt trøtt nå, sier Jesper. Så jeg får ta kortversjonen. Jeg ble født for tretti og et halvt år siden og har vært veiarbeider i ti av dem. En tidlig morgen får jeg se ei søt jente i et vindu. Så møter jeg den samme søte jenta i butikken både en og to ganger.

Jeg lener meg fram, lytter med hele meg.
- Hun er fryktelig søt, men også fryktelig trøtt. Hun våkner hver morgen av no skrekkelig bråk.

Jeg må le. Jesper ser på meg.
- Kom hit da, sier han lavt.
Jeg slutter å le. Han trekker meg opp og inntil seg. Pusten hans, varm og litt anstrengt, munnen hans- å Gud i himmelen, nå kysser han meg-

Det deiligste kysset jeg noensinne har vært i og jeg forsvinner inn i armene hans, inn i paradiset, det jeg ikke visste at eksisterte. Alt er bare nærhet og synkron pust, synkrone, glatte våte tunger i mørket vi skaper mellom oss. Jeg stryker ham mykt i nakken, presser meg mot ham og han åpner opp, tar meg inntil seg og holder meg slik jeg trenger å bli holdt. Jeg river meg løs fra ham bare for å få puste ordentlig før jeg synker mot ham igjen.

Han holder munnen mot min og beveger tungen sin mot min sakte, sakte. Å hva det gjør med meg! Jeg er så kåt at det renner over, samtidig så uendelig tilfredsstilt bare av å være her i et fullkomment kyss som vare varer og varer.

Omsider løfter Jesper hodet og ser på meg. Han stryker håret forsiktig bak øret mitt. Jeg lukker øynene og sukker av nytelse. Jeg vil og vil ikke snakke. Øyeblikket, slår det meg, skal jeg huske og bevare resten av livet. Det er Jesper som snakker.

- Kan jeg holde rundt deg mens jeg sovner? spør han.
- Nå? sier jeg forundret. Vil du sove NÅ?
- Jeg...begynner Jesper og ser ned i puta.
- Du er utslitt, jeg skjønner jo det....
Skuffelsen river i meg. Jeg er ikke det minste sliten, har sjelden følt meg mer våken i hele mitt liv.

- Er temmelig sliten ja, også er det det at jeg liker deg alt for godt til å bare knulle deg her og nå.

Svaret setter meg ut litt, jeg vet ikke riktig hva jeg skal si. Jeg trekker meg unna, slår dyna vekk og lar natteluften kjøle kroppen og tankene. Jesper liker meg...han liker meg og vil bli kjent med meg, fine seriøse Jesper som ikke vil ødelegge noe, ikke vil såre eller bli såret, fine, fine Jesper som er av et helt annet kaliber enn resten av gjengen sin. All frustrasjon er som blåst bort og jeg er bare glad og helt rolig inni meg da jeg snur meg mot Jesper og sier:

- Jeg liker deg veldig godt også. Godnatt Jesper.

Jeg gir ham en hard klem. Han klemmer meg tilbake. Jeg legger meg til rette i armene hans og merker hvordan han slapper av og forsvinner inn i søvnen. Jeg ligger her slik jeg har drømt om slår det meg. Jeg regner ikke med å få sove.

Men det må jeg ha gjort for plutselig er rommet badet i sollys og Jesper er forsvunnet. Måtte sikkert være tilbake på jobb.

Jeg borer ansiktet ned i puten ved siden av meg. Den gode lukten av ham sitter i. Jeg er så forelsket som jeg aldri før har vært.

I dagene som fulgte så jeg mye mer til Jesper. Vi gikk lange turer sammen, delte våre historier og tanker om verden. En kveld tok han meg med ut for å danse. Under en av de siste rolige låtene hvisket han i øret mitt: Bli med meg hjem neste helg.

Neste fredag satt jeg ved siden av Jesper i bilen hans, en Ford Mustang cabriolet på vei ut av byen. Det var en klar septemberkveld, et snev av sommer hang ennå i luften. Jeg nøt vinden i håret og Jespers selskap. Jeg hadde ennå ikke gått lenger med ham enn til kyss og omfavnelser. Så ulikt mine tidligere forhold der mannfolka knapt kunne vente med å få av meg trusa. Jesper hadde fulgt meg til døra de nettene vi var ute sammen og så hadde vi gått hvert til vårt. Jeg ville ikke mase på ham, jeg ville at han skulle kreve meg når tiden var inne.
Denne gammeldagse kurtiseringen var egentlig ikke meg i mot på tross av all den seksuelle frustrasjonen den førte med seg. Jeg visste ikke hvordan Jesper hadde det-

