victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernoveller-viproom

En kjapp en i vaskeriet.

Pip pip sms`n forteller att du er i vaskeriet og du trenger hjelp. Jeg svinger inn på parkeringen etter en lang dag på jobben og setter kursen for vaskeriet som ligger midt i det hyggelige nabolaget vi bor i. Hei, du ser på meg og jeg bare elsker smilet ditt og du gir meg en god klem og kyss i halsgropen. Du ber meg sette meg for tøyet er ikke helt tørt ennå. Du bretter litt tøy samtidig som du kikker på meg med litt rart uttryk i ansiktet og jeg kjenner igjen det blikket, det er jeg vil "ha " deg blikket og jeg kjenner att det er helt ok for meg. Jeg reiser meg og stiller meg bak deg lar hendene hvile på hoftene dine. Jeg kjenner att du liksom faller litt tilbake mot meg, hode dit blir liggende på skulderen min. jeg flytter hendene opp mot brystene dine og jeg kjenner att du har latt bh`n ligge igjen hjemme. Jeg stryker og klemmer forsiktig på dem og jeg kan høre du nyter det. du blir litt tung i pusten og jeg kjenner trykket fra stumpen din øker og det gjør att det blir trangt inne i buksa mi.

Jeg lar hendene falle nedover den deilige stramme magen din og inn under treningsbuksa di. Jeg kjenner varmen fra deg på hendene dine og jeg skjønner att du har ventet på meg en stund. Du blir litt ustø på bena så du setter bena litt lenger fra hverandre og det gjør att jeg kommer til den varme og kåte musa de. Jeg stryker deg forsiktig over musa og presser litt lett akkurat der hvor jeg vet det gjør mest godt. Hendene dine får plutselig dårlig tid med å få opp smekken, men du greier det selv om stillingen ikke er helt ideell. Jeg kjenner att jeg vokser litt til når den myke hånden din tar rundt manndommen min. Du drar sakte og forsiktig i den akkurat som du vet jeg liker.

Skal vi slutte og forsette hjemme eller??? Du lar "eller" henge i luften og jeg tar det som att du er i lune for en vågal "kjappis" i vaskeriet. Jeg svarer ikke, men presser deg bare inn mot benken med nyvasket tøy og flytter hendene opp og begynner å løsne på tråden i buksa de. Du løsner belte i buksa mi og jeg skvetter litt når den faller til bakken. Det kan komme noen så vi må være kjappe sier du så jeg nesten reiver buksa nedover bena dine sånn att de blir liggende rundt anklene dine. Du lener deg over benken og den deilige stumpen din strutter ut og jeg ser den deilige musa de er litt rød og klar. Jeg må bare smake på den på vei opp, men du sier att du må ha den deilige kukken min med engang og det er jeg villig til å etterkomme. Jeg tar tak i kukken å drar den ett par tak, setter mot åpningen på musa de og trykker meg sakte inn. Du gir fra deg ett lite stønn og sier att jeg er så deilig. Jeg trekker meg sakte ut igjen og jeg merker du blir litt utålmodig for du presser stussen bakover og sier jeg klarer ikke vente ta meg nå, ta meg hardt. Jeg formellig renner pikken i deg og du svarer kontant ja ja sånn kom igjen og jeg følger på så det klasker hver gang jeg er helt inne i deg. Pusten din blir heftigere og det kommer godlyder ut av deg. Du strekker ut armene mot veggen og kommer meg i møte for vært jukk. Jeg begynner å få litt problemer med å holde igjen og det merker du antagelig for du sier, ikke hold igjen jeg kommer sammen med deg og jeg kjenner att det er deilig og ikke tenke på noen annet en den deilige følelsen jeg kjenner kommer sigende langt innenfra ett sted. Jeg puster nok tyngre nå for jeg merker du blir enda mer aktiv, sier deilige ord som: ja gutten min, akkurat der ja, de er det deilig, ta meg hardere, kom , kom i den kåte musa mi. Det slår meg akkurat når du vipper over kanten av stupet og du stønner høyt att du kommer att dersom det komme noen nå så driter jeg i det for dette øyeblikket er bare helt magisk og att jeg ELSKER!! Kona mi og med ett blir alt uklaret og en fantastisk følelse brer seg i kroppen og jeg kommer som en foss, spruter i deg og jeg hører du jamrer det som om du griner, men jeg skjønner att du bare hard det like godt som meg.

Når jeg vi kommer til vår selv blir vi litt flaue og fniser som ett tenåringspar. Du sier du elsker meg og jeg kjenner att jeg er heldig som har en kone som elsker meg like mye som jeg elsker henne.

Det er kanskje unødvendig å si att å vaske tøy ble en felles ting etter dette.

Forfatter: Grimm
Stemmer: PositivNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left