victoriamilan-topp-banner
noveller-korsetternoveller - fallen01noveller-magic-massagernov_fleshlight

Forvirringer

«Hei, hva er det du gjør?» Hun klasket til meg på kinnet. «Woow sorry! Men jeg trodde...» Sa jeg med såret og litt overaskende stemme. Jeg så med et såret blikk på henne, reiste meg opp og begynte å kle på meg. «Drit a, mente ikke noe med det, kom og legg deg igjen a» sa han oppgitt. Jeg hørte ikke på henne, men kledde meg ferdig og gikk. Jeg lot telefonen min ligge igjen med vilje, ropte hadet og gikk ut døra. I det jeg satte bilen i revers og skulle til å rygge så jeg hun kom stormende ut døra, men jeg lot som jeg ikke så henne og kjørte min vei. Jeg kunne se i speilet at hun banna for seg selv og reiv seg i håret.

To dager etterpå ringte det på døra mi og hun kom inn før jeg rakk å åpne den. «Hva faen mente du med å bare stikke av a? Du kunne ha tatt med deg mobilen da?» Hun var sur. Jeg så på henne og svarte med såra stemme «du slo til meg, det er signalet vårt og jeg gikk. Jeg glemte telefonen. Du kunne ha kommet hit før om du ville, men jeg tok det som et hint at du ikke gjorde det og trakk meg unna. Lot deg få pusterom.» Jeg så på henne, hun var lei seg.

Hun nærmest hoppet i armene mine og kysset meg hysterisk på munnen. Tårene trilla og jeg måtte få henne unna, dyttet henne på en armlengdes avstand og gransket henne. Hun mente det, hun var lei seg. «Hva mener du med dette her nå da? Først så får du meg til å tro at jeg kan få deg, og så kliner du til meg, og så er du sur på meg og nå står du her og vil kline med meg?! Hva skal jeg tro a?» Jeg var litt forvirra og ordene bare rant ut av meg. Hun så meg i øynene og svarte «beklager, jeg mente det ikke slik. Jeg ville ha deg, men så ble jeg litt usikker og redd, og visste ikke hva annet jeg skulle gjøre. Men det er ikke det samme som at jeg vil miste deg eller glemme det vi har. Jeg er glad i deg, mer enn du tror, du betyr masse for meg og jeg vil HA deg!!» Hun var gråtkvalt. Tårene trillet. Jeg lente meg frem og kysset de bort fra kinnet hennes. Kysset munnen hennes og hun svarte igjen, og vi ble stående og småkysse og klemme hverandre.

Da hun la seg i sengen ved siden av meg var hun lettkledd, kun iført truse og en topp. Hun hadde funnet frem massasjeoljen, den som luktet jordbær og var klar for å massere den alt for stive og slitne kroppen min. Jeg tok av meg mine klær, så jeg lå der bare i trusa. La meg på magen og lukket øynene mine. Hun helte olje i hånden sin og varmet den opp før hun satte seg over meg og begynte å massere nakken min. Det var vondt men også veldig godt. Hun traff noen muskelknuter så det ilte rett opp i hode på meg, fikk knadd dem vekk og fortsatte videre nedover ryggen min. Det var himmelsk. Jeg tok den ene hånden min bakover og fant låret hennes, tok tak i det og klemte litt, lot en finger sirkle rundt, hun stønnet. «Kan du være så snill og ta baksiden av lårene mine også?» Spurte jeg. Hun gliste til svar og før jeg visste ordet av det, var det to varme hender på rumpeballene mine som knadde hardt og godt. Jeg kunne ikke unngå å stønne. Hun fortsatte nedover låret mitt, helt ned til kneet og jobbet seg på innsiden av låret opp igjen og masserte også lysken min. jeg måtte stønne igjen, hun tente meg. Jeg ble kåt. Hun tok så det andre låret og gjorde akkurat det samme der. Så fortsatte hun oppover ryggen og i nakken min. Alle mine hår på kroppen reiste seg da hun tok i håret mitt og masserte hodebunnen min. Det beste jeg vet er kos og massasje i hodebunn. Jeg stønnet og måtte ynke meg litt. Gud å kåt jeg var nå. Hadde så lyst på henne, men viste ingen tegn til det. «Er det godt?» Spurte hun med sin søte stemme. «Himmelsk er det.» Hun var ferdig og la seg ved siden av meg. Kysset meg på munn og smilte. Jeg kysset tilbake og vi lot tungene våre møtes for å leke litt. Det ble til en heftig tungedans og da vi trakk oss fra hverandre måtte vi hive etter pusten.