-tankerekken min blir avbrutt i det jeg kjenner Jespers hånd på mitt bare kne. Varmen fra hånden skyter opp i underlivet med det samme og hvis han ikke har tenkt å gå lenger nå, orker jeg ikke en helg alene med ham farer det gjennom hodet mitt. Han tar ikke vekk hånden men lar den gli sakte oppover under kjolen langs innsiden av låret mitt. Det blir helt stille inne i meg, jeg enser ikke lenger vinden eller musikken fra radioen, alt jeg sanser er hånden på vei oppover mot fitta mi. Jeg blir helt paralysert av nytelse. Lukker øynene og lener hodet bakover mot nakkestøtten. Våger knapt å puste, for dette har jeg ventet så uendelig lenge på. Tommelen hans lager myke sirkler som får fitta mi til å sitre. Jeg er gjennomvåt nå, kjenner hvordan trusa klistrer seg til de opphovnede leppene der nede. I det samme øyeblikket som fingertuppene hans streifer blondekanten og jeg ikke kan holde tilbake et ynk av desperasjon, tar det til å humpe og skrangle under bilen og brått har Jesper begge hender på rattet.

Jeg åpner øynene og ser at vi er inne på en kjerrevei. I enden av veien er det et laftet tømmerhus i en lysning i skogen. Jeg ser på Jesper, får ikke fram et ord. Han ser tilbake, øynene hans er mørkere enn de bruker være og for en gangs skyld ser han helt alvorlig ut. Han stanser bilen, går ut og låser opp en inngangsdør av massivt treverk. Den knirker på hengslene. Han holder opp døren for meg.

- Velkommen hjem, sier Jesper med rusten stemme. Jeg lener meg inntil brystet hans og lukker øynene igjen. Omsluttet av øredøvende stillhet. Vinden og musikken og veien har ført meg hit og det er ikke et sted på jord jeg heller vil være. Jesper vrir meg sakte rundt så jeg blir stående med ryggen mot brystet hans. Jeg kan kjenne hjerteslagene hans tvers igjennom meg. Den dunkle entreen vi står i lukter melankolsk av gammel vedfyring og innestengt sommer. Jesper løfter håret mitt og kysser meg i nakken. Legger armene rundt meg og presser meg bakover mot den harde pikken under jeansen. Jeg vet jeg skal få ham nå, endelig. Jeg nyter hvordan han koser med brystene mine utenpå kjolen. Brystvortene strammer seg under silkestoffet. Forsiktig drar han ned glidelåsen fra nakken min og ned til rumpa. Kjolen faller lydløst mot gulvet, etterlater en elektrisk sitring oppover leggene. Jeg snur meg rundt og møter munnen hans med min. På ny lar jeg meg falle inn i deilige kyss. Pikken hans som stein mot magen min. Hendene hans i harde, kåte drag mot korsryggen, over rumpa, innunder silketrusa. Får med seg noe av væten der nede og trekker den i våte striper opp over rumpeballene. Klemmer, klyper, tar for seg, Jesper som vil ha meg, som ville vente til han visste at jeg ikke bare ville ha kroppen hans, en lek, en myte om hvem han var, men den han er.


Jesper som jeg elsker. Ennå har jeg ikke sagt de ordene til ham, men jeg vet jeg snart skal si dem en av disse dagene her ute i huset hans. Jesper løsner bhen bak på ryggen min og synet av herligheten under får ansiktet hans til å lyse opp. Jeg må le litt av det ivrige blikket han gir mine to fordeler. Jeg føler meg som en gave på julaften åpnet av en som får akkurat det han har ønsket seg så lenge. Jesper presser nesen mellom brystene mine. Trekker inn duften av dem. Kysser, slikker og koser seg. Forguder kroppen min, tenker jeg og føler meg som en million kroner.

Han går lenger ned, kysser seg vei nedover magen min og kiler meg i navlen med tungen. Jeg fniser før latteren går over i stønning i det munnen hans finner klitten gjennom det dyvåte silkestoffet. Han slikker opp og ned i sprekken, gnir nesen mot mitt følsomme punkt. Bena mine begynner å dirre. Han åpner munnen og gaper over alt det myke, våte, skjeggstubbene rasper mot silken, rasper mot innsiden av lårene mine. Jeg ynker meg som i smerte.

Jesper reiser seg og møter blikket mitt. Øynene hans er dunkle av kåtskap. Han løfter meg opp og bærer meg inn på soverommet. Kaster meg på senga og setter seg overskrevs over meg. Kysser meg hardt og sultent, biter meg i halsen, mumler navnet mitt om og om igjen. Jeg tar tak i skjorta hans og begynner å kneppe den opp. Overkroppen hans er mørk og svett slik jeg så ham den aller første morgenen. Jeg lar hendene mine gli over stram, hard mannekropp. Kysser munnen hans igjen, nesten uten pust nå, avsindig kåt og skjelvende. Jeg hører klirret fra beltet i det Jesper drar av seg jeans og bokser i ett. Nå er han helt naken. Jeg aker meg litt nedover til hånden min finner pikken hans. Perfekt på alle måter er den. Jeg gir det fløyelsmyke hodet et lett kyss og Jesper rykker til som om jeg hadde slått ham. Jeg sirkler litt rundt hodet og stangen med tunga før jeg tar hele stasen i munnen så langt inn jeg bare makter. Jesper stryker meg over håret og støter forsiktig i mot. Jeg suger ham etter beste evne og nyter hva det gjør med ham. Jeg lurer på om han vil komme i munnen min eller om han greier å vente til jeg får ham i meg. Jeg vil begge deler, vil alt og ingenting, hele verden kan forsvinne mens jeg suger min elskede.

Jeg stønner med munnen full av ham når jeg kjenner at den våte trusa lirkes av meg. Tungen hans varmer så deilig mot den kjølige fitta mi. Det er litt kaldt her i grunn, men det glemmer jeg snart igjen for nå bærer det hurtig mot orgasme. Vi slikker og suger hverandre for harde livet og i det nytelsen eksploderer mellom bena mine blir munnen min fylt med sæd. Jeg spytter mot tregulvet, stønner halvkvalt og kjenner hvordan orgasmen liksom ikke vil slippe taket men varer og varer mens Jesper presser jeg vet ikke hvor mange fingre opp i fitta mi.

Lenge etterpå blir jeg bare liggende ved Jespers side mens blodet fortsatt suser rundt i årene mine for så å langsomt falle til ro. Jeg møter Jespers utflytende blikk. Nær, helt nær nå og uten et ord mellom oss.

Men jeg vil ha ham enda nærmere, jeg vil knulles. Jeg er klar for mer og det er Jesper også.
- Ta meg, sier jeg lavt og bedende og han lar seg ikke be to ganger.
Han slenger meg rundt så jeg havner på magen og dytter bena mine fra hverandre. Han stryker pikken over den våte åpningen et par ganger før han presser seg inn. De første støtene er så deilige at jeg bare skriker ut. Han knuller meg rolig først, har det ikke travelt.
- Åhh...hardere...stønner jeg ned i madrassen
Han setter opp tempo og knuller meg så jeg virkelig kjenner det, gir meg pikk som jeg ikke har fått på år og dag. Han råknuller meg ned i madrassen og jeg nyter hvert sekund, vil bare at han skal ta meg slik i all evighet. Senga knirker under oss og svetten fra Jesper drypper ned på ryggen min. Omsider tar han en pause og lener seg på albuene. Stryker det våte håret vekk fra ansiktet mitt.
- Ri meg, sier han.
- Jeg vil se den deilige rumpa di og kuken min forsvinne i deg, legger han til.
Jeg liker måten han snakker på og trer meg lydig ned på pikken hans med ryggen til. Jeg begynner å gynge over ham.
- Jaaaaaah, åh så sjukt deilig du er, sukker Jesper og jeg gynger og nyter. Bøyer meg bakover så han kan kjærtegne brystene mine. Bøyer meg fram igjen og fingrer meg selv.
- Mmm, sexy sier Jesper og stryker meg over armen.
Jeg jobber hardt med både ham og meg selv. Jesper støter i mot og jeg nyter det deilige rittet. Lenge holder jeg på slik. Orgasmen nærmer seg, bremset av anstrengelsen med å holde meg oppe.

-Vent, jeg vil se ansiktet ditt når du kommer. Stemmen til Jesper er hes og anstrengt.
- Vri deg rundt, fortsetter han.
Jeg vrir meg så jeg sitter vendt mot ham.
- Len deg bakover, fortsetter han og jeg lener meg sakte bakover.
Jesper følger etter meg til han blir hengende over meg. Han lener seg på den venstre underarmen og fingrer meg høyre hånd samtidig som han holder blikket mitt.
- Kom for meg, hvisker han.
Jeg prøver å fortsette å se ham inn i øynene men de lukker seg i ren refleks i det fitta mi strammer seg rundt den harde stanga og nytelsen igjen renner ut i alle cellene. Jeg sier navnet hans i det han kommer, "Jesper" klynker jeg og han svarer med å jage pikken inn og ut av meg i et rasende tempo. Han knekker sammen og tømmer seg i meg og vi blir begge liggende som døde i flere minutter.

- Det var enda bedre enn jeg forestilte meg, sier Jesper og smiler.
Jeg klyper ham i kinnet og han begynner å le den herlige latteren sin og jeg tenker at slik skal vi ha det for alltid.
- Jeg trodde aldri det ville bli noe på meg, sier jeg med overdreven oppgitthet i stemmen.
- Helt seriøst, sier Jesper og prøver å la være å le.
- Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Forfatter: aftenstjernen
Stemmer: PositivPositivPositivPositivPositiv

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left