Jeg satt over henne, masserte nakken og ryggen som hun hadde gjort på meg. Jeg tok av henne trusa og masserte rumpeballene hennes, en av gangen. Ned til kneet og opp igjen. Kom så vit borti kjønnsleppene hennes og hun stønnet. Hun tok beina litt mer fra hverandre, jeg satte meg mellom beina hennes og kunne se at hun var våt. Det glinset i fitta hennes. Jeg hadde veldig lyst til å stikke tunga bortpå med en gang, men klarte å styre meg. Jeg masserte leggen og tærne hennes. Lot en finger leke seg opp igjen til kjønnet hennes, der hvor beina møtes og la fingeren på klitten. Den var stor og tent. Hun hikstet og ville ha mer. Jeg fikk henne til å skreve litt mer, bøyde meg frem og lot tunga slikke i seg dråpene hennes. Hun stønnet og smakte godt. Luktet varm og god fitte blanda med jordbær olje. Jeg stakk tunga mi inn i henne og sugde til meg hennes safter. Sirklet rundt inni henne og dyttet den inn og ut. Fant klitten hennes med en finger og sirklet over den. Slikket litt bakover, nederst på åpningen hennes, forbi og mot rumpa. Noen sirkler rundt hullet og tilbake igjen. Hele tiden mens fingeren min jobbet med klitten hennes. Hun stønnet og ynket seg. Hun økte pusten og ble hesere i utpusten og jeg økte tempo med fingen og slikket heftig fitta hennes. Hun kom og skøyt rygg. Jeg tok fingeren bort fra den overfølsomme klitten og slikket til meg safter.

Hun la seg på ryggen og så på meg. «MMmm...godt!» Sa hun med en hes stemme. «Så bra da, men jeg er jo ikke ferdig ennå.» Hun så på meg med store øyne og slikket seg rundt munn. Jeg kysset henne. «Smak hvor godt du smaker.» Sa jeg. Jeg helte masse olje i hendene mine og tok tak i brystene hennes. Sirklet rundt den, tok en pupp i hver hånd og masserte di forsiktig. Tok tak i brystvorta og dro litt i de så de reiste seg begge to. Jeg smilte til henne. Hun pustet hardt ut som svar. Jeg lekte med den ene, mellom pekefinger og tommel. Små kløp og lot munnen finne den andre. Sirklet tungen rundt og bet i den. Hun skrek til, men stønnet like etterpå, så det var nok godt. Sugde lett på den og beit litt igjen. Denne gangen bare stønnet hun. Jeg lot hendene fortsette sin vandring nedover mot magen, lagde sirkelbevegelser der, kysset navlen og snuste på kjønnshåret, det lille som var der. Kilte henne på hoftene og dro neglene oppover lårene fra knea. Hun rykket til og stønnet. «GODT» sa hun. Uten å gi henne noe forvarsel tok jeg en finger inn i henne, hun stønnet høyt og bevegde hoftene mot fingeren. Hun ville ha mer. Jeg smatt en finger til inn i henne og lot de jobbe jevnt og trutt ut og inn. La meg mellom beina hennes, fortsatte fingerpulingen og stakk tunga bortpå klitten. Hun tok tak i håret mitt og dro litt i det. Lot fingrene sine sirkle i håret mitt. Hun stønnet heftig og bevegde hoftene i takt med tunga og fingrene mine. Jeg tok den andre hånden opp på bryste hennes og fant en stiv brystvorte og kløp i den samtidig som jeg små beit i klitten, dette hadde god effekt for hun kom igjen. Jeg tok bort tunga, men lot fingrene jobbe. Masserte G-punktet hennes og hun kom igjen. Et voldsomt stønn og hun gikk nesten opp i bro og safte rant ut av henne. Jeg fortet meg å slikke det i meg da hun ba meg stoppe. Hun orket ikke mer. Jeg la meg ved siden av henne. Fikk henne til å legge seg på armen min og slik sovnet vi.

Forfatter: Lovya
Stemmer: NegativNegativNegativNegativNegativ

< Tilbake til forrige side     << Fremsiden

   
 
topp-noveller-venstre
sexy-undertoy-venstre
sextoys-venstre
flirt-noveller-